2014-02-19, 10:26
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Hej Gaduły
Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84
Na wizycie ok.
Szyjka w porządku,serducho widziałam
Jutro o 11 mam polowkowe  trzymajcie kciuki!!
|
super, że wszystko trzyma :kciuki za usg: koniecznie daj znac po
Cytat:
Napisane przez majkela12
Za wizyte  i oczywiście mocne
Tfu tfu miałam namyśli kota  już zamówiłam i jeszcze kocyk z sówką 
|
pokaż kocyk
Cytat:
Napisane przez ANTERIA
Witam po kolejnej ciężkiej nocy  Pochwaliłam wczoraj sąsiadów to mam za swoje. Normalnie już dzisiaj przegięli, wyobraźcie sobie że o godzinie 0.30 dosłownie zerwałam się na równe nogi z łóżka, a czemu bo ktoś walił tak jakby na górze młotkiem o podłogę albo ścianę, taki dźwięk dosłownie, do tego oczywiście muzyka na fula i obudziłam męża żeby poszedł im w końcu uwagę zwrócić, bo ja już nie mam siły, i poszedł i dobijał się do ich drzwi przez parę minut a tam nikt mu nawet drzwi nie otworzył, na korytarzu nie słychać tak muzyki wszystko leci do naszego mieszkania więc on nie chciał robić cyrków budząc innych sąsiadów więc zrezygnował i zapowiedział że przejdzie się tam dzisiaj po pracy i im nagada, a raczej zagrozi że jeszcze raz taka akcja to on zadzwoni na policję i nie będzie się wygłupiał. No a ja po tej akcji jeszcze do około po drugiej nie spałam... non stop słychać było muzykę i głowa mnie tak bolała że miałam ochotę po prostu się rozbeczeć. Ja to ja siedzę później w domu i mogę odespać ale szkoda mi Tż-ta bo biednego obudziłam ja a później sam nie mógł zasnąć też przez tą muzykę a dzisiaj znowu poszedł do pracy na cały dzień praktycznie, ale wkurzył się już sam na nich, w ogóle jak można być takim bezczelnym 
|
A to jakie dziady z tych sąsiadów współczuje: rolleyes:
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
Majkela kupiłam na allegro. Nazywa się baby sound b i kosztował 195 zl. Używam z tego co pamiętam od 16 tygodnia ciąży.
Sylvunia gratuluję
Byłam wczoraj w Askocie zobaczyć ten wózek Camarelo Carera i nie mają tych wózków  Nie wiem gdzie we Wrocławiu mogłyby być
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
Weź nie strasz, bo ja też się napaliłam na ten wózek, żeby go obejrzec, jak go nie ma w Lublinie to będzie klapa na całej lini
Cytat:
Napisane przez ANTERIA
A ja w ogóle nie wiem co i gdzie kupować do porodu
No i znowu koncert na górze od 8 rano 
|
Co to za ludzie a zrobiłaś sobie listę???dziewczyny wstawiały ja się zapomogłam ich listami i stworzyłam swoją wszystko ąłdnie rozpisane
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Ramona_85
Dzień dobry
my juz wstałyśmy, dzis szybciej śniadanko pójdzie, bo byłam cwana i wzięłam tabletkę, jak mąż pojechał do pracy, bo mnie zawsze budzi, mam chyba zbyt płytki sen
mam dzis zamiar nadrobić zaległe tygodnie ciąży z książką "W oczekiwaniu na dziecko", bo zupełnie zapomniałam o niej
życze miłego dnia 
|
Miłego czytania
Cytat:
Napisane przez zubi89
Ja postanowiłam dzisiaj szybciej wstać bo jutro o 6 idę na badania w tym glukozę więc wolę dziś szybciej paść spać  A tak to śpię do 10-11 codziennie
O widzisz  ja też zapomniałam już o tej książce 
|
Ja tez się jutro wybieram, ale ejszcze nie dostałam skierowania na glukozę wiec ide na luzie
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------
Pradip-to ty sprytna jesteś ja jeszcze nic dla siebie nie mam jak tak czytam o waszych zakupach to czuję sie w tyłu ze wszytskim
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------
Poziomka-śliczne ubranka wybrałaś
02.07.2014r.
|
|
|