2014-02-20, 10:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Cytat:
Napisane przez 87czarna
tassia Co do głodu-ja ostatnimi czasy też ciągle go odczuwam i już naprawdę nie wiem co jeść,żeby dawało to efekty w spadku wagi... Nie chcę takiej typowej diety,bo czuję,że nie dam rady na siłowni,a jednak chodzę 4,5 razy w tygodniu...
Brak mi weny co do produktów 
|
no warzywaaaa
papryka, marchewka
i duszona ryba
ostatnio upieklam piersi z kurczaka i podjadam z keczupem
a efekty na silowni jak mowi moj trener (kolega tz, bo tz nie nadaje sie na mojego trenera hihi-zreszta to troche jak z mezem budowlancem co nena pisala) efekty widac po 8 miesiacach
Cytat:
Napisane przez papuga_69
no to nam się dzieci zbuntowały...
mój właśnie wali mnie grzechotką po kolanie i stęka bo na niego nie patrzę ;]
odwykłam od takich jego scen bo ostatnio było nawet dobrze..
A Maćkowi wyszły już zęby ?
|
ma dwa juz calkiem.duuuze
ale chyba ida dwa kolejne
wlasnie zasnal
Cytat:
Napisane przez maharet1092
My cos myslimy o Maroku jesienia, ale akurat maly ma paszport a my nie. Na dowod to nas nie wpuszcza do afryki.Oczywiscie jak w ciazy nie bede.Moj chlop juz stwierdzil, ze jestesmy za starzy i juz bezplodni bo to nie mozliwe, zeby sie bzykac bez zabezpieczenia i nie zaciazyc
|

Cytat:
Napisane przez bojatoja
|
czytalam wczoraj
ale jeszcze nie wiadomo co bylo przyczyna
ja wierze ze to nie zawsze jest blad lekarzy
a co do.krewetek to jeszcze natka pietruszki
Cytat:
Napisane przez papuga_69
|
nie porazilo pradem
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Tak zrobię 
Tylko może zacznę wprowadzać po 7/8 mscu.
Sto lat dla Wiki 
Przyłączam się do życzeń dla pozostałych dzieciaczków
Spoko. My mieliśmy jedno chyba w październiku czy listopadzie  nikt mnie nie ściga
Tassia widziałaś, że wklejałam te kredki do malowania twarzy z Lidla bo pamiętam że chciałaś  od dziś sa
Mój lubi jak wodę leję po drzwiach prysznicowych
Najlepsze życzenia
Nie mogę czegoś zrozumieć. Miała pierwsze cc i zamiast od razu zrobić drugie cc to czekali 24h  Jestem tylko ciekawa czy jakiś im dokument laska podpisała. Bo dopóki nie napisze się pisemnej zgody na sn (jeśli pierwsze było cc) to nie mogą zmusić i muszą ciąć.
Żal dzieciaczka 
|
tak widzialam
dziekuje bardzo
a co do glutenu to jak nie wprowadzasz teraz to ja bym.wprowadzila dopiero w 10miesiacu wg tej drugiej metody
a byly jakies objawy?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|