2014-02-18, 19:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Ostatnio na facebooka dodałam zdjęcie, pewnie o to Ci chodzi  - nazwałam to budyniem, ale to był serek waniliowy zmiksowany z żółtkiem i mięsem.  Ale zjadła.
Ale do zwykłego budyniu możesz dodać żółtko bez problemu.
|
ło matko, ale mix 
Cytat:
Napisane przez fewcia
Dzień dobry!
Gdzie jest Szajka?
Nasza noc z pobudką i histerią od 1. wstała o 4.40, wzięłam ją do siebie przekonana że właśnie rozpoczęłyśmy dzień  , wypiła mleczko, ja przysnęłam, budze się a Ona spi wtulona w tatę  Nie powiem, zazdrośc mnie ruszyła  Potem się obudziła, koło 5.40, popatrzyła na nas, poczłapała do taty, objęła Go za szyję i zamknęła oczka na 10 min  Aż mi łezka połynęła
A i od wczoraj namiętnie mówi do mnie "mama"
Co do oczka, dzisiaj lewe (to co było chore wczoraj) już lepiej, mniej czerowne, ropy jakby mniej, ale na prawym (które było zdrowe wczoraj), rzęsy zaklejone ropą. Ale nie ma gorączki, katar minął 
|
dobrze, ze juz bez gorączki ta Twoja malusia 
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
zartujesz? 3 gim i przychodza w ferie do szkoly?  co to za dzieciaki 
|
ciekawa jestem, kto uwierzy, że gimbusy na dodatkowe lekcje przychodzą z miłosci do matmy na panią psorkę sie pogapic, ot co!
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Sylwia! Wow! ale ma apetycik Bartulo! moja to osttanio ledwo co obiadek zje. Kanapki jeden kęs i tyle.. ale tot chyba te zęby, ciągle bierze łapki do buzi, mimo ze jej smaruje itd...
|
on teraz tak sporo zaczął jesc, jak sie na własnych nóziach wybieguje, do tego długasne wysjcia na dwór tez roią swoje- zaostrzenie apetytu jak ta lala wczesniej zupki jadał około 250ml
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Filmików Wam wczoraj nie pokazałam ale padłam po pracy...masakra. Nawet nic nie zrobiłam na obiad na dzisiaj i nie posprzątałam. T. rano powiedziała że obiad nam ugotuje i podłogi umyje jak mały będzie spał bo ona się nudzi jak on śpi 2 godziny minimum. A mi tak głupio 
|
Masz prawo byc zmęczona, nawet zajechana i nie ma tu powodu do wstydu, przeciez nie kazałas tesciowej domu posprzatac bo ci sie nie chcialo na szmacie smigac. A że sama zaproponowała to tym bardziej brawa dla niej 
Cytat:
Napisane przez s i l v e r

Właśnie siedzę u gina. Kobiecie tu przed chwilą wody płodowe zaczęły odchodzić... pogotowie jechało pół godziny !! Już myślałam że tu zacznie rodzic
Wysłane z mojego GT-I8160
|
o matko, ale rozrywka 
Cytat:
Napisane przez bokeh
jeszcze sukienka, taka o, na żywo chyba lepiej wygląda  chciałam taką zwykłą żeby potem móc ja jeszcze wykorzystac

|
jaka laska, bedzie branie  podoba mi sie ta sukienka
|
|
|