|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
ale bez komputera, czytania książki to spokojnie mogę długo być w soczewkach, bez żadnego pieczenia, suchości ![]() i ja i jest w końcu dziewczyny kochane! 5 miesięcy
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-02-26 o 00:18 |
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ! blizej niz dalej
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
kulbensikowa, a na jaka sale sie w koncu zdecydowaliscie?
I o jaki zespol chodzi? Bo cena taka sama jak za nasz!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1594 |
|
Rozeznanie
|
będziecie mieć zwykłe paczki z ciastami dla gości na odchodne ??
ja właśnie ostatnio widziałam zapakowany ładnie chrust/faworki w celofan wyglądało to naprawdę ładnie tylko nie wiem jak tam z ich trwałością....co o tym myślicie ?? |
|
|
|
#1595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1596 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przy malutkich kościółkach minimalizm w dekoracjach wygląda najlepiej Ekstra ceny ma ta fryzjerka, oby fryzura wyszła ładnie ![]() Cytat:
Super się czyta Twoją relację ![]() nasturcja, alucior gratuluje Wam sukni
|
|
#1597 |
|
Rozeznanie
|
Ines myślałam że tylko relacje po ślubie mogą być podniecające ale Twoje przed ślubne sprawozdanie też wywołuje motyle brzuszne
![]() Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1598 | ||
|
Rozeznanie
|
Atomoowka super, że się dogadałyście i czekam na efekty uczesania
i Cytat:
jaaa... kolejna mama, która robi pod górę Cytat:
Magheru na ślub będę miała soczewki, podejrzewam, że do fryzjera pojadę w okularach, a potem przed kosmetyczką założę soczewki. Mi najbardziej szkodzi siedzenie w soczewkach przed kompem, a tak jest ok ![]() Ines uwielbiam Cię za Twoje sprawozdania z tygodnia przedślubnego! ![]() Kulbensikowa foto jest dobry moim zdaniem i dziękuję Wam Dziewczyny za miłe słowa odnośnie sukni
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
wybaczcie, ale ostatnio nie wiem w co ręce włożyć w wolnych momentach staram się podczytywać, jak np teraz mam chwilkę przed pracą ![]() Byliśmy u księdza spisywać protokół, to prawda trochę to trwało-spisywanie, potem pytania(notabene niektóre dość ciekawe ) spisywanie zapowiedzi itd itp, ale zszokowało nas jak ksiądz pod koniec zapytał nas "czy macie 50 zł za to pisanie?" no daliśmy to 50 zł, ale ile tych ukrytych kosztów już się robi ![]() Przecież jak braliśmy zgodę z parafii TŻ na ślub w innej parafii to ksiądz oświadczył, że pary składają opłatę 100 zł za taką zgodę. No i znowu trzeba było zapłacić za sam ślub płacimy już niemało, ale okej-rozumiem, że tak jest ale te dodatkowe opłaty już mnie rozwalają ![]() Plus tego taki, że formalności mamy już z głowy, trzeba zanieść zapowiedzi do Kościoła (gdzie podobno też sobie życzą pieniądze) a pierwszą spowiedz musimy odbyć do 9 marca ![]() Nasturcja-pięknie wyglądasz Atomoowka-widzę, że Ty lepiej wybrnęłaś niż my ![]() Ines-wspaniałe relacje będzie super pamiątka![]() Kulbensikowa-u mnie podobne ceny z zespołem, 5000 za 1 dzień a 7000 za 2 uważamy, że 2 tys za same poprawiny to dużo, dlatego na 2 dzień bierzemy dj za 1000![]() Dziewczyny z 26 kwietnia czyli u mnie 2 miesiące i tydzień ![]() ![]()
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-02-26 o 08:47 |
|
|
|
#1600 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Nasturcja załapałam się wcześniej na fotki jak nadrabiałam wątek, suknia jest prześliczna!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miło, że ktoś to czyta ![]() Cytat:
Z tym chrustem fajny pomysł i podejrzewam niedrogi, ale u mnie w rodzinie by nie przeszło, tu gościńce to obowiązek z resztą ja sama nigdy nie jadam ciast na weselu, bo z alko to u mnie złe połączenie, a lubię w niedzielę po sobie podjeśćWstaję dziś rano, a tu pryszcz mi się sadzi na policzku mam nadzieję, że mnie nie wysypie do soboty![]() Zaraz dzwonię do kosmetyczki umówić się na pazury na piątek. Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
#1601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Yeah ![]() Zostało jedyne 5 miesięcy ![]() Impreza ?
|
|
#1602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie, jeśli możemy coś doradzimy ![]() Cytat:
Nie ma tak. Wszystko będzie dokładnie przemyślane i zaplanowane, żeby wpisywało się w klimat naturalności ! Skąd masz te plastry brzozy? Pochwal się zdjęciami !!Bo ja mam tysiąc pomysłów, na nic się jeszcze nie zdecydowałam. Bo albo chciałbym żeby były bieżniki z juty tak jak na tym zdjęciu, albo w jakimś delikatnym szaro-niebieskim kolorze z lnu + metalowe świeczniki, wianek z gipsówki i białe świece. Lub właśnie drewniane podstawki i na nich słoiki, przewiązane sznurkiem z gipsówką i innymi polnymi kwiatami. A tu kilka inspiracji z latarenkami ![]() A tu jeszcze podobne wianki, jak te we wczorajszym teledysku, do powieszenia na ścianę.
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
Ines, każda to czyta ![]() W tym tygodniu skończymy nauki Wciąż nie mamy podbitej pierwszej katechezy I za tydzień dzień skupienia. Co się właściwie na nim robi?Mama pytała czy może wysłać mi pączki paczką, bo nie jest pewna czy sobie kupię ![]() 5 miesięcy do imprezy, a my nic więcej niż wcześniej mieliśmy załatwione nie mamy. Także wszystko będzie raczej na ostatnie chwile. W weekend jadę po suknię, w końcu Tylko nie mogę się zdecydować między dwiema 1, 2. Ostatnio wszyscy mówią, żebym wzięła coś bardziej podkreślającego kształty. Mieszają mi tylko w głowie
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w końcu metodą prób i błędów wybrałam najlepsze z tych najgorszych i zakładam je tylko, gdy sytuacja mnie zmusi (tańczę i czasem nawet występuję ).Na występy przylepiam sobie sztuczne rzęsy (ale nie kępki, tylko cały pasek) - u mnie obywa się bez problemów, chociaż już dwa razy przy klejeniu zjechała mi soczewka (kleje wzmagają moją skłonność do łzawienia). Z klejów do rzęs polecam taki z Inglota (duo) - ja mam dużą tubkę, ale sprzedają też na małe fiolki (takie, jak testery perfum), chyba po 4-5 zł. Mam zamiar przynieść go na próbny makijaż i poprosić moją makijażystkę, żeby lepiła mi tym, bo trochę boję się uczulenia, a ten mam wypróbowany. Ewentualnie jedno oko moim, a drugie jej klejem
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...63219584_n.jpg
co powiecie na poprawiny?? |
|
|
|
#1606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My za zespół za dwa dni płacimy ok 3500 a dokładnie 130zł/h więc wasze ceny wydają mi się kosmiczne..
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
no jasne
![]() Cytat:
![]() obie śliczne, szkoda, że tej 2 nie masz zdjęcia na sobie, bo to Ty na pierwszym zdjęciu? mi jednak ta 2 bardziej skradła serce, przez koronki, tylko tego kwiatka bym się pozbyła
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-02-26 o 13:31 |
|
|
|
|
#1608 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ładnie wygląda i pasuje do Ciebie. ![]() Cytat:
Cena za zespół dla mnie zaporowa. Kamerzystów polecam Thorg studio (mają jakąś promocję na przyszły rok) oraz wite panther studio (od nich można kamerzystę i fotografa), tylko nie wiem jak z dojazdem. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cude pierwsza suknia piękna Byłam wczoraj w kwiaciarni dowiedzieć się o dekorację sali, samochodu i bukiety, najskromniejsza wersja 1.000 złotych (za wszystko) ![]() Poniżej kilka inspiracji dla piwoniowych dziewczyn
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-02-26 o 10:19 |
|||||
|
|
|
#1609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my wczoraj byliśmy na 1. spotkaniu, jeszcze tylko 10 ![]() 1. sukienka piękna gratulacje wszystkim za załatwione sprawy ![]() springtime skąd masz plastry? baaardzo podoba mi się ten pomysł, idę w rustykalne wesele z gipsówkami prawdopodobnie, jak mama usłyszy o słoikach to zawału dostanie ![]() dzisiaj idziemy na poszukiwanie obrączek |
|
|
|
|
#1610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wczoraj zamówiłam za 8,50 zł na congee.plWidziałam było o okularach. Ja noszę okulary ale na ślub chcę soczewki. Nie chcę być PMką w okularach. Idę 25 marca do okulisty i zapytam co i jak. Jest to wygodniejsze, bo często jak ktoś mi składał życzenia to zahaczał o okulary, poza tym okulary zasłaniają oczy.
|
|
#1611 |
|
Rozeznanie
|
Tanio płacicie, my za jeden dzień płacimy 4400 zł;/
|
#1612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też okularnica
znaczy już nie do końca, bo w liceum przerzuciłam się na soczewki, a wadę wzroku mam od podstawówki. Naprawdę polecam soczewki, choćby się miało przetestować 10 000 rodzajów, żeby trafić na te właściwe. Ja swoich w ogóle nie czuję i czasem zapominam, że je mam i kładę się z nimi na noc Na swój typ trafiłam dopiero po którymś razie, więc nie warto się zniechęcać, jeśli jakiś typ/producent nie podpasuje |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Popołudniu będę miala czas na nadrobienie, a teraz sie tylko chwalę, że wczoraj dalismy save the date przyjacielowi TŻta i jego narzeczonej, akurat u nas byli wiex skorzystaliśmy z okazji, bardzo sie cieszyli |
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Matko ile stron 😁 u mnie nadal nic nowego, 8 idę na tygodniowy urlop i w tym czasie mam do załatwienia USC, ksiedza, dograć kwiaty, samochod, noclegi, garnitur Tz i 1 poprawka mojej sukni, juz za parę dni zostanie mi tylko 2 miesiące 😍😍
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#1617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1618 | ||||
|
BAN stały
|
Gratuluję wszystkiem 2. oraz 5. miesięcy DŚ!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe ile nam za ślub zaśpiewają, chcemy dać 300 zł... My chyba tylko jedną spowiedź będziemy mieli, tak myslę ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Czesana i malowana będę u moim mieście rodzinnym gdzie biore slub czyli w Jarocinie 😊 fryzjerkę mam sprawdzona od lat, a makijaż robie z polecenia fryzjerki w salonie obok niej 😊
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#1620 |
|
Zadomowienie
|
u nas jest 4500 za jeden dzień ale ,że nasze rodziny chcą jeszcze grania pod domem to dodatkowy koszt 600 zł
(300/dom).Początkowo u mnie tylko miała być ale rodzice tż niby mówili ,że rozumieją że to koszty ale to tak smutno będzie jak ostatni syn po cichu będzie z domu wychodził:P to niech mają:P 300 zł w prawo czy lewo przy tych całych kosztach już mnie nie dziwi;PGratulujeeee ! to już takie realne się staje. Pytałam Ci się wcześniej ,nie wiem czy widziałaś czy byliście na degustacji?ustaliliście menu
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

ale bez komputera, czytania książki to spokojnie mogę długo być w soczewkach, bez żadnego pieczenia, suchości 

tylko nie wiem jak tam z ich trwałością....
30.08.2014

w wolnych momentach staram się podczytywać, jak np teraz mam chwilkę przed pracą
) spisywanie zapowiedzi itd itp, ale zszokowało nas jak ksiądz pod koniec zapytał nas "czy macie 50 zł za to pisanie?"
no daliśmy to 50 zł, ale ile tych ukrytych kosztów już się robi 
informuj!!!
mam nadzieję, że mnie nie wysypie do soboty

to co wrzuciłaś w załączniku - piekne - idealne odzwierciedlenie tego co Ci się podoba
Pochwal się zdjęciami !!