2014-02-26, 10:58
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Gratuluję wszystkiem 2. oraz 5. miesięcy DŚ!! 
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa
|
Znam Twój ból, ja chciałam koniecznie Glory Studio, a byli zajęci 2 lata przed moim terminem...
Cytat:
Napisane przez alucior
ja starego mam narzeczonego 
|

Cytat:
Napisane przez madzixx88
Byliśmy u księdza spisywać protokół, to prawda trochę to trwało-spisywanie, potem pytania(notabene niektóre dość ciekawe  ) spisywanie zapowiedzi itd itp, ale zszokowało nas jak ksiądz pod koniec zapytał nas "czy macie 50 zł za to pisanie?"  no daliśmy to 50 zł, ale ile tych ukrytych kosztów już się robi 
Przecież jak braliśmy zgodę z parafii TŻ na ślub w innej parafii to ksiądz oświadczył, że pary składają opłatę 100 zł za taką zgodę. No i znowu trzeba było zapłacić  za sam ślub płacimy już niemało, ale okej-rozumiem, że tak jest ale te dodatkowe opłaty już mnie rozwalają 
Plus tego taki, że formalności mamy już z głowy, trzeba zanieść zapowiedzi do Kościoła (gdzie podobno też sobie życzą pieniądze) a pierwszą spowiedz musimy odbyć do 9 marca 
|
O niee... Ja liczę, że dostaniemy to za free... tak jak zgodę...
Ciekawe ile nam za ślub zaśpiewają, chcemy dać 300 zł...
My chyba tylko jedną spowiedź będziemy mieli, tak myslę
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo
|
Nie w moim stylu
Cytat:
Napisane przez annic
ja też okularnica  znaczy już nie do końca, bo w liceum przerzuciłam się na soczewki, a wadę wzroku mam od podstawówki. Naprawdę polecam soczewki, choćby się miało przetestować 10 000 rodzajów, żeby trafić na te właściwe. Ja swoich w ogóle nie czuję i czasem zapominam, że je mam i kładę się z nimi na noc  Na swój typ trafiłam dopiero po którymś razie, więc nie warto się zniechęcać, jeśli jakiś typ/producent nie podpasuje 
|
Ja idę w soczewkach, nienawidzę ich nosić, ale nie lubię chodzić na imprezy w okularach, bo mam wielkie pingle z grubymi oprawkami, na co dzień są ekstra, ale nie do sukienki
|
|
|