Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-19, 10:26   #394
Izetka_
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Hej Gaduły

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Na wizycie ok.
Szyjka w porządku,serducho widziałam
Jutro o 11 mam polowkowe trzymajcie kciuki!!
super, że wszystko trzyma :kciuki za usg: koniecznie daj znac po

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Za wizyte i oczywiście mocne

Tfu tfu miałam namyśli kota już zamówiłam i jeszcze kocyk z sówką
pokaż kocyk

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Witam po kolejnej ciężkiej nocy Pochwaliłam wczoraj sąsiadów to mam za swoje. Normalnie już dzisiaj przegięli, wyobraźcie sobie że o godzinie 0.30 dosłownie zerwałam się na równe nogi z łóżka, a czemu bo ktoś walił tak jakby na górze młotkiem o podłogę albo ścianę, taki dźwięk dosłownie, do tego oczywiście muzyka na fula i obudziłam męża żeby poszedł im w końcu uwagę zwrócić, bo ja już nie mam siły, i poszedł i dobijał się do ich drzwi przez parę minut a tam nikt mu nawet drzwi nie otworzył, na korytarzu nie słychać tak muzyki wszystko leci do naszego mieszkania więc on nie chciał robić cyrków budząc innych sąsiadów więc zrezygnował i zapowiedział że przejdzie się tam dzisiaj po pracy i im nagada, a raczej zagrozi że jeszcze raz taka akcja to on zadzwoni na policję i nie będzie się wygłupiał. No a ja po tej akcji jeszcze do około po drugiej nie spałam... non stop słychać było muzykę i głowa mnie tak bolała że miałam ochotę po prostu się rozbeczeć. Ja to ja siedzę później w domu i mogę odespać ale szkoda mi Tż-ta bo biednego obudziłam ja a później sam nie mógł zasnąć też przez tą muzykę a dzisiaj znowu poszedł do pracy na cały dzień praktycznie, ale wkurzył się już sam na nich, w ogóle jak można być takim bezczelnym
A to jakie dziady z tych sąsiadówwspółczuje: rolleyes:

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Majkela kupiłam na allegro. Nazywa się baby sound b i kosztował 195 zl. Używam z tego co pamiętam od 16 tygodnia ciąży.

Sylvunia gratuluję

Byłam wczoraj w Askocie zobaczyć ten wózek Camarelo Carera i nie mają tych wózków Nie wiem gdzie we Wrocławiu mogłyby być

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Weź nie strasz, bo ja też się napaliłam na ten wózek, żeby go obejrzec, jak go nie ma w Lublinie to będzie klapa na całej lini

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
A ja w ogóle nie wiem co i gdzie kupować do porodu

No i znowu koncert na górze od 8 rano
Co to za ludzie a zrobiłaś sobie listę???dziewczyny wstawiały ja się zapomogłam ich listami i stworzyłam swoją wszystko ąłdnie rozpisane

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

my juz wstałyśmy, dzis szybciej śniadanko pójdzie, bo byłam cwana i wzięłam tabletkę, jak mąż pojechał do pracy, bo mnie zawsze budzi, mam chyba zbyt płytki sen

mam dzis zamiar nadrobić zaległe tygodnie ciąży z książką "W oczekiwaniu na dziecko", bo zupełnie zapomniałam o niej

życze miłego dnia
Miłego czytania

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Ja postanowiłam dzisiaj szybciej wstać bo jutro o 6 idę na badania w tym glukozę więc wolę dziś szybciej paść spać A tak to śpię do 10-11 codziennie

O widzisz ja też zapomniałam już o tej książce
Ja tez się jutro wybieram, ale ejszcze nie dostałam skierowania na glukozę wiec ide na luzie

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Pradip-to ty sprytna jesteś ja jeszcze nic dla siebie nie mam jak tak czytam o waszych zakupach to czuję sie w tyłu ze wszytskim

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Poziomka-śliczne ubranka wybrałaś

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora