|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
majkela jak to jest spasiony brzuch to nie wiem do jakiej kategorii ja się zaliczam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie straszą tylko porodem, gaciochy siateczkowe, podkłady a tu jeszcze tyle czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() A ta książeczka jest fajna, też ją mamy i czeka na siostrę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas właśnie naklejki, a raczej ślady po nich zmotywowały nas do szybszego remontu ![]() Co do wyprawki nie przejmuj się, oprócz ciuszków (oczywiście nie wszystkich), łóżeczka to nie mamy nic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45194308]Byłam na badaniach, ale mnie pokłuli Myślałam, że tą glukozę to tylko ukłucie w paluszek trzy razy i spokój. A tu pobierali prosto z żyły i to tej samej! Ale pobrali z niej tylko dwa razy, za trzecim razem już z drugiej ręki, bo mam pół ręki sinej i boli Za drugim razem już jak się wkłuła, to myślałam, że zejdę Ogólnie glukoza nie taka zła, da się przeżyć Ale na dzisiaj mam już aż nadmiar słodkości Wyników dowiem się dopiero na wizycie, w przyszły czwartek... Wczoraj wieczorem wzięłam się za pisanie pracy, I rozdziału... Ze wszystkich książek, które udało mi się wypożyczyć, oraz z tego co wysłała mi eweden (jeszcze raz bardzo Ci dziękuję) wyszło mi 3,5 strony.. Nie wiem jak z tego zrobić 10, na prawdę.. Rozpisywałam jak tylko się dało... [/QUOTE] Za glukozę, już masz za sobą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |||||
Raczkowanie
|
Cześć!
Kurcze tempo macie co raz lepsze dziewczyny ![]() ![]() ![]() Widzę, że wy szalejecie z wyprawkami, a ja tylko kopiuje wasze pomysły i linki do worda i czekam na wenę żeby je posegregować i dopasować... Zazdroszczę, że już tyle macie ![]() ![]() Poza tym gratuluję udanych badań glukozy... ![]() ![]() ![]() Co do pięknych dzieciowych domeczków to napatrzeć się nie mogę ![]() ![]() Mój już jest na tyle widoczny, że zaczyna mi ciążyć... Podobno ważę 58 kg - jestem w szoku, bo raczej po mnie nie widać, a przed ciążą ważyłam na pewno niecałe 50. Wydaje mi się jednak, że za mało mi odjęła od ubrań i butów... Kakusia ja tam zauważyłam Twoją nieobecność, ale z racji braku czasu i weny na pisanie to nic nie mówiłam ![]() ![]() Achhhh i witam nową mamusię Izetka_ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
witam się wieczorowo, przyszłam się pożalić tym razem
![]() ![]() Brzuszki wszystkie super a Majkela to malutki slodki brzuch, prawie jak ciążą z zaskoczenia ![]()
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak się zaczęłam zastanawiać skąd ja miałam te nakładki w wyprawce z Filipem, przecież to nic niezbędnego, tym bardziej, że na wklęsłe sutki nie narzekam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Morin trzymam mocno
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
TroppoSensibile-
![]() Morin-przykro mi, że musisz sie tak stresowac ![]() ![]() ![]()
#250 |
Zadomowienie
|
YYYyyyy zawstydziłam się
![]() Odezwały się grubasy: kamilla123, Ramona_85, pater86, agaaga89, Mala_Czarno_Biala, Izetka, Pradip, poziomkka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi posłodziłyście, to się dowartościowałam, a z tej radości zjadłam pół tabliczki milki z bakaliami ![]() ![]() ![]() Na potwierdzenie wysyłam zdj z poprzedniej ciąży to był 26tc, więc teraz ostro szaleję: 26 tydz.jpg Co do sypialni to dulux i chyba fuksja, jutro sprawdzę Taaa Adaś sam sprząta, przed zrobieniem zdjęcia musiałam ogarnąć co nieco, ale miałam zakaz ruszania torów ![]() kamilla123 Twój synek też wielbicielem pociągów?? My to już nie mamy gdzie tego ciaciałajstwa chować ![]() Osłonek, kapturków nie używałam, nie pomogę ![]() Lecę z psem, bo zaraz M jak love ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie miałam okazji widzieć brzuszka gdzie mieszka 2 maluchów i teraz wiem, że znacząco się różni. Naprawde lekko nie jest, jak widać u koleżanki na zdjęciu. Jak sobie pomyśle, że u nas była taka szansa, że moglibyśmy trafić na bliźniaki to aż mnie skręca. A każdy mówił, że duża szansa bo TŻ ma 2 braci bliźniaków i 2 siostry bliźniaczki ![]() ![]()
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
Majkela-taki ten Twój brzuszek maleńki
![]() ![]()
#253 |
Raczkowanie
|
dziękuję za dobre słowa
![]() Izetka Ide na jaczewskiego jutro bo mam z tamtąd lekarza i kazał mi się tam zgłosić.
#254 |
Zakorzenienie
|
Morin- na pewno wszystko będzie dobrze, nie ma co przytaczać czarnych scenariuszy i się martwić na zapas, skoro idziesz na ip to tam się tobą zajmą jak należy i na pewno zrobią wszystko żeby twoje maleństwo było zdrowe i donoszone
![]() A u nas zapowiada się dalszy ciąg programu, puki co jeszcze ciszy nocnej nie ma ale jak się nie zamkną to obudzę Tż-ta i wyślę do nich na górę bo ileż można ![]() ![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez ANTERIA Czas edycji: 2014-02-17 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
TroppoSensibile
![]() morin ![]() ![]() ![]() ![]() Izetka_ 3760g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja siostra miała założony szewek, tylko dlatego, że był na to czas (około 20tc), miała skurcze dodatkowo, więc brała cos rozkurczowo, chyba Fenoterol donosiła do 38 tc, zaraz po zdjęciu urodziła, wszystko zakończyło się szczęśliwie, także ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||
Zakorzenienie
|
mi po nie leciał TŻ do apteki kiedy Moja mnie pogryzła
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Majkela czytałam Twój post nie zauważając, że wyżej wkleiłaś zdjęcia... cofam się więc i zaczęłam się tak ![]() ![]() ![]() ![]() PrzeeeeZgrabna jesteś! I śliczna sypialnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Morin kochana nic się nie martw! moja szwagierka miała zakładany pessar, całkiem niedawno koleżanka z pracy (też w podobnym okresie ciąży) - zakładanie w ogóle bezbolesne (no poprostu może nie komfortowe). Poza tym można nawet zapomnieć że się go ma ![]() ![]() Tak mnie zestresowałyście, że poszłam za Waszym przykładem i szukam wyprawki na all ![]() właśnie Majkela - wklej zdjęcie z końcówki pierwszej ciąży! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
morin
spokojnie, nie denerwuj się bo to w niczym nie pomaga i jeszcze nic przesądzone. Może jutro okaże się że nie jest tak źle i nie trzeba będzie nic robić poza odpoczywaniem. I 3mam kciuki oby nic złego nie było ![]() Skoro tyle brzuszków się tu dziś ukazało to i ja pokażę swój a przy okazji kawałek nowej łazienki. Jak będą meble to pokaże całośc. Tak dla porównania z Majkelą12 też mam 22tydzień, tyle że zdjęcie robione przed chwilą wieczorem więc trochę napięty jest.
#260 |
Zadomowienie
|
Morin-daj znac co tam Ci powiedzą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Sylwia_88-zgrabniutki brzuszek ![]() ![]()
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeju jakie Wy macie małe te brzuszki ![]() dobranoc Laseczki, idę nyny, póki mała jeszcze spokojnie siedzi i da mi pospać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wybaczcie ale nie nadrobię dzisiejszego dnia.Jestem padnięta,za dużo dziś miałam na głowie,nachodziłam się i brzuszek mam strasznie napięty
Ale widziałam przelotem ładne brzusie ![]() U mnie waga na 20 tydz to +5 kg! kurde jak stala w miejscu prawie to teraz co dziennie więcej ważę,ale też jem bardzo dużo,i nawet przed samym spaniem.Może i brzuch sam w sobie nie jest kolosalny ale zad i uda tak ;(
![]() |
#264 | |||||||||
Zakorzenienie
|
cześć mamuśki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co już ci przyszło, podkłady? kurcze, też musiałabym się za to zabrać powoli ![]() ![]() Cytat:
A jakiego powiadasz rozmiaru nie było? 34? o kurcze załamałam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z ciuszkami to jakoś zupełnie sobie nie radzę ![]() śpiworek? pokazywałaś go? to ten z sh? czy masz jakiś inny? Cytat:
taaaaa ale jesteś spasiona, no strasznie taki ogromny brzuchol ![]() ![]() ![]() ![]() a remoncik widzę bardzo udany ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45194308]Aleście się dziś rozpisały Czy wy też się dzisiaj tak czujecie?? Ciśnienie chyba dziś niskie, bo cały dzień chce mi się strasznie spać. Byłam na badaniach, ale mnie pokłuli Myślałam, że tą glukozę to tylko ukłucie w paluszek trzy razy i spokój. A tu pobierali prosto z żyły i to tej samej! Ale pobrali z niej tylko dwa razy, za trzecim razem już z drugiej ręki, bo mam pół ręki sinej i boli Za drugim razem już jak się wkłuła, to myślałam, że zejdę Ogólnie glukoza nie taka zła, da się przeżyć Ale na dzisiaj mam już aż nadmiar słodkości Wyników dowiem się dopiero na wizycie, w przyszły czwartek... Wczoraj wieczorem wzięłam się za pisanie pracy, I rozdziału... Ze wszystkich książek, które udało mi się wypożyczyć, oraz z tego co wysłała mi eweden (jeszcze raz bardzo Ci dziękuję) wyszło mi 3,5 strony.. ![]() Przepraszam, ale nadrobię później lub jutro dopiero, bo teraz idę na urodziny do siostry ciotecznej męża ![]() ![]() co do pracy to i tak masz ładnie ale jak nie masz żadnych norm jak musisz pisać pracę to pisz Arialem zawsze wychodzi dużo więcej niż "timem" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kochana tylko się nie denerwuj, dziewczyny dobrze mówią, zero stresu, czasem lepiej założyć ten passer i spokojnie do końca ciąży można go nosić, tylko myśl pozytywnie ![]() ufff nadrobiłam ![]() w auchanie są też fajne kocyki za 12 zł, ubranka też fajne za 7-20 zł ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tej pory myślałam, że ja mam mały brzusio (w porównaniu do pierwszej ciąży), ale przy Was to ja już piłkę mam ![]() mnie wszystko w brzuch idzie, także dół wąski a brzuchem gonię bliźniaczy brzuszek Chocolate ![]() A ja witam się z rana przy kawce - w ogóle niewyspana! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesteśmy zapisani do lekarki na 10:35, czeka mnie 20min drogi tempem dziecka. Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-02-18 o 07:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Witam i skoro już tak się chwalicie brzuchami to i ja się pochwalę, chociaż ja nie mam takiego ładnego zgrabnego brzuszka jak wy
![]() ![]() ![]() Ps, nie umiałam wyłączyć lampy w tym aparacie ale brzuch widać ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Nie załadowało mi ![]() Spróbuje jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- To ja już nie wiem ![]() ![]()
#267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
#270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.