2014-02-24, 11:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
nie no to faktycznie dużo, bo u mnie max to 100 zł i za dużą ilość jedzenie ale co to nie wiem bo się tym nie interesowałam i robię w restauracji gdzie była Gesslerowa
to się tak daje? o a ja bym inaczej podawała
to u dziecka nie jest temperatura  zaczyna się od 38 stopni
o jak fajnie z tą premią  a Tymuś będzie elegancik!
nie pamiętam czy pisałaś czy podawałaś kleik Zuzce? ulewała po nim dalej czy nie?
Bo jeżeli mi po kleiku do mleka będzie dalej ulewać to chyba zostanę przy AR, bo kurcze podaję jej Bebilon 1 [sam] i czasem jej się uleje a czasem nie i nie wiem czy dać czas organizmowi przyzwyczaić się do nowego mleka czy jak
dzieć mój usypia, pranie wstawione ide zaraz dokończę pakować za małe ciuszki i mama mi śniadanko przyniesie bo nic nie mam w lodówce
pisałam Wam że byłam w piątek na spacerze z Nelką w spacerówce na wypróbowanie? 
|
Nie pisalas co się nie chwalisz:d
Cytat:
Napisane przez ola_k11
corko to masz glowe z tymi kluczami 
nemosek stroj na chrzciny swietny
|
znalazłam...
Cytat:
Napisane przez domii29
Dzien dobry 
Nadrobie w wolnej chwili, teraz weszlam napisac ze sie zakochalam  rano przyszedl kurier z Jasiowym wozkiem 
Przepraszam za telefonowa jakosc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
IE widzę fot ale wózek kupie ten sam ale to za kilka msc pewnie gdzieś dwa...
Cytat:
Napisane przez 89Beatka
yyyy rozkminiam co napisałaś.Kleik dosypuję do mleka, do butelki, a o jaki kleik na mleku z łyżeczką ci chodzi?
mi sę wydaje że hormonu u ciebie jeszcze nie doszły so siebie, jak ci to bardzo przeszkadza to trzeba iśc do lekarza
tak. robisz normalnie mleko i dosypujesz do tego kleik
ciąża? ale na serio to chyba hormony. przecież po co płakać na reklamie papieru toaletowego
Lineczka nie tak. na 150 ml,wody dajesz 5 mierek mleka i dodatkowo kleik.
Siedze na uczelni na kompie. BYłam po wpisy, to jedna babka nie miała czasu żeby wpis zrobić  . Poszłam do innej żeby podpisała ,i zgodę na IOS , a ta mi mówi że dziś zmienili nam wykładowcę i musze isc do kogoś innego  Uwielbiam ten uniwersytet.
|
Hahah tez pomyślałam o ciąży, bez jaj zrobię test... W zeszłym roku o tej porze Ulke tworzylismy :d
Cytat:
Napisane przez Taszanta
A ja się z tym nie zgodze, ze tylko matka i matka i nic innego się nie liczy. Jeśli ojciec czy ktoś inny się naprawdę angazuje i poswieca naprawdę dużo czasu to dlaczego ta bliskość ma mieć inny wymiar  ja mam inne zdanie, zresztą już tu pisałam
Przerazacie mnie z tymi kleikami, kaszkami i herbatkami itp.  i te dziwne skróty AR itp.  nic nie kumam
I mam pytanie, czy któras używa lub planuje uzywac cos takiego?
http://sklep.pro-familia.pl/babycook
Nawet nie wiedziałam ze cos takiego istnieje, dostaliśmy od znajomych- znaczy się po ich dzieciach taki używany, niby mówili ze super, ciekawa jestem jak się sprawdzi
A w ogole to zrobiłam jakas aktualizacje wizażu na telefonie i widze zdjęcia  co prawda male kwadraciki ale zawsze cos 
|
Ale tu nie chodzi o to ze mama i mama. U nas Tz tez potrafi się zająć mała a ona
go uwielbia. Są jednak takie sytuacje ze Tz po prostu nie przejdzie a to dlatego że ja jestem mamą, ja ją nosiłam 9msc, to mój głos, mój zapach, mój dotyk zna lepiej niż Tz. Swoją drogą ja sama jak juz byłam duza to uwielbiałam przytulać się do mamy, bo kochałam jej krągłości, dotyk skóry, zapach, głos. I totalnie potrafię zrozumieć jaka jest różnica między tata a mama, bo mama to mama i koniec. No nie da się tego opisać. Ja nie potrafię. To się po prostu czuje i oddalabym wiele by móc znów się przytulic do mamy, wiec wiem ze taka maleńka istotka tym bardziej tego pragnie.
I znów wyje.... Aaaaa
Nasturcja 100zl/os
|
|