Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 13:45   #1663
corka_rosy
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez cathlyn Pokaż wiadomość
CR aaaaa w calosci to rzeczywiscie moze byc specyficzna
To może W. wymiotował przez mleko? Ja bym nawet po wymiotach dała kp jak dziecko chce, bo organizm może domagać się nawodnienia.
Masz rację z nawodnieniem
Tak coś czuję, że to może być wina mleka. Niestety. Wykupię cały zapas pepti bez DHA, może na kilka miesięcy wystarczy
A jeszcze do fotelika - na razie wożę W. obok siebie, ale za chwilę go przesadzę na tył za fotel kierowcy i właśnie dziś podczas jazdy zastanawiałam się, czy by nie dopiąć dodatkowego lusterka. Jak ustawię tak, żeby go widzieć, to nie widzę drogi za mną.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Jak czytałam o Waszej "akcji" nocnej to aż mnie ciut zmroziło. zupełnie nie wiem co zrobię w takiej sytuacji. tj. wiem. zadzwonię do Despy
Też przez chwilę nie wiedziałam, ale po chwili zaczęłam działać: dzieć pod prysznic i dokładne mycie (bidulek, nie wiedział, co się dzieje, ale woda go uspokoiła), potem brudne rzeczy wyrzuciłam z pokoju, tulenie W. dopóki nie zasnął no i potem sprzątanie.... A TŻ w tym czasie usnął na kanapie :/

21.04.2013.

Edytowane przez corka_rosy
Czas edycji: 2014-02-17 o 13:48
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora