2014-02-16, 21:22
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
gianna ale mialas przeboje, podziwiam za spokojnosc 
Cytat:
Napisane przez elunka88
A teraz coś ze snów: ścisnęłam sobie cyca żeby zobaczyć czy już cos zaczyna lecieć a ze mnie (z cycka) chlusnęło jak z dobrze dojnej krowy 
|

Cytat:
Napisane przez filupka
Ah mi żadne czopy nie odchodzą i zaczęłam być niecierpliwa, poczym wyczytałam w internecie że ten czop może odejść wcześniej albo dopiero na porodowce.
|
no roznie to bywa, ja nie mialam z nim do czynienia, nie wiem czy w ogole wypadl 
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
A my dzis bylismy na pierwszym spacerze  pediatra mowila, ze mozna od pierwszych dni po powrocie, dziwne, w PL werandowalam najpierw, doczekalam ze dwa tygodnie...No ale bylismy i bylo Super  )))
|
ehh ja tez juz chce na spacer z wozkiem 
Cytat:
Napisane przez Ela87
A tak w ogóle to gdzie są oklaski, kwiatki, wiwaty?

Ja mam ciążę donoszoną
Pozostały mi 3 tygodnie
A ja jestem ze śląska i nie jarają mnie śląskie specjały  Nie lubię klusek śląskich, kapusty modrej  Tylko rolady lubię...
|
1.       
2.co z Ciebie za slazaczka 
Cytat:
Napisane przez maggie123
w szpitalu na korytarzu stała waga i dzień po porodzie na nią wskoczyłam . W dniu wypisu miałam już tylko 2kg na plusie. Ale w sumie dużo nie przytyłam bo 13kg.
gorzej zaraz po porodzie martwił mnie ten obwisły brzuch taką fałda skóry zanim macica nie obkurczyła. Okropne to bylo bo myślałam że taki zostanie
|
przytylas tyle samo co ja, tylko mi tak ladnie nie poszlo zrzucanie
marima swietnie sobie radzisz szkoda, ze tz musial wyjechac ale do piatku szybko zleci 
mariola z tego co dziewczyny pisza to w pl juz robia postepy 
trzymajcie sie cieplo
kolba mocne za jak najdluzsze pozostanie w jednopaku
Cytat:
Napisane przez Enia_
ja juz spakowana i gotowa do porodu 
rano umyje wlosy,wrzucę ubranie i tz mnie zawiezie do szpitala a mamy do niego 3 minuty drogi autem 
|
trzymam kciuki
Czas edycji: 2014-02-16 o 21:28
|
|
|