Łóżkowe"wpadki"cz.2 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-30, 00:19   #301
dontask
Przyczajenie

Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2

Czytając wasze historie przypomniało mi się jak ostatnio podczas gry wstępnej gdy zabierałam się za mojego tż zaczęłam ściągać mu spodnie a że jest o wieeeeele wyższy ode mnie to siedząc na nim nie dosięgam rękami do jego stóp, żeby je ściągnąć także poszłam trochę bliżej końca łóżka, szarpnęłam za te spodnie a on nie wiadomo jak kopnął mnie w głowę i poleciałam na ziemię. Nieźle się z tego śmiejemy, na szczęście obeszło się bez urazów.
dontask jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 07:24   #302
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dontask Pokaż wiadomość
Czytając wasze historie przypomniało mi się jak ostatnio podczas gry wstępnej gdy zabierałam się za mojego tż zaczęłam ściągać mu spodnie a że jest o wieeeeele wyższy ode mnie to siedząc na nim nie dosięgam rękami do jego stóp, żeby je ściągnąć także poszłam trochę bliżej końca łóżka, szarpnęłam za te spodnie a on nie wiadomo jak kopnął mnie w głowę i poleciałam na ziemię. Nieźle się z tego śmiejemy, na szczęście obeszło się bez urazów.
Ja sobie nigdy nie radze ze ściganiem spodni tż,mimo że jesteśmy tego samego wzrostu. Wolę jak jesteśmy w pizamkach już :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez magdarotterdam Pokaż wiadomość
Puscilam baka ,ale byl wstyd ;/// ,ale naszczescie nic nie powiedzial
My już jesteśmy kwita bo po ostatnin moim pierdzie który tu opisałam,tż też sobie puścił małego nieświadomie bo sam był zdziwiony ze to on mówi do mnie "to jaaaaa?!" a potem mówił że teraz już wie jak się czułam przez przypadek pierdzac podczas seksu :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 13:20   #303
Blondi2708
Raczkowanie

Ja też miałam kilka takich nie za ciekawych zdarzeń :D

1. Kiedyś leżymy sobie w najlepsze z moim facetem na łóżku, oczywiście już po wszystkim, a tu wchodzi moja siostra i siada na krzesełku obok szafki. Naglę patrzy na szafkę i mówi : Co to ?! Okazało się że mój chłopak zostawił gumkę zawiązaną na szafce i na śmierć o niej zapomnieliśmy :D masakra.

2. Byliśmy z facetem na dyskotece, kierował kolega :) jak już wypiliśmy itd to nam się zachciało :d Chłopak poszedł do kolegi po kluczyki mówiąc że ja się źle poczułam hah ;) Gdy już siedzieliśmy na tyle i facet ściągnął mi do połowy spodnie wparował kolega z jeszcze innym kolesiem i wali do drzwi :D ja w pośpiechu tak spodnie założyłam, że guzik się urwał :D wstyd jak cholera.

3. Kolejna sytuacja była w lany poniedziałek :D Domownicy TŻ pojechali w gości a on przywiózł mnie do siebie :) nagle naszła mnie ochota żeby zadowolić go ustami no i nie dał mi znaku wcześniej, że to już i strzelił mi w oko :D a dokładniej na rzęsę haha :D do ej pory się śmiejemy z tego "lanego poniedziałku" :D
Blondi2708 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 14:51   #304
lulka19
Zakorzenienie

subs
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 15:22   #305
messaa
Raczkowanie

My nie mieliśmy chyba aż takich wpadek .
1 Poza typowym ''pierdnieciem '' pochwy :P. Co niestety miało miejsce na początku naszych przygód z seksem i naprawde zrobiło mi się głupio :P.
2 Mój ukochany miał problemy z polipem(chyba...) w nosie , że jak się go uderzyło , nawet lekko , zaczoł krwawic .... No i pewnego wieczoru bawimy sie i nawet nie poczuliśmy ze go uderzyłam , chłopak schodzi w dół , i nagle wyciąga głowe , ja patrze , twarz we krwi ... Pierwsze co '' o kurka , okres dostałam ...." mi do śmiechu nie było , ale sam zobaczył że i mnie ubrudził to się zaczoł śmiac .
3 Zawsze pytam go ''zakluczyłeś drzwi ? na 100% ?'' ''tak tak ''. i zawsze ktoś wszedł .... tyle ze akurat mieliśmy takie szczeście że drzwi na korytarz , strasznie skrzypiały , że zawsze zdarzylismy wejsc pod kołdre i udawac ze oglądamy film :P .
4. Nigdy nie zapomne jak siedze na TŻ , ''na jeźdzca '' tyle ze ubrani , ot tak sobie siedzialam , i wchodzi jego ciotka do pokoju ..... (a moja była wychowawczyni z gimnazjum ...) , czułam ze aż uszy miałam czerwone :P . z tego calego szoku że ktoś wszedł , ja dalej na nim siedziałam , nawet nie zeszłam czy coś :P .
messaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 16:18   #306
kicimordka
Raczkowanie

Jak tak czytam, to widzę, że niektóre wpadki to nie tylko ja miałam .

1. To tak a propo pierwszego razu. Domek nad jeziorem, romantyczna atmosfera, my już po procentach i kolejna próba, w końcu udana. Po uderzeniu mnie kolanem między nogi i mocnym pchnięciu mojego lubego, przez co z całej siły uderzyłam głową w ścianę, a po wszystkim na dokładkę znów kopnął mnie kolanem między nogi.

2. Poszliśmy z moim lubym na molo. Wzięliśmy koc i latarkę, było strasznie ciemno i wszyscy już dawno spali. Siedzimy sobie na molo, latarka wyłączona, gwiazdy pięknie lśnią, mój luby już we mnie i słyszymy kroki... Zamarliśmy w bezruchu, ale ktoś idzie dalej, więc gdy ktoś prawie ustał mi na głowie, to zakaszlałam głośno. Ktoś speszony powiedział tylko "przepraszam" i uciekł.

3. Skończyliśmy swoje igraszki, mój luby zdążył się już ubrać, ale ja jeszcze nie i nagle bez pukania do pokoju wchodzi jego kuzyn, a że akurat coś leciało w laptopie, to stwierdził, że to oglądamy i wpakował nam się pod kołdrę, by to z nami oglądać. Jeszcze nigdy nie ubierałam się tak ostrożnie przy tak najmniejszej liczbie ruchów .
kicimordka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 19:13   #307
malutka20068
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja sobie nigdy nie radze ze ściganiem spodni tż,mimo że jesteśmy tego samego wzrostu. Wolę jak jesteśmy w pizamkach już :p
Ja mam na to metodę, ściągam mu gatki z tyłka gdzieś do kolan a potem to już stopą i voila.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-17, 19:34   #308
applekiss
BAN stały

Mojemu TŻtowi ostatnio kot wskoczył na plecy
A mi zawsze wstyd że kot słyszy (zazwyczaj zamykam przed nim drzwi)
applekiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 22:03   #309
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez applekiss Pokaż wiadomość
Mojemu TŻtowi ostatnio kot wskoczył na plecy
A mi zawsze wstyd że kot słyszy (zazwyczaj zamykam przed nim drzwi)
My co prawda rzadko baraszkujemy w moim 'domu rodzinnym', ale czasem się to przydarza, a koty mam aż trzy Które nie tylko słuchają, ale także się przyglądają. Nigdy na nie nie rzucam okiem w trakcie, bo raz patrzyły na nas z takimi minami, że dostałam napadu śmiechu. A kilka razy najstarszy kot stwierdził, że on ma ochotę akurat teraz się położyć i potrafił przyleźć na łóżko i wyłożyć się z zadowoleniem i stoickim spokojem 10 cm od nas będących 'w trakcie'

Z wpadek: TŻ odprowadzał mnie w lecie na autobus z posiadówki u kolegi, późno, parno, ciemno, nastrój nam sprzyjał, zacinający deszcz (ciepły ) i lekka burza podkręcały atmosferę, a trochę jeszcze do tego autobusu było, więc pomyśleliśmy, że trochę zboczymy z drogi No i zboczyliśmy delikatnie pod bramkę takiego starego budynku, droga rzadko uczęszczana, ciemniutko, żadnych latarni, no i zabraliśmy się do roboty, nie minęła minuta, jak oślepiło nas światło reflektora - w niewiadomym celu powolutku kołatał się tą drogą wóz strażacki, oczywiście zabraliśmy się stamtąd w trybie mocno przyspieszonym mając nadzieję, że panowie strażacy zbyt wiele nie wypatrzyli, ale to chyba płonna nadzieja

Druga, całkiem świeża sytuacja - spędzaliśmy z TŻ razem sylwestra, zaraz przed północą mieli do nas na górę wpaść jego rodzice z szampanem, za dwadzieścia dwunasta, siedzę sobie w samej koszulce przykryta kołdrą, bo tak sobie lubimy siedzieć w jak najmniejszej ilości ubrań, film oglądamy, a tu ni stąd ni zowąd wparowują 'teściowie' Przez piętnaście minut starałam się wciągnąć dyskretnie pod kołdrę moje spodnie i majtki, które leżały pod ławą, jak już mi się to udało to próbowałam je jakoś na siebie ubrać, spodnie w kolanach, a tu tata TŻ woła, żebym przyszła fajerwerki na balkon oglądać, a tu wstać nie ma jak, TŻ przyszedł mi z odsieczą, wołając mamę na chwilę do drugiego pokoju, co pozwoliło mi się odziać i wrzucić gdzieś stanik leżący na oparciu fotela Cóż, oni głupi nie są, wiedzą przecież co i jak, ale i tak było mi trochę głupio.
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 03:25   #310
Kris_uk
Przyczajenie

A propo sylwestra

Zrobiliśmy sobie sylwka w czwórkę, ja, moja dziewczyna, mija siostra i jej facet. Dochodzi godzina koło 2 w nocy wszyscy pijani w osobnych pokojach. Moja zabiera sie do pieszczot jezorkiem, robi tak to bosko, ze sie niekontroluje, mowie do niej zeby wylizala mi jajka, a moja jak na nią przystało droczy sie ze mna po kilku chwilach zabawy głos z pokoju obok chłopaka mojej siostry: - no wyliz mu wreszcie te jajka, bo my chcemy spac! mina mojej dziewczyny bezcenna :P
Kris_uk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 11:06   #311
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kris_uk Pokaż wiadomość
A propo sylwestra

Zrobiliśmy sobie sylwka w czwórkę, ja, moja dziewczyna, mija siostra i jej facet. Dochodzi godzina koło 2 w nocy wszyscy pijani w osobnych pokojach. Moja zabiera sie do pieszczot jezorkiem, robi tak to bosko, ze sie niekontroluje, mowie do niej zeby wylizala mi jajka, a moja jak na nią przystało droczy sie ze mna po kilku chwilach zabawy głos z pokoju obok chłopaka mojej siostry: - no wyliz mu wreszcie te jajka, bo my chcemy spac! mina mojej dziewczyny bezcenna :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 11:32   #312
201701300922
Konto usunięte

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45200357]Druga, całkiem świeża sytuacja - spędzaliśmy z TŻ razem sylwestra, zaraz przed północą mieli do nas na górę wpaść jego rodzice z szampanem, za dwadzieścia dwunasta, siedzę sobie w samej koszulce przykryta kołdrą, bo tak sobie lubimy siedzieć w jak najmniejszej ilości ubrań, film oglądamy, a tu ni stąd ni zowąd wparowują 'teściowie' Przez piętnaście minut starałam się wciągnąć dyskretnie pod kołdrę moje spodnie i majtki, które leżały pod ławą, jak już mi się to udało to próbowałam je jakoś na siebie ubrać, spodnie w kolanach, a tu tata TŻ woła, żebym przyszła fajerwerki na balkon oglądać, a tu wstać nie ma jak, TŻ przyszedł mi z odsieczą, wołając mamę na chwilę do drugiego pokoju, co pozwoliło mi się odziać i wrzucić gdzieś stanik leżący na oparciu fotela Cóż, oni głupi nie są, wiedzą przecież co i jak, ale i tak było mi trochę głupio.[/QUOTE]
Wyobrażam sobie jak się czułaś, bo kiedyś byłam w bardzo podobnej sytuacji.

Cytat:
A propo sylwestra

Nie było jej później głupio w ich towarzystwie?
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 14:05   #313
Kris_uk
Przyczajenie

Na pocztku było troche, ale śmialiśmy sie z tego do dzisiaj chodzi dumna, ze byłem tak podjarany, ze krzyczałem i blagalem ja o wiecej ^^ de facto wydaje mi sie, ze chłopak mojej siostry był zazdrosny, ze moja siostra padła jak detka, a my w pokoju obok.. Wiecie, szał cial
Kris_uk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 17:36   #314
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
A propo sylwestra

hahaha nie mogę!
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 19:47   #315
Bleidd
Raczkowanie

1. Moja druga wizyta w domu TŻ, a że mieszka daleko to na parę dni. TŻ dzieli pokój z bratem, ale jak jestem to brat mieszka w salonie. Brat przychodzi na kompa, ja dosłownie siedzę w torbie z rzeczami bo nie mogłam czegoś znaleźć i szukam. Cośtam zagadałam, ale jakoś starał się na mnie nie patrzeć. Wychodzi, a ja patrzę a pod fotelem TŻ leży durex, który wypadł mi z torby. Schowałam, leże na podłodzę i śmieję się z nerwów, pół minuty później wpada mama TŻ, a ja z dzikiej ulgi że zdążyłam schować śmieje się jeszcze głośniej Jakoś nie potrafiłam jej odpowiedzieć na pytanie czemu się śmieje
2. U TŻ, poszliśmy do lasu na chwilę bo nie było gdzie, pogryzły mnie meszki, dostałam mega uczulenia, byłam cała w bomblach, skończyło się na szukaniu po rodzinie wapna i smarowaniu maścią
3. Ostatnio naczytałam się na wizażu jak to faceci lubią jak kończą oral w buzi (no i jeszcze z połykaniem), więc w trakcie akcji z TŻ bardzo zapragnęłam go uszczęśliwić w ten sposób. Było tak obrzydliwe, że zaczął włączać mi się odruch wymiotny, TŻ umarł ze śmiechu, mi się odechciało seksić totalnie i poszłam myć zęby. Komentarz TŻ: "jakbyś mnie uprzedziła to bym zjadł coś innego a nie jajecznice z cebulą i parówkami". Oj czułam te parówki i cebulę Potem siedzę u chłopaków w akademiku, a TŻ mnie pyta czy chcę ptasimleczka na co ja wydarłam ryja. Okazało się, że miał na myśli takie słodycze
Bleidd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 19:55   #316
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bleidd Pokaż wiadomość
1. Moja druga wizyta w domu TŻ, a że mieszka daleko to na parę dni. TŻ dzieli pokój z bratem, ale jak jestem to brat mieszka w salonie. Brat przychodzi na kompa, ja dosłownie siedzę w torbie z rzeczami bo nie mogłam czegoś znaleźć i szukam. Cośtam zagadałam, ale jakoś starał się na mnie nie patrzeć. Wychodzi, a ja patrzę a pod fotelem TŻ leży durex, który wypadł mi z torby. Schowałam, leże na podłodzę i śmieję się z nerwów, pół minuty później wpada mama TŻ, a ja z dzikiej ulgi że zdążyłam schować śmieje się jeszcze głośniej Jakoś nie potrafiłam jej odpowiedzieć na pytanie czemu się śmieje
2. U TŻ, poszliśmy do lasu na chwilę bo nie było gdzie, pogryzły mnie meszki, dostałam mega uczulenia, byłam cała w bomblach, skończyło się na szukaniu po rodzinie wapna i smarowaniu maścią
3. Ostatnio naczytałam się na wizażu jak to faceci lubią jak kończą oral w buzi (no i jeszcze z połykaniem), więc w trakcie akcji z TŻ bardzo zapragnęłam go uszczęśliwić w ten sposób. Było tak obrzydliwe, że zaczął włączać mi się odruch wymiotny, TŻ umarł ze śmiechu, mi się odechciało seksić totalnie i poszłam myć zęby. Komentarz TŻ: "jakbyś mnie uprzedziła to bym zjadł coś innego a nie jajecznice z cebulą i parówkami". Oj czułam te parówki i cebulę Potem siedzę u chłopaków w akademiku, a TŻ mnie pyta czy chcę ptasimleczka na co ja wydarłam ryja. Okazało się, że miał na myśli takie słodycze
błagam, tylko nie "seksić", to takie nieerotyczne

193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 20:23   #317
myszenka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bleidd Pokaż wiadomość
O nie...teraz ptasie mleczko już zawsze mi się będzie tak kojarzyć
myszenka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 20:35   #318
Konto usunięte

no dobra, to i ja napiszę coś od siebie...

Czy to łóżkowa wpadka jest, nie wiem

Ale mnie rozbawiła nieźle, w wielkim przeciwieństwie do TŻ...

Moi rodzice wyjechali w góry, no i z racji "wolnej chaty" wiadomo co

Właściwie nie wiem czemu robiliśmy to w sypialni moich rodziców - nie żeby jakiś fetysz, czy co. Po prostu ja śpię w ich sypialni jak ich nie ma. Pewnie dlatego, że mają telewizor

Kochamy się i nagle przez głowę przewinął mi się głupi/śmieszny pomysł

Rzuciłam tekstem: "Kochanie, w żyrandolu jest mała kamera" i przerażenie w oczach

I w momencie, dosłownie sekundzie jego penis się wycofał, no oklapł zupełnie i z romantycznego wieczoru nici.

TŻ się lekko wkurzył i powiedział, że nigdy więcej nie będziemy tego robić u moich rodziców - a szkoda, bo mają takie wygodne łóżko
Stary 2014-02-19, 02:33   #319
Pani_Herbatka
Rozeznanie

odrobinę upokarzające

1. w trakcie seksu nagle mój partner zapytał się, czy dostałam okres. Stwierdziłam, że nie, ale okazało się, że jednak tak. Uciekłam do toalety się umyć. Biedak stał i czekał.

2. Mojemu pierwszemu partnerowi pomyliły się czynności. Zamiast dojść- zsikał się w prezerwatywę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 07:46   #320
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Pokaż wiadomość
odrobinę upokarzające

1. w trakcie seksu nagle mój partner zapytał się, czy dostałam okres. Stwierdziłam, że nie, ale okazało się, że jednak tak. Uciekłam do toalety się umyć. Biedak stał i czekał.

2. Mojemu pierwszemu partnerowi pomyliły się czynności. Zamiast dojść- zsikał się w prezerwatywę.
to tak mozna sie pomylic?
Stary 2014-02-19, 09:21   #321
Villga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
to tak mozna sie pomylic?
Mi się zawsze wydawało, że to fizjologicznie niemożliwe. ... podniecony facet ma problem, żeby się wysikac.... jakieś dziwne mi się to wydaje.
No ale może się nie znam;-)
Villga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 10:29   #322
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Mi się zawsze wydawało, że to fizjologicznie niemożliwe. ... podniecony facet ma problem, żeby się wysikac.... jakieś dziwne mi się to wydaje.
też mi się tak wydaje
Stary 2014-02-19, 13:28   #323
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
A propo sylwestra

Stary 2014-02-19, 17:51   #324
applekiss
BAN stały

Nie wiem czy to lozkowa wpadka, ale niech bedzie
Jakos 3 lata temu, dopiero zaczelismy sie spotykac z TZtem, malo osob jeszcze o tym wiedzialo. Pojechalismy na sluzbowy wyjazd z naszej wspolnej firmy . Wtedy jeszcze bylismy przed pierwszym razem (znaczy ja), ale troche popilismy, wiec znalezlismy sobie pusty pokoj (byl podzial na kobiety i mezczyzn). Ja juz w samej bieliznie, a tu ktos (facet) wali w drzwi i krzyczy: "ty kretynie, otwieraj szybko!". No to sie przykrylam, on poszedl zobaczyc. Chcial przyjac kumpla (pijanego) przed drzwiami, a kumpel sie wepchal ze slowami "a kogo ty tu ukrywasz?" A ja glupio powiedzialam z braku lepszego pomyslu "No hej" Rano strasznie nam wszyscy dogryzali przy sniadaniu i robili sobie glupie zarty.
applekiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 21:54   #325
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
też myślałam, że to niemożliwe jakoś dziwnie to wspominam
Stary 2014-02-24, 06:52   #326
krolpikowy
Przyczajenie

Czasy studenckie, ale współlokatorzy pojechali na weekend do domów z wyjątkiem jednego, który miał w sobotę sobie dorobić

No to wreszcie udało się zwabić koleżankę do domu i jazda Wrócił wcześniej, a klucze miał... Jeszcze tak szybko ubierającej się kobiety nie widziałem. No i trzeba było go trochę w przedpokoju zagadać, ale i tak wiedział o co chodzi.
krolpikowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 09:23   #327
marpiw95
Przyczajenie

To pierszy post na tym forum
My z TŻ mieliśmy całkiem nie dawno wpadkę z efektem kulminacyjnym w szpitalu. Wprawdzie nie całkiem łóżkową, bo jeszcze do najważniejszego nie doszło. Tego dnia TŻ postanowił, że to on się zajmuje mną i moją przyjemnością. Bylismy u mnie w pokoju i TŻ przyparł mnie do ściany a że jest ode mnie wyższy o 30 cm to mnie podniósł. Ja w bluzce a on w samych bokserkach i zadowala mnie palcami i całuje po szyi. W pokoju obok była niesamowicie wścibska młodsza siostra a ja podobno za głośno daje znać o swoim stanie, dlatego TŻ ciągle mnie uciszał. W pewnym momencie jakoś dziwnie się poczułam i powiedziałam, że odlatuje, ale wiadomo że kochany zrozumiał że tak mi dobrze a nie że coś rzeczywiście się dzieje a potem zemdlałam. Reszty dowiedziałam się od TŻ i trochę od siostry. TŻ zadzwonił po pogotowie, bo nie mógł mnie ocucić. Karetka przyjechała a on wczesniej mi założył jakieś spodenki, ale sam został w bokserkach. Wg siostry lekarzowi powiedział, że chyba mnie poddusił i ciągle mamrotał że to jego wina(nie wiem skąd mu się to wzięło. Fakt uciszał mnie, ale nie aż tak). Siostrę zostawił u sąsiadów a panowie z karetki najwidoczniej widząc że on jest w gorszym stanie jak ja pozwolili mu jechać karetką. Okazało się, że mam cukrzycę a ilość rozkoszy z Ł spowodowała że miałam hipoglikemię – dlatego starciłam przytomność. Dodatkowo upadając złamałam nogę. Hmm a co powiedział TŻ moim rodzicom? Chyba już więcej szczegółów nie mógł sprzedać. Rodzice na szczęście śmiali się z przejęcia TŻ-ta.

Dopiero mi gips zdjęli z nogi, ale się z tego śmieję, ale Ł przeżył niezłą traumę i teraz zachowuję się jak matka kwoka. Na początku było to nawet miłe, ale teraz to momentami chwycić i przytrzymać. Ciekawe kto kogo jednak poddusi
marpiw95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 13:58   #328
ricca166
Wtajemniczenie

Kiedyś z eksem leżymy sobie pod kocem, ja rozebrana od pasa w dół, on palce w wiadomym miejscu, a tu moja mama nagle wchodzi siada sobie na kocu i gawędzi z nami haha. I jeszcze miała jakąs do mnie sprawę wtedy i chciała, żebym wstała. Masakra, już myślałam, że bez przypału się nie obejdzie .
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-15, 13:27   #329
littlka
Raczkowanie

Haha teraz jak sobie to przypomnę, to nadal się śmieję..

Byliśmy na feriach w Zakopanem. Po północy, leżymy sobie, oboje zmęczeni i nawiązała się rozmowa między pocałunkami i dotykiem... Coś o lekarzu i wizycie u ginekologa. W pewnym momencie mój TŻ podniósł się, nachylił nade mną , popatrzył w oczy iiiii rzekł : ' To teraz moje usta zamienią się w mammograf '.
Ryknełam takim przeraźliwym śmiechem , że chyba cały hotel się obudził... Z pieszczot nici, ale i tak usta powędrowały na dół. Jednak podczas tego gdy on pieścił mnie oralnie , zdarzało mi się jeszcze nie raz zachichotać z tego mammografu.
Stary 2014-03-15, 15:05   #330
iwona823
Raczkowanie

kiedyś z ex TŻ ostro zabalowaliśmy i zostały ślady moich pazurków na jego plechach...na początku niczego nie świadomi nic z tego sobie nie zrobiliśmy aż dwa dni poźniej u mojego ex był kolega , a ten paradował bez koszulki i się odwrócił do kolegi plecami który skomentował to:
-eeee Freddy Kruger cie zaatakował , czy jak ??? ładnie się bawisz

umierałam ze śmiechu słuchając tej opowieści

a druga przygoda , nie moja, tylko przyjaciółki.... tez wydawało jej się ,że ma koncówkę okresu i baraszokwali w łóżku ...jej TZ postanowił popieścić ją oralnie...po wszystkim poszedł do łazienki i wyszedł z niej ze słowami:
- ja pierd...eeee jak wampir...
koleżanka śmiała się pół godziny zanim do siebie doszła
iwona823 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości