Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 21:16   #351
majkela12
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Ło matko nie nadążam. Zostawić Was na cały dzień, a Wy pędzicie jak szalone. Adaś jeszcze w domu, więc kiepsko stoję z czasem.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
A masz może zdjęcie z ostatnich tygodni? Ciekawa jestem jak wyglądałaś na finiszu
Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
właśnie Majkela - wklej zdjęcie z końcówki pierwszej ciąży!
Dobra wrzucam, ale czekam teraz na Wasze szczuplaki Na finiszu byłam duża
Ja w 32tc32tc.jpg

W 38 tcja 38tydz.jpg

i chyba 3 dni przed porodem, jak szykowałam się na sylwestrana 7 dni przed porodem.jpg

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Skoro tyle brzuszków się tu dziś ukazało to i ja pokażę swój a przy okazji kawałek nowej łazienki. Jak będą meble to pokaże całośc.
Tak dla porównania z Majkelą12 też mam 22tydzień, tyle że zdjęcie robione przed chwilą wieczorem więc trochę napięty jest.
Śliczny brzuszek Czekam właśnie na taki. A właśnie to ta gotowa łezienka w tle??

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Ale widziałam przelotem ładne brzusie
U mnie waga na 20 tydz to +5 kg! kurde jak stala w miejscu prawie to teraz co dziennie więcej ważę,ale też jem bardzo dużo,i nawet przed samym spaniem.Może i brzuch sam w sobie nie jest kolosalny ale zad i uda tak ;(
Laska jesteś że hej, widziałyśmy więc nie czaruj

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Remont trwa, pokój młodego mniej więcej skończony, teraz jeszcze tylko posprzątać i dodatki kupić ale jesteśmy w trakcie remontu salonu i mam już dosyć ale dajemy radę
, czekamy w takim razie na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
A ja witam się z rana przy kawce - w ogóle niewyspana! Dominikę rozłożyło w nocy, majaczyła, marudziła, ewidentnie coś "wibruje" w oskrzelach jestem wściekła bo w sobotę poszliśmy na pizzę i Dominika wyprosiła Nas na 30min do małpiego gaju - a tam był chłopiec którego aż w pół zginało tak się dusił!!! wzięliśmy Ją stamtąd wcześniej widząc jak Jej kaszle prosto w twarz, ale pewnie zdążył zarazić ludzie są debilni!!!! mają tupet przynosić chore dziecko do bawialni tylko po to żeby zakupy sobie zrobić!!!! TŻ mnie powstrzymał a miałam podejść do tego tatuśka i mu powiedzieć co o tym myślę
Biedna Misia, zdrówka No właśnie nie wiem czy u nas właśnie młody nie załapał choróbska po szaleństwach w małpim gaju. A tego tatuśka faktycznie trzeba było tż podpuścić