|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
No mówię Wam, masakra z tą praca i serio dopiero dzis znalazlam chwile, zeby choinke rozebrac
dodatkowo zmotywowało mnie, że w sobote przychodza znajomi sie napic, więc glupio by bylo gdyby w salonie stala 2metrowa choinka poza tym ten kolega co przyjedzie kiedyś bedzie nam robił remont naszego gniazdka ![]() A co do zabiegów na twarz....ja nie mam raczej problemów ze skóra (oprócz zmarszczek pod oczami ![]() Chcialabym coś z tymi zmarszczkami robic, ale wklepuje te kremy itd i nic nie pomaga
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-02-18 o 17:50 |
|
|
|
#272 |
|
Erudycja
|
jeden zabieg wiele nie zmieni, jesli chce sie np usunac/rozjasnic przebarwienia.
Po pierwszym zabiegu przede wszystkim skora jest gładka jak pupcia niemowlaka (oczywiście jak już skóra dojdzie do siebie, ja dwa dni po luszczylam sie troche), natomiast po 2 i 3 mialam jasniejsze przebarwienia i skora wyglądała młodziej, nawet pytano mnie o dowod w sklepie ![]() cena zalezy od miejscowosci, od 100 zł w malej, do 250 w centrum Warszawy ![]() pysia, slyszalam ze ten plyn, ktorego ja uzywam na zluszczanie, przy dluzszym stosowaniu splyca zmarszczki ![]() ja tez chce zeby Tż cos ze sobą zrobil, w zimie wyglada bardzo niekorzystnie, jest blady, na dodatek blondyn, ziemista cera, zmeczony i źle odżywiony... To wszystko widac po twarzy, jesli pielęgnacja ogranicza sie do kremu dwa razy w tygodniu po goleniu...
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2014-02-18 o 17:53 |
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w zalączniku jeszcze jedna inspiracja dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() My zrobimy albo poduszeczkę albo drewnianą szkatułkę na obrączki
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba się wybiorę do jakiegoś salony "pomacać" oba rodzaje tego tiulu TŻ uroczy ![]() Magheru, zdrowia dla taty!
|
|
#275 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to wrzucam
![]() Cytat:
![]() ane3kaa mamy całkiem podobne sukienki! ![]() W Recman'ie. Byliśmy też w Wólczance & Vistuli na Produkcyjnej po Twojej rekomendacji. Pani faktycznie rewelacyjnie doradzała, ale cena za garnitur z koszulą i muchą ponad 1800zł nas zabiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po powrocie ze szpitala po 3 dniach dostałam silnego krwotoku i karetka zabierała mnie spowrotem do szpitala. Nie mogli zatamować krwawienia. W szpitalu zemdlałam, także dobrze, że zemdlałam dopiero w szpitalu, a nie w domu, bo jak dostałam krwotoku, to byłam sama ;/ Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym już spowrotem zająć się przygotowaniami.
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzie takie coś wyszukałaś ?? Chyba będę musiała poszukać jakiegoś miejscowego stolarza, co by mi zrobił takie coś, albo te deseczke. Bo na etsy ta deska z dostawą 200 zł... Zastanawiałam się teraz jak Ty zrobisz tą skrzynkę Ale przypomniałam sobie, że pisałaś, że Twoja rodzina czymś takim sie zajmuje
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Erudycja
|
zadna zdolniacha :P robie zwykly peeling, potem biore zwykly krem, np dove, polowe zwyklej porcji w zaglebienie dłoni, wyciskam krople olejku arganowego, krople kwasu hialuronowego lub/i kolagenu, mieszam palcem i nakladam
w salonie kosmetyczka robila mi tez masaż kwasem hial. ( w czystej postaci jest takim żelem), a potem puszczala pare przez 10 minut. Rano skora mega mięciutka
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
u siebie w mieście znalazłam taką ofertę tej mikrodermabrazji:
MIKRODERMABRAZJA + OXYBRAZJA Z KOKTAJLEM WITAMINOWYM + KOMPLET MASEK ODPOWIEDNICH DO RODZAJU CERY + NAWILŻENIE I KREM CZAS ZABIEGU OK 1h 20' CENA 130 ZŁ Dobra oferta?? |
|
|
|
#280 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
Moj zabieg polegał na umyciu twarzy, zrobienie micro, nalozenie kwasu hialurowonwego pod pare, nalozenie maski algowej i na koniec kremu. - 120zł. Wiec tak, to baaardzo dobra oferta
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo sily Ci zycze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jutro pójdę się zapytac o cenę mikrodermabrazji... Ile trzeba by mieć takich zabiegów, żeby jakieś rezultaty zobaczyć?
|
|
|
|
#283 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszukałam gdzieś na allegro hmm wpisałam "deseczka na obrączki" tak, szkatułkę zrobi tato jak go ładnie poproszę Cytat:
[QUOTE=kasia1201;45211228]u siebie w mieście znalazłam taką ofertę tej mikrodermabrazji:
|
|
#285 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Revlon jest specyficzny, ja np. w ogóle się z nim nie polubiłam i u mnie był zdecydowanie za ciężki i taki "ciasteczkowy" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do obrączek, to my nie planujemy poduszki, ale zastanawiamy się nad talerzykiem, np. takim: http://www.etsy.com/listing/17247693..._home_active_7 Myślałam, że TŻ wyśmieje ten pomysł i stwierdzi, że to totalnie zbędne, ale mówi, że mu się podoba no i że potem można kupić podstawkę i wyeksponować taki jako pamiątkę Kocham go
|
||||
|
|
|
#286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Zrozumiałabym połączenie oxybrazja + mezoterapia, lub oxybrazja + wprowadzenie ampułek prądem d'arsonvala, bo peeling + zabieg odżywczy to super sprawa. Ale zabieg peelingujący + kolejny zabieg peelingujący jak dla mnie może podrażnić nam skórę - to tak jakby po silnych kwasach zrobić sobie peeling mechaniczny... Auć!
|
|
#287 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
Micro tak przynajmniej 3 zabiegi
|
|
#288 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może spróbuję do was dołączyć do odliczania ![]() Cytat:
Twój narzeczony to romantyk! Świetny grawer! Narzeczony pełen nadziei na szczęśliwe małżeńskie życie, urocze. ![]() Ładny kształt obrączki, też takie chciałam ![]() Cytat:
Chciałam Wam jeszcze pokazać sukienkę dla PM rozmiar 46. Moim zdaniem wygląda bardzo ładnie i z klasą. O tutaj.
|
|||||||
|
|
|
#289 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#290 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój Tż też blondyn i zimą jest blady ![]() Cytat:
a skąd bierzesz ten olejek arganowy, kwas hialuronowy i kolagen??![]() Cytat:
drobne zaskórniki usunięte, koloryt b.ładny a skóra b.mięciutka Cytat:
szybko zleci ![]() a talerzyk extra TŻ dobrze myśli-potem może być podstawką
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w kwestii mikrodermabrazji, to jeden zabieg nie wystarczy, żeby zlikwidować jakieś bardziej widoczne skazy, tak mi powiedziała kosmetolog. więc to byłby całkiem spory dodatkowy przedślubny wydatek...
|
|
|
#292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my póki co mamy pierwsze połączenie nazwiskiem na zaproszeniu koleżanki na ślub, która ma miesiąc po nas i już mnie wpisała z nazwiskiem męża ![]() ja na ślubach też się wzruszam i podczas składania przysięgi mam łzy w oczach boję się co będzie podczas mojej Cytat:
właśnie migdałowego o ile się nie mylę zastanawiam się czy to lepsze rozwiązanie czy sam kwas, tyle, że mocniejszy
|
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda starzej niż te Jego 30 lat od czegos trzeba zacząć ![]() bardzo ładna Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Lg_ago, bardzo fajna ta tacka z mchem! Kusi trochę, choć już się chyba zdecydowałam na coś innego ( w załączeniu- inspiracja z gazety ślubnej; coś w stylu jak skrzyneczka od mojakaren). Ale jak to mawia mój mąż- plany sa po to, by je zmieniać ![]() Aaaaa, i podobały mi sie też te białe podstawki z etsy, z kolekcji którą wrzucała chyba Opiumalfa ![]() ilussia , ceny są faktycznie takie mniej więcej jak opisała ana909 (od 100 wzwyż ) ze swojego doświadczenia: u mnie było zwykle robione najpierw oczywszczanie manualne (jeśli się zapuściłam wcześniej ) a potem mikrodermabrazja lub peeling kawitacyjny+ nawilżanie (np. maski algowe). W tej chwili nie mam problemów z cerą, znalazłam w końcu właściwą pielęgnację na codzień, ale na 3 m-ce przed ślubem zacznę chodzić regularnie na mikro zamiennie z kawitacją oraz zabiegi nawilżające (np. Sonoforezę). Myślę też nad zrobieniem kwasu migdałowego, ale to po konsultacji z moją kosmetyczkąCytat:
Cytat:
![]() Co do taty, bardzo współczuję... i życzę mu/ Wam dużo zdrowia i wytrwałości w walce (taka choroba musi być ciężka dla całej rodziny). Twój Tż jest wzorem do naśladowania |
||||
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle mnie to przeraża, że mam 27 lat, siwe włosy wyłażą, zmarszczki pod oczami itd ale zdaje soboe sprawę, że to tez ze względu na sttyl zycia. 3-4 h snu na dobe to zdecydowanie za mało ![]() mnie sie nie podobaja te wszystkie poduszki na obrączki. U nas tradycyjnie będą podane na takiej złotej, czy tam srebrnej tacy
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że oksybrazja przynosi świetne efekty, nie jest tak "silna" jak tradycyjna mikro, ma też za zadanie nawilżyć głębsze partie skóry. Ale w dalszym ciągu jest to złuszczanie naskórka - nie zdecydowałabym się połączyć obu zabiegów. No chyba, że w kilkutygodniowym odstępie...
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() krooliczku trzymaj się ciepło i zdrowiej!
|
|
#298 | ||||
|
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#299 | ||||
|
Raczkowanie
|
Booże dziewczyny was nadrobić to jest normalnie wyczyn!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myślałaś może już nad sukienką na drugi dzień? z racji tego ze też jestem xl może masz jakieś propozycje ?A ja kupiłam dziś dwa staniki z firmy dalia na ślub bardotkę i normalny wykrojony mam nadzieje że któryś będzie pasował bo 200zł poszłooo mam dylemat co do tekstu na zaproszeniach poskładałam z 3 różnych całość i sama nie wiem czy fajnie to brzmi.. co o tym myślicie dziewcyzny? " ... Ty i ja spośród tysięcy, mocno trzymamy się za ręce. Niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły...miła... Odtąd już razem zawsze i wszędzie, tak miało być i tak będzie... Zakochani i świadomi, że ich miłość to nie wiatr, Mają zaszczyt zawiadomić, że chcą razem iść przez świat Natalia xxxxx i Adrian xxxx wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Sz. P……………………………………………. na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego, która odbędzie się dnia 15 września 2014 roku o godzinie 11:00 w Kościele p.w. WNMP w xxxx Po uroczystości ślubnej zapraszamy serdecznie na dwudniowe przyjęcie weselne w Domu Przyjęć xxxxx"
|
|
|
#300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W mieszkaniu już nam robią łazienkę Tak w temacie opalenizny: ja się w ogóle nie opalam. Bardzo lubię swoją białą karnację.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

dodatkowo zmotywowało mnie, że w sobote przychodza znajomi sie napic, więc glupio by bylo gdyby w salonie stala 2metrowa choinka
poza tym ten kolega co przyjedzie kiedyś bedzie nam robił remont naszego gniazdka

bo....stwierdził, że jak przekaże potem wnukom obrączkę, to będą widziały, że tak żył i taka pamiątka zostanie

. Zrozumiałabym połączenie oxybrazja + mezoterapia, lub oxybrazja + wprowadzenie ampułek prądem d'arsonvala, bo peeling + zabieg odżywczy to super sprawa. Ale zabieg peelingujący + kolejny zabieg peelingujący jak dla mnie może podrażnić nam skórę - to tak jakby po silnych kwasach zrobić sobie peeling mechaniczny... Auć! 

boję się co będzie podczas mojej
od czegos trzeba zacząć