Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 10:38   #3609
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
zanim nadrobie...

suzana - szylas kiedys patchworkowe narzuty? bo chce sie takim http://jblasz.blogspot.com/2011/05/t...rcolor-cd.html czyms zajac ale nie wiem jednego: czy na lewej stronie tezjakis material/inny patchwork jest? bo przeciez nie zakrywa sie chyba lozka tymi szwami... odpowiedz mi tez na pw bo zalatana jestem a czasami przegapie to co sie tu pisze

ja lubie szyc. zaluje ze sobie jakiegos kursu ne zrobilam bo ani nie znam terminologii ani techniki ani jak poprawnie robic wykroje. ale staram sie. dzieciom zrobilam takie zabawki tylko kot pokracznie wyszedl
Patchwork szyłam ale ze zwykłych kwadratów. Podoba mi się to ale nie zdobyło mojego serca, zbyt pracochłonne.
Z tyłu jest na ogół jakaś gładka bawełna. Jak szyłam kocyk to tył patchworku był z polaru.

Kot jest genialny!

Dziś piękna pogoda, w miarę ciepło, bez wiatru - pierwszy raz spróbuję wsadzić Staśka do spacerówki ciekawe co będzie

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora