2014-02-17, 13:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Napisane przez cathlyn
o
b
Hmmm.. Niby da się ją wyłączyć, ale znowu czytałam, że jak jest poducha zainstalowana to nie wolno dziecka z przodu, bo nawet jak jest wylaczona to moze eksplodowac...  Jest duzo artykulow o tych fotelikach montowanych tylem, a tych przodek 9-18 nie widze, albo zle szukam.. i tak sie zastanawiam gdzie Wy wozicie
|
ja w moim gracie w ogóle nie mam poduszek, to nie mam dylematu
Cytat:
Napisane przez cathlyn
CR aaaaa w calosci to rzeczywiscie moze byc specyficzna
To może W. wymiotował przez mleko? Ja bym nawet po wymiotach dała kp jak dziecko chce, bo organizm może domagać się nawodnienia.
A co do poduszki, to u mnie jest tak, że da się ją wyłączyć, ale wtedy trzeba również kierowcy. No i jednak chyba wolałabym L. mieć z tyłu, żeby na nią zerkać w lusterku co jakiś czas niż się odwracać, bo wydaje mi się, że krócej potrwa szybki "look" w lusterko. Ale nie wiem, dlatego chciałam się zorientować jak podrózujecie, bo jednak moje wyobrażenia wyobrażeniami, a praktyka praktyką 
|
Z wkurza się ile razy samochód się zatrzymuje, ma jechać, albo zaraz kwęki, jak teraz siedzi sobie obok przeważnie jest zajęta gapieniem się na mnie/ciągnięciem mnie za rękaw i chichraniem się z tego/miałczeniem do radia. Ile razy stoimy na światłach zawsze jakieś wygłupy odchodzą, inaczej się nie da. Musi być totalnie skonana, żeby zasnęła.
Nie zawsze look w lusterko załatwia sprawę, ostatnio wjechałam w jakąś dziurę i zaczęła się krztusić, a jechałam dość ruchliwą ulicą, wokół ekrany, nie miałam gdzie zjechać. Tak zjechałam do ekranów najbliżej jak się dało, wrzuciłam awaryjne i szybko ją wypięłam z fotelika siedząc na swoim fotelu. Jakby była z tyłu to nie wiem co bym zrobiła, bo nie miałabym jak wysiąść z samochodu taki był ruch. A do jakiegoś sensownego miejsca do zjazdu był jeszcze kawał drogi....
 - 45/2019 (9833 strony)
|
|
|