Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łóżkowe"wpadki"cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 19:47   #315
Bleidd
Raczkowanie

Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2

1. Moja druga wizyta w domu TŻ, a że mieszka daleko to na parę dni. TŻ dzieli pokój z bratem, ale jak jestem to brat mieszka w salonie. Brat przychodzi na kompa, ja dosłownie siedzę w torbie z rzeczami bo nie mogłam czegoś znaleźć i szukam. Cośtam zagadałam, ale jakoś starał się na mnie nie patrzeć. Wychodzi, a ja patrzę a pod fotelem TŻ leży durex, który wypadł mi z torby. Schowałam, leże na podłodzę i śmieję się z nerwów, pół minuty później wpada mama TŻ, a ja z dzikiej ulgi że zdążyłam schować śmieje się jeszcze głośniej Jakoś nie potrafiłam jej odpowiedzieć na pytanie czemu się śmieje
2. U TŻ, poszliśmy do lasu na chwilę bo nie było gdzie, pogryzły mnie meszki, dostałam mega uczulenia, byłam cała w bomblach, skończyło się na szukaniu po rodzinie wapna i smarowaniu maścią
3. Ostatnio naczytałam się na wizażu jak to faceci lubią jak kończą oral w buzi (no i jeszcze z połykaniem), więc w trakcie akcji z TŻ bardzo zapragnęłam go uszczęśliwić w ten sposób. Było tak obrzydliwe, że zaczął włączać mi się odruch wymiotny, TŻ umarł ze śmiechu, mi się odechciało seksić totalnie i poszłam myć zęby. Komentarz TŻ: "jakbyś mnie uprzedziła to bym zjadł coś innego a nie jajecznice z cebulą i parówkami". Oj czułam te parówki i cebulę Potem siedzę u chłopaków w akademiku, a TŻ mnie pyta czy chcę ptasimleczka na co ja wydarłam ryja. Okazało się, że miał na myśli takie słodycze
Bleidd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując