Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 17:09   #179
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Daj spokój wściekła jestemJeszcze w pewnym momencie mówi że sie udzielam na wizażu i jestem nabiedniejsza na wątkuTo na niego wyskoczyłam co on pie.przyA w domu się pokłóciliśmybo nie chciałam przy mamie takiej afery robić.

Szkoda ,ale ważne że dla ciebie zamówicie dłuższy
a co to mame obchodzi ze sie udzielasz na wizazu?
dobrze ze na niego naskoczyłaś! nikt tu nie podał swoich zarobków natto i nie ma prawa tak mówić! kwestia pieniedzy jest tylko chwilowa, bez przesady,nikt tu nie zyje na skraju nedzy.wiadomo raz lepiej raz gorzej ale bez przesady.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
jestem

u mnie mikro postępy, szyjka się skraca, ale dalej zamknięta. Dobrze, zdążymy się na ten porodzik wykurować. Lekarka nie widzi już dokładnie nerek, no cóż miejmy nadzieję, że nic się nie pogorszy. Przylałam sobie, że jak coś to ja już mogę na cc się zgłosić, ale nie to żebym bardzo była chętna. Ginka na szczęście nie widzi podstaw do cc, i mówiła że w przypadku otyłości o wiele dłużej dochodzi się do siebie. Wiadomo, zanim te wszystkie warstwy tłuszczu się zejdą...Jaśmina robi się duża...3289gr. Paciorkowca brak

Arletko, zbijaj dziada w zarodku. Mnie jeszcze to cholerstwo nie odpuszcza.

Kluska, dwie bajaderki nie zrobią +1,5 kg. No pójdziesz na spacer i wychodzisz.

Izunia, ale biedna to pod jakim względem, bo chyba coś twojego tż zdrowo ponosi? chodziło mu, że zgrywasz taką biedną, a on niedobry czy jak? bo pod względem finansowym, to co on może powiedzieć? przecież nie podałyśmy tu swoich wynagrodzeń?

Mysiula, ty mi tu zacznij lepiej zacznij ćwiczyć mięśnie Kegla. Jak ja ci zazdroszczę wyjazdu, no luzik jak na wakacjach. Śmiechy, chichy i dobra zabawa.
o to i ty na wizycie byłaś, gdzie mi umkneło
ale widac ze na poród sie jeszcze nie zapowiada....chociaz! kolezanka rodziła w listopadzie, była chyba 2 tyg przed tp u lekarza, zbadał i powiedział ze on tu porodu nie widzi,ze pewnie jeszcze przechodzi. tego dnia pochodziła po miescie bo sie swietnie czuła, wieczorem z bólami do szpitala i w nocy urodziła, wiec tu nigdy nic niewiadomo
a juz nie wiem czym sie leczyc coraz gorzej sie czuje,ale jeszcze ogarne sobie domek co by jutro spedzic dzien w łóżku i zeby mnie brud nie kuł w oczy.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora