Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 19:57   #321
Lg_ago
Zadomowienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Revlon jest specyficzny, ja np. w ogóle się z nim nie polubiłam i u mnie był zdecydowanie za ciężki i taki "ciasteczkowy"

Co do obrączek, to my nie planujemy poduszki, ale zastanawiamy się nad talerzykiem, np. takim: http://www.etsy.com/listing/17247693..._home_active_7
Myślałam, że TŻ wyśmieje ten pomysł i stwierdzi, że to totalnie zbędne, ale mówi, że mu się podoba no i że potem można kupić podstawkę i wyeksponować taki jako pamiątkę On mnie czasami zaskakuje Kocham go
Podbają mi się te talerzyki !!
Co to oznacza ciasteczkowy?

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
200zł kosmos! mój dziadziu takie coś by sobie wyskrobał w godzinę.. jak nie znajdziesz stolarza to krzycz!

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość

Lg_ago
, bardzo fajna ta tacka z mchem! Kusi trochę, choć już się chyba zdecydowałam na coś innego ( w załączeniu- inspiracja z gazety ślubnej; coś w stylu jak skrzyneczka od mojakaren). Ale jak to mawia mój mąż- plany sa po to, by je zmieniać
Aaaaa, i podobały mi sie też te białe podstawki z etsy, z kolekcji którą wrzucała chyba Opiumalfa
Co to za gazeta ślubna, z której tak się inspirujesz? Już kilkarazy wspominałaś o rzeczach z niej !!

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Co do mikro to potwierdzam, daje fantastyczne efekty, jeżeli jest wykonywana systematycznie co 4-5 tygodni. Sama jestem już po jednym zabiegu, planuje jeszcze dwa - w marcu i kwietniu. Nie wiem tylko jak to zrobić, bo chciałam się troszeczkę opalić przed ślubem, a po mikro nie wolno..... Chyba, że twarz będę zakrywać, ale potem będzie różnica w kolorze buzi i reszty ciała
A opalić się muszę - mam zapalenie mieszków włosowych na przedramionach, ramionach i nogach. Nic nie pomaga, ani maści, ani prądy d'arsonvala, ani systematyczne peelingi, ani nawet okłady z siemienia lnianego Jak nabiorę trochę kolorów, to się przynajmniej mniej rzuca w oczy A poza tym jakby nie było pracuję w solarium
A jaj mam z kolei trądzik na dekolcie, ramionach i plecach, plus blizny W zimę mam wysyp, bo ciągle długie ubrania, ciepło, mniejszy przewiew.
A doradzis jak zacząć opalanie na solarium, żeby było w miarę zdrowo i efektywnie? Ile przed ślubem powinno się zacząć, co ile chodzić i na jaki czas? Chodzi mi o lekką, bardzoo naturalną opaleniznę

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora