2014-02-24, 16:06
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
cześć, czołem witam po weekendzie 
no i tak..... też mam już dość tej ciązy! ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
w srodę wizyta u gina - mam nadzieję ze coś się zaczęło dziać - głupie to najpierw leżeć trzeba a potem się chodzi w dwupaku o długo za dlugo
virginia przytulam cię! bardzo mi przykro że masz taką a nie inną sytuację w rodzinie - naprawdę!
córeczka ci wszystko wynagrodzi! i będziesz miała kogo tulić i całować
gratuluję kazdego zaczętego tygodnia i miesiąca!!!!! klas ki:
dziewczyny też mam straszną zgagę!!!!!!!
o te żebra tak bolą!
Cytat:
Napisane przez czbasia
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------
My z tż poleżelismy w wannie chyba z godz. Zrobil cudowna kapiel z masa piany i sok w wielkich kieliszkach Nie powiem romantico bylo
I przemawiał dziecięciu że wszystko czeka na nią i żeby już wychodziła bo chcialby się z nią poznać osobiscie iże mamie ciezko już A mala fikała jak złoto  Ale chyba nie zrozumiała o co kaman
|
mrrrrr
Cytat:
Napisane przez baja_86
chyba za szybko pochwaliłam, bo po zjedzeniu pomarańczy znów mnie pali, choć słabiej niż zwykle 
|
ooo a po pomaranczach płonę cała! a i tak sięgam po nastepnego
Cytat:
Napisane przez meluzyna87
Witam,
wiem że znalazłam się w mamuśkach zaginionych, ale chce sie pochwalić, a mianowicie 19.02.2014 r o 6.40 przyszła na świat Zośka 
Jesteśmy juz w domu, wolną chwilą nadrobię Was, i ciekawa jestem czy Kate urodziła.
Do usłyszenia mam nadzieje szybko 
|
gratuluję  dużo zdrówka dla Zosieńki!
Cytat:
Napisane przez Enia_
A poniżej nasze maleństwo
|
cudowna
Cytat:
Napisane przez 111kicia111
Dzisiaj mój Dawidek kończy juz miesiac. Ładnie przybiera na wadze i jest strasznym łakomczuchem. Gdy miał 3,5 tyg. wazył 3200g i od wyjscia ze szpitala przybrał 700g. Karmie go piersia.
U nas tez dzisiaj ładna pogoda, bylismy na spacerku. W sumie teraz codziennie chodzimy na spacerek chybaze jest na prawde zimno lub pada.
Mały spi w nocy po 2-3 godziny a potem wisi na cycku nawet godzinę. Jest troche cięzko tym bardziej ze maz musiał juz wracac do pracy w Niemczech-ale dajemy radę.  W dzień tez maluch za duzo nie chce spać ale potrafi grzecznie lezec sam i rozglada sie swoimi wielkimi oczami. Ogólnie jest troche cięzko ale wszystko wynagradzaja mi jego sliczne usmiechy których widok jest bezcenny.
Córcia (10-latka) pomaga mi przy kąpaniu i pilnuje małego gdy musze wyjsc np. do ubikacji.
Gdy znajde chwilke to napisze opis porodu.
|
miesiąc? szok! ale to zleciało! super ze tak fajnie u was się dzieje
Cytat:
Napisane przez side85
współczuję przeżyć, lepiej się połóż i zrelaksuj bo widzę że za chwilę będziesz już miała co innego w głowie....opiekę nad maluszkiem
A trzeba było się tak męczyć, głupie 200zł żałujesz bym ci przepowiedziała 
|
side ty to jesteś padłam ze śmiechu!
Cytat:
Napisane przez martorka
6 
Np spotkalam sie z kupowaniem prezentu starszemu dziecku z okzaji narodzin rodzenstwa, co Wy na to ? Ja chyba nie jestem do konca do tego przekonana...
|
my kupiliśmy - Malwinka kupiła braciszkowi grzechotkę a 'braciszek' jej kupił gadającą lalkę - będzie miała swojego bobasa do opieki 
Cytat:
Napisane przez uparta8210
martorka też mam taką nadzieję że będą pamiętali o starszej naszej córci
POCHWALCIE MI SIĘ TUTAJ JAK USUNĘŁYŚCIE ŻÓŁTE PLAMY NA BIAŁYCH CIUSZKACH ????plis ...
przejrzałam ciuszki no i na tych białych są te żółte plamki, nie wiem czy potraktować je waniszem, czy w temperaturę 60 st (a wolno w 40 stopniach, więc się obawiam że się jeszcze skurczą ) czy jeszcze jakiś inny sposób, nie wiem ...
|
uparta też się boję o Malwinkę - ona ma dopiero 3 latka - mam nadzieję że chociaż jakies głupie kinder czekoladki kazdy przyniesie dla niej 
no i nie wiem jak to będzie jak kazdy tiru riru do malego bedzie a ona tak z boku.....
a plamy z białych rzeczy mi nie zeszły po vanishu 
Cytat:
Napisane przez frogutka
U nas przeprowadzka w pełni, w zasadzie od piątku już mieszkamy u siebie tylko wszystko jeszcze w kartonach i sprzątania mnóstwo, ale i tak jestem przeszczęśliwa
tylko gapa zapomniałam o zakupach i w lodówce mam keczup, musztardę oraz serek danio sztuk 1 do tego chleb, olej oraz kawę i herbatę Mimo to na swoim jest bosko
|
nie ma jak u siebie! 
gianna ale się umeczysz bidoku
mmhym super brzusio - w wagę nie wierzę
Ela za KP
|
|
|