![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
aha, no to ja mam na zmiane,normalne przepowiadacze z twardnieniami tyle ze momentami mocniejsze i te właśnie @ ale delikatne, ale z krzyza nic nie boli.moze tam juz rozwarcie na 5cm i na porodówke cie pedem wyslą
![]() aga no chyba jest ich mniej ale za to nieco silniejsze.no i doszły te @. a jak u ciebie skurcze?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Może się spotkamy w lecie w Częstochowie, widzę że tż bardzo chętne. Piknik Rodzinny na Jasnej Górze ![]()
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ja mam dziś wizyte o 16.45. I już mnie skerca i brzuch boli. Boje sie jeszcze bardziej niz ostatnio. U mnie piekna pogoda. Az chce sie zyc. Ewcia nie dziwnie sie bo Kostuś jest śliczny ![]() ![]() Arletko my jeżdziliśmy do Krakowa Łakiewnik. I jak byłam w ciązy z Pawłem to siostra zakonna zaczepiła mnie i powiedziała ze sie będzie za mnie modlić. I mam napisać karteczke i wrzucić tam do skrzynki. Jakoś dodało mi to otuchy. Wtedy wiedziałam już ze będzie dobrze. Ja też jestem wierząca. Moja mama mówi ze gdyby nie wiara to oszalałaby chyba, Straciła syna w wypadku. Brat miał 5 lat. Wiara pomogła sie jej podnieść. Ale każdy ma swój wybór bo moja siostra już nie wierzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale piknik fajna sprawa ![]() o czopie to juz nic nie mów,codziennie rano jak mam dużo sluzu to się podniecam ze "a to moze czop odchodzi powoli" ![]() tasia no do krakowa mam blizej i nie byłam jeszcze,ja z tz to wogole zacofani jestesmy,bylismy raz na wycieczke w Kazimierzu,wstyd normalnie! ale co ja zrobie jak on ma zawsze robote, ta gospodarka to jakis koszmar ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co jestem wku****a!!!Pojechala tamta dzis na IP i tak sacza jej sie wody i zaraz maja sie za nia wziac...wiem ze to glupie ale czuje sie strasznie rozgoryczona tym ze ja juz dwa tyg mecze sie z czopem,skurczami i innymi cudami a jej po prostu wody odchodza i juz i jeszcze mnie wkur*** tel od tesciowki najbardziej ze widzisz no mowilam ze tak bedzie ze jeszcze pojedzie pierwsz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
tasia nie bój sie wizyty, wszystko jest dobrze!
a ostatnio jak mi tak brzuch twardniał i woóle po tych 2 #,mój ojciec zaczał sie wiecej modlic, ostatnio mama mówiła ze chodzi po domu,zamyka się w pokoju i modli, i jak ich odwoziłąm po imprezie i był już troche po % to mi powiedział ze sie codziennie modli za mnie i Lenke. miłe to ale i zarazem dziwne,bo nigdy nie był dobrym ojcem, a ostatnio nawet mówił ze ja i siostra to jednak wyszłysy w zyciu na porządne kobiety. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() a i na ciebie przyjdzie pora,moze bedziesz miała lżejszy poród od niej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Tasia, będzie dobrze, nie ma co się martwić.
Arletka, no powiem ci że komplement w takich ustach, widzisz ludzie się jednak zmieniają ![]() Gianka, no i niech rodzi, niech przeciera szlaki. Nie masz czego żałować, Natka chce jeszcze posiedzieć, dobrze jej u ciebie i tyle. Ciekawe, co będzie jak Karolinka będzie pracy szukała ![]()
#159 |
Zakorzenienie
|
Młody śpi już 2 godziny.Zjem spokojnie obiad,poczekam aż wstanie i pójdziemy na spacer i na te ciuchy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Arletko mój tata też sie zmienił. Mówie ze lepiej poźno niż wcale. Kiedyś nie chodził do kościoła, raczej stał z boku. Teraz sie to zmieniło przez oststnie lata. Może to z czasem przychodzi.Chodz myśle ze nie jest i nie był złym człowiekiem. ma poprostu swoje problemy z którymi sobie nie radzi. Był przy wypadku brata a poźniej przy śmierci. Wiec na jego psychice jest wielka kreska. Przynajmniej ja sobie tak to tłumacze. Nigdy krzywdy nam nie zrobił, tylko ma problemy z alkoholem. Ale widze jak sie zmienia. To troche cieszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Kurde przykro mi ze tak powiedziala,ze dzwoni nie powiedziec tak naprawde ze ona rodzi tylko zeby wbic szpile
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Gianna olej ją. Ty masz jeszccze troszkę czasu. Nie warto sie denerwować. Teściowa głupia. To nie wie ze ma cie teraz nie denerwowac? ehhh. Olej to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przykro mi że miałyście takie przejścia z ojcami
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-02-18 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Gianka - chill
![]() Agabi, Ty mnie rozwalasz i z reguły jak czytam twoje komentarze to mam pełny pęcherz ![]() ![]()
#168 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!!!! mam takie pytanie, może głupie ale chciałam się upewnić
![]()
#169 |
Zadomowienie
|
Hej no wirc Natalia zrobila dzisiaj sporą kupe wiec moze bedzie juz dobrze. Masowalam jej brzuszek trocge tez na nim lezala mam nadzieje ze jest juz dobrze. Teraz mala spi. Kiedy jest trn skok rozwojowy i jak to sie objawia? Bo ja jakas ciemna jestem. My dzisiaj nie idziemy na spacer bo niby cieplo ale strasznie wieje.
Kachna moze byc od gina prywatnir to bez znaczenia. Mi takie zaswiadczenie w szpitalu wypisali. Pozniej na czasie po cytuje więcej.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Ku**a zesz no potluklam termometr taki domowy! w srodku byla niebieska ciecz wiec pewno nie rtec ale wali okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
Ja sie zbieram do tego lekarza. Trzymajcie kciuki. Dam znac poźniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Gianna nie wiem kim jest ta Karolinka, ale olej ją ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
ja Cię kręcę, ile Wy naprodukowałyście
![]() Gianna, żeby opisać co o tym myślę to musiałabym zakląć ![]() ![]() Tasiu, wielkie kciukasy za wizytę! strasznie mi przykro z powodu tragedii, jaka spotkała Twoich rodziców ![]() ![]() Arletko, ja myślę, że każdy człowiek w jakimś momencie życia może się zmienić. cieszę się, że Twój Tata późno bo późno, ale jednak zbliża się do Ciebie ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Byłam z tż i mamą na spacerze i w tym lumpku.Tż oczywiście mnie wkurzył bo całą droge marudził mojej mamie na kase
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Jak na spowiedzi:
zjadłam dziś 2 bajaderki ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
co do ojca to tak, zmienił się i momentami jest fajniejszy,milszy,cieplej szy niż mama.ma swoje odchyły,jest nerwus ale widac ze sie zmienia.mama niestety w tą gorsza strone,no cóż.
tasia gianna kciuki za wizyty. iza twojej mamie marudził? ech,facet! alez mnie rozkłada:-( boli łepek,katar leci:-( ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- przyszedł mi ten łańcuszek, niestety jest za krótki,pytałam tz o te 38cm które miał miec czy wystarczy,mówił ze pewnie ze wystarczy,ale jak załoze to brzydko wyglada na szyi. wiec tz stwierdził ze to bedzie dla Lenki a mi kupimy dłuższy ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
ale ty mała to już nie przesadzaj,co chcesz sie drastycznie odchudzac i nie tknąć słodkosci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda ,ale ważne że dla ciebie zamówicie dłuższy ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
jestem
u mnie mikro postępy, szyjka się skraca, ale dalej zamknięta. Dobrze, zdążymy się na ten porodzik wykurować. Lekarka nie widzi już dokładnie nerek, no cóż miejmy nadzieję, że nic się nie pogorszy. Przylałam sobie, że jak coś to ja już mogę na cc się zgłosić, ale nie to żebym bardzo była chętna. Ginka na szczęście nie widzi podstaw do cc, i mówiła że w przypadku otyłości o wiele dłużej dochodzi się do siebie. Wiadomo, zanim te wszystkie warstwy tłuszczu się zejdą...Jaśmina robi się duża...3289gr. Paciorkowca brak ![]() Arletko, zbijaj dziada w zarodku. Mnie jeszcze to cholerstwo nie odpuszcza. Kluska, dwie bajaderki nie zrobią +1,5 kg. No pójdziesz na spacer i wychodzisz. Izunia, ale biedna to pod jakim względem, bo chyba coś twojego tż zdrowo ponosi? chodziło mu, że zgrywasz taką biedną, a on niedobry czy jak? bo pod względem finansowym, to co on może powiedzieć? przecież nie podałyśmy tu swoich wynagrodzeń? Mysiula, ty mi tu zacznij lepiej zacznij ćwiczyć mięśnie Kegla. Jak ja ci zazdroszczę wyjazdu, no luzik jak na wakacjach. Śmiechy, chichy i dobra zabawa.
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-02-18 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze na niego naskoczyłaś! nikt tu nie podał swoich zarobków natto i nie ma prawa tak mówić! kwestia pieniedzy jest tylko chwilowa, bez przesady,nikt tu nie zyje na skraju nedzy.wiadomo raz lepiej raz gorzej ale bez przesady. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ale widac ze na poród sie jeszcze nie zapowiada....chociaz! kolezanka rodziła w listopadzie, była chyba 2 tyg przed tp u lekarza, zbadał i powiedział ze on tu porodu nie widzi,ze pewnie jeszcze przechodzi. tego dnia pochodziła po miescie bo sie swietnie czuła, wieczorem z bólami do szpitala i w nocy urodziła, wiec tu nigdy nic niewiadomo ![]() a juz nie wiem czym sie leczyc ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
hej u nas dzisiaj baaardzo aktywnie,najpierw zakupy w Polo i Biedrze-Kostello pierwszy raz jechał wózkami sklepowymi i był mega zachwycony aż nas obcy ludzie zaczepiali
![]() ![]() ![]() Izka no ja bym chyba go rozszarpała na Twoim miejscu bo on na serio ostatnio pałę przegina ![]() Aga o czyli coś zaczyna się dziać-super,teraz czekamy na postępy ![]() Gianna olej Karolinkę bo szkoda nerw,przyjdzie Natalce ochota to wyjdzie a teraz jej dobrze u mamusi i sobie spokojnie siedzi.Teściowa podła s*ka ![]() Tasia podziwiam Twoją i Agi mamy bo to jest niewyobrażalny ból stracić dziecko ![]() ![]() Mysiu baw się dobrze i wracaj naładowana pozytywna energią i meeega owulacją (oby się troszkę przesunęła) ![]() Kluska jakbyśmy miały sobie wszystkiego żałować to by była przesada,2bajaderki nie zrobią z Ciebie rozklapichy więc się nie łam ![]() ![]() Arletko no szkoda że z Tobą nie pojechał jak tak bardzo chciałaś... Dobrze że Tata się zmienił ![]() Miałam coś jeszcze napisać i nie pamiętam co...chyba zrobię dzisiaj Skalpel bo jak widzę na fb te metamorfozy z Chodakowaską to mnie cholera bierze a Mel B mnie nudzi już ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.