|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45211636]t A ciasto bardzo łatwe, bo nie umiem piec http://gotowanie.onet.pl/przepisy/to...wy,112840.html [/QUOTE] ![]() Przestaje Was nadrabiać wieczorami. Kurka skąd ja wezmę takie ciasto o 22 ![]() Dlatego na Karolkya bloga nawet nie wchodzę, bo język w ogóle mi na klawiaturę opadnie ![]() Za to wcinam znowu czekoladę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki Tobie jutro będę jadła suchy chleb na śniadanie, bo molestuję tż-ta o tego pajaca króliczka ![]() ![]() Tylko właśnie nie wiem, czy nie wziąć roz.62 ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie też na wieczór wydyma ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------- Dobranoc kobitki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zadomowienie
|
Na wizycie ok.
Szyjka w porządku,serducho widziałam ![]() Jutro o 11 mam polowkowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#363 |
Zadomowienie
|
Sylvunia -
![]() ![]() ![]() Majkela - tez miałam z tymi rozmiarami problem, mam nadzieje, ze rozmiarowka bedzie zawyżona ![]() ![]() Lecę spać i ja, dobranoc ![]() Wysłane z mojego LG-P710 |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Witam po kolejnej ciężkiej nocy
![]() ![]()
#366 | |
Wtajemniczenie
|
jakieś typy mamy ale nie zdradzamy
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry brzuchatki ![]() trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Majkela kupiłam na allegro. Nazywa się baby sound b i kosztował 195 zl. Używam z tego co pamiętam od 16 tygodnia ciąży.
Sylvunia gratuluję ![]() Byłam wczoraj w Askocie zobaczyć ten wózek Camarelo Carera i nie mają tych wózków ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
W sumie nie znam ich w ogóle widziałam ich kilka razy na korytarzu, na początku się ucieszyłam bo widzę nowych sąsiadów młodych z dwójką małych dzieci to pomyślałam że będzie spokój. W ogóle mamy mało szczęścia do sąsiadów, do jedni to gorsi ![]()
#369 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() No mamuśki ale szalejecie ostatnio z postami ![]() Pradip już staniki chcesz kupić? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sporo masz już tych ubranek ![]() Cytat:
oczywiście jak lato będzie ciepłe to wiadomo, że w rożek nie będę pakować młodego ![]() Sola1 dziewczyny już pisałay, lekarz ma chyba jakieś problemy ze sobą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() biuro@camarelo.pl ehhh... no to jak tak to weźcie się za nich i jak nie reagują na prośby to policja... sami się o to proszą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
A ja w ogóle nie wiem co i gdzie kupować do porodu
![]() No i znowu koncert na górze od 8 rano ![]()
#373 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() my juz wstałyśmy, dzis szybciej śniadanko pójdzie, bo byłam cwana i wzięłam tabletkę, jak mąż pojechał do pracy, bo mnie zawsze budzi, mam chyba zbyt płytki sen ![]() mam dzis zamiar nadrobić zaległe tygodnie ciąży z książką "W oczekiwaniu na dziecko", bo zupełnie zapomniałam o niej ![]() życze miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nie straszcie ich tak od razu nie wiadomo czym, bo nie wiadomo z kim macie do czynienia i zaczną wam jeszcze na złość robić... Z takimi to trzeba ostrożnie. Ale potem jak nie prośbą to groźbą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja postanowiłam dzisiaj szybciej wstać bo jutro o 6 idę na badania w tym glukozę więc wolę dziś szybciej paść spać ![]() ![]() O widzisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie nie wiem jak tam te dzieci żyją i czy w ogóle, nie widać ich i nie słychać ostatnio, a co do straszenie, dzisiaj Tż-t tam do nich podejdzie i jak nic to nie da to po prostu zadzwonimy na następny raz na policję...
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzę bo te dzieci coś około roku mają, takie małe jeszcze...
![]() |
#380 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też tak mam z tabletkami. Trochę to denerwujące, bo trzeba jakieś min. 30 minut przed śniadaniem, a jak wstaję to od razu bym do lodówki leciała. Teraz zaczęłam nastawiać budzik i potem wstaję za 30 min |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Hmm... no tak jak to opisujesz, to pocieszę Cię, że chyba dużo dzieciaczków takich małych tak się zachowuje
![]() od mojej siostry ta mała tak biega, ze ją słychać nieraz na dworze, a w blokach tych nowych, gdzie ściany są cienkie, to się tak niesie, że masakra... no ale co powiesz matce, żeby dziecko przestało biegać i ma je zamknąć w pokoju, no nie da się ![]() u moich rodziców nad nimi mieszka sąsiad, co sobie podłogi wygłuszył w górę, także on nic nie słyszy, ale ja wszystko, co ta mu spadnie na podłogę, każdy krok, szuranie, szału można było dostać ![]() Cytat:
![]() ![]() tez własnie muszę czekać 30 minut i nie powiem jest to denerwujące, bo zwykle rano nie jem od razu śniadania, tylko kawusia, wc i dopiero śniadanko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zadomowienie
|
ANTERIA
Też kiedyś miałam takiego sąsiada. Starszy gość a dawał popalić jak nastolatek. W nowym bloku mieszkaliśmy i myślałam że takich elementów nie będzie a jednak. Non stop picie, z mieszkania meline zrobił. Krzyki, wyzwiska, bójki itp Pewnego razu sprowadził do tego mieszkania dwa ogromne psy, wpuścił je do ogródka przy jego mieszkaniu a pod naszym balkonem. Na przeciw tego ogródka szkoła była, dzieci podchodziły do tych psów, wkładały ręce za ogrodzenie ![]() ![]() A co do zakupów nie wiem gdzie będziesz robić zakupy i rodzić, ale ja w Polsce na pewno w internetowej aptece Gemini będę wszystko kupować. Nawet proszki do prania dla dzieci mają i ceny tańsze dużo jak na allegro nawet.
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby to dzieci się tak zachowywały to bym zrozumiała, ale to dorośli ludzie, słychać jak włączają głośną muzykę i śpiewają ![]()
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wzięłam dzis o 4.30, nie wiem, czy nie za wcześnie? Nie chce mi się budzic wczesniej, bo wiem, ze potem i tak nie zasnę, czyli siłą rzeczy musiałabym nastawiac budzik, a po co, póki co wakacje jeszcze mam, pora budzenia będzie od czerwca hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ogóle weekendy pod względem jedzenia u mnie to tragedia bo na tygodniu sama sobie robię i trzymam się godzin posiłków, a w weekend wszyscy w domu i jakaś masakra, nieregularnie i niezdrowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie rodzę w Austrii, i sama się zastanawiam czy ściągać te rzeczy z polski, ale chyba poszukam też tutaj. Na wakacjach była taka rodzina ale mieszkali niżej nas co sobie hotel urządziła w mieszkaniu codziennie ktoś inny tam mieszkał i pełno dzieci. Zdarzyło się nawet że jedna z takich lasek co tam pomieszkiwała zebrała moje pranie i jeszcze jednej sąsiadki ze sznurka bo myślała że to jej koleżanki, a tam były same moje nowe ciuchy i bielizna ![]() ![]()
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że piszecie o tabletkach na tarczycę...mi lekarka mówiła, żeby brać albo 30 min przed śniadaniem albo jak b. jestem głodna 2 h po śniadaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Wtajemniczenie
|
ja tak biorę bo mi wygodnie, ale mój endo też proponował, że mogę zmienić porę... Mówił mi o tym jak miałam mdłości i wymioty na początku...
Edytowane przez karolkya Czas edycji: 2014-02-19 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.