Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-25, 23:41   #1591
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Za "wodnisty" mam filtr łzowy, żeby przez 10-20 h/ dobę wytrzymać w soczewkach przy kompie, więc noszę tylko sporadycznie. Wprawdzie ostatnio dałam radę prawie 70 h z soczewkami (mam takie z opcją przedłużonego noszenia, ale wtedy muszę się zakraplać itd.)

Trochę obawiam się doklejonych kępek... nigdy nie próbowałam tego łączyć, a zapalenie spojówek to jedna z tych rzeczy, których chciałabym uniknąć.
przy komputerze to i ja nie mogę długo wytrzymać w soczewkach, dlatego w domu siedzę w okularach ale bez komputera, czytania książki to spokojnie mogę długo być w soczewkach, bez żadnego pieczenia, suchości

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ja też
za 50 minut będzie równe 5 miesięcy, nie wierzę
i ja

i jest w końcu dziewczyny kochane!
5 miesięcy

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-02-26 o 00:18
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 01:09   #1592
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

Bardzo proszę o poradę odnośnie fotografa:
http://nanofotoblog.wordpress.co m/ będę wdzięczna za opinie!!

Znalazłam fajnego i nie drogiego kamerzystę...termin nasz ma zajęty jestem taka zła przez to
wg mnie footograf b.dobry ! zdjecia przepiekne

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
5 miesięcy
! blizej niz dalej

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-26, 02:21   #1593
wenedka
Zakorzenienie

kulbensikowa, a na jaka sale sie w koncu zdecydowaliscie?
I o jaki zespol chodzi? Bo cena taka sama jak za nasz!
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 06:16   #1594
TysiaBB1989
Rozeznanie

będziecie mieć zwykłe paczki z ciastami dla gości na odchodne ??
ja właśnie ostatnio widziałam zapakowany ładnie chrust/faworki w celofan wyglądało to naprawdę ładnie tylko nie wiem jak tam z ich trwałością....
co o tym myślicie ??
Stary 2014-02-26, 07:43   #1595
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
ja właśnie ostatnio widziałam zapakowany ładnie chrust/faworki w celofan wyglądało to naprawdę ładnie tylko nie wiem jak tam z ich trwałością....
co o tym myślicie ??
Ja kupuję kartoniki i po poprawinach pakujemy gościom po 4 kawałki ciasta i dajemy. Przed moim weselem było wieeeeele innych w mojej rodzinie i też pakowali po kilka z tych co zostały z wesela tylko że tam dawali na czym się dało np. talerzykach owinietych folią aluminiową

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 08:03   #1596
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mamy cukiernie!
Tort 39zl/kg
Ciasta 19zl/kg
Paczki 14,5zl - co najmniej 70 dag.

Torty piekne, ciasta pyszne, czego chciec wiecej

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
gratki!

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Wpadam na chwilę, nadrobię Was pod wieczór.
Przybyłam tylko się pochwalić, że kolejne sprawy do przodu
Dobrze, ze para przed Wami jest spoko Przy malutkich kościółkach minimalizm w dekoracjach wygląda najlepiej
Ekstra ceny ma ta fryzjerka, oby fryzura wyszła ładnie
Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Witam Was ponownie, na 4 dni przed Kolejna moja część sprawozdania z przygotowań.
Całe szczęście, ze TŻ zdrowieje Super się czyta Twoją relację

nasturcja, alucior gratuluje Wam sukni

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 08:30   #1597
kasia1201
Rozeznanie

Ines myślałam że tylko relacje po ślubie mogą być podniecające ale Twoje przed ślubne sprawozdanie też wywołuje motyle brzuszne

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 08:43   #1598
nasturcja1308
Rozeznanie

Atomoowka super, że się dogadałyście i czekam na efekty uczesania i

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Uprałam wczoraj ten mój krótki welon, upolowany za 15 zł, i okazał się śnieżnobiały, tak jak myślałam
cudo jaaa... kolejna mama, która robi pod górę

Cytat:
Wpadłam tylko napisać, że pierwszy przemarsz po salonach i od razu w drugim kupiłam kieckę miała być uzywana, muślinowa, skromna, prosta. Mam księżniczkę tiulową ze zdobionym gorsetem

Magheru na ślub będę miała soczewki, podejrzewam, że do fryzjera pojadę w okularach, a potem przed kosmetyczką założę soczewki. Mi najbardziej szkodzi siedzenie w soczewkach przed kompem, a tak jest ok

Ines uwielbiam Cię za Twoje sprawozdania z tygodnia przedślubnego!

Kulbensikowa foto jest dobry moim zdaniem

i dziękuję Wam Dziewczyny za miłe słowa odnośnie sukni

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 08:45   #1599
madzixx88
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

wybaczcie, ale ostatnio nie wiem w co ręce włożyć w wolnych momentach staram się podczytywać, jak np teraz mam chwilkę przed pracą

Byliśmy u księdza spisywać protokół, to prawda trochę to trwało-spisywanie, potem pytania(notabene niektóre dość ciekawe ) spisywanie zapowiedzi itd itp, ale zszokowało nas jak ksiądz pod koniec zapytał nas "czy macie 50 zł za to pisanie?" no daliśmy to 50 zł, ale ile tych ukrytych kosztów już się robi
Przecież jak braliśmy zgodę z parafii TŻ na ślub w innej parafii to ksiądz oświadczył, że pary składają opłatę 100 zł za taką zgodę. No i znowu trzeba było zapłacić za sam ślub płacimy już niemało, ale okej-rozumiem, że tak jest ale te dodatkowe opłaty już mnie rozwalają
Plus tego taki, że formalności mamy już z głowy, trzeba zanieść zapowiedzi do Kościoła (gdzie podobno też sobie życzą pieniądze) a pierwszą spowiedz musimy odbyć do 9 marca

Nasturcja-pięknie wyglądasz
Atomoowka-widzę, że Ty lepiej wybrnęłaś niż my
Ines-wspaniałe relacje też będę takie robić! będzie super pamiątka
Kulbensikowa-u mnie podobne ceny z zespołem, 5000 za 1 dzień a 7000 za 2 uważamy, że 2 tys za same poprawiny to dużo, dlatego na 2 dzień bierzemy dj za 1000

Dziewczyny z 26 kwietnia - 2 miesiące do ślubu
czyli u mnie 2 miesiące i tydzień

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-02-26 o 08:47
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 08:51   #1600
Ines3037200
Rozeznanie

Nasturcja załapałam się wcześniej na fotki jak nadrabiałam wątek, suknia jest prześliczna!
Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Jak czytam Twoje sprawozdanie to jeszcze bardziej nie potrafię sie doczekać swojego ślubu
Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Ines czy ja już pisałam, że uwielbiam Cie za te relacje! Jesteś najlepsza! Trzymamy za Ciebie kciuki, żeby poszło wszystko tak jak sobie wymarzyliście!!!
Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wow, to już tak niedługo! Super!

Linaewen super, że możesz mieć dziecko, gratuluję.
Nasturcja, ładna suknia
Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Ines, cudownie się czyta Twoje sprawozdania! Chcę już maj!
Cytat:
matko! ja to już bym od tygodnia na samej melisie była
Trzymam za Was kciuki informuj!!!
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Ines3037200
Czytam Twoje sprawozdanie i aż ciarki mi przeszły! Trzymam kciuki za ten wspaniały dzień!
Cytat:
kochana powodzenia dalej, super Wam idzie! i pisz do nas nadal

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Całe szczęście, ze TŻ zdrowieje Super się czyta Twoją relację
Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Ines myślałam że tylko relacje po ślubie mogą być podniecające ale Twoje przed ślubne sprawozdanie też wywołuje motyle brzuszne
Dziękuję Wam bardzo

Miło, że ktoś to czyta
Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
co o tym myślicie ??
Zamówiliśmy 100 gościńców po min 400g ciasta 13zl/szt, na 143 gości. Ale chcemy mieć więcej, żeby i do domu zostało, i podać tym nieobecnym.
Z tym chrustem fajny pomysł i podejrzewam niedrogi, ale u mnie w rodzinie by nie przeszło, tu gościńce to obowiązek z resztą ja sama nigdy nie jadam ciast na weselu, bo z alko to u mnie złe połączenie, a lubię w niedzielę po sobie podjeść

Wstaję dziś rano, a tu pryszcz mi się sadzi na policzku mam nadzieję, że mnie nie wysypie do soboty

Zaraz dzwonię do kosmetyczki umówić się na pazury na piątek.

Miłego dnia
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:01   #1601
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
przy komputerze to i ja nie mogę długo wytrzymać w soczewkach, dlatego w domu siedzę w okularach ale bez komputera, czytania książki to spokojnie mogę długo być w soczewkach, bez żadnego pieczenia, suchości

i ja

5 miesięcy

Yeah

Zostało jedyne 5 miesięcy

Impreza ?
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:29   #1602
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
a jak wygląda Twoja sala? wrzuć fotki coś z Lg_ago spróbujemy doradzić
ja raczej chaosu nie chcę bo nie wiem czy będę umiała nad nim zapanować :P
na stoły planuję drewniane bieżniki, te butelki lub słoki przewiązane sznurkami i polne kwiaty i świece

pasowałyby na stoły albo u mnie na parapety, a ta gipsówka w nich to co wrzuciłaś w załączniku - piekne - idealne odzwierciedlenie tego co Ci się podoba
Powinnyśmy otworzyć jakieś doradztwo rustykalne Koniec martwienia się o pracę !!
A tak poważnie, jeśli możemy coś doradzimy

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Może źle zabrzmiał ten chaos. Styl rustykalny kojarzy mi sie po prostu z taką naturalnością, a nie ulożeniem co do cm wszystkiego jak w stylu totalnie oficjalnym i klasycznym. Drewniane bieżniki? Masz jakieś zdjęcia? Zaintrygowałaś mnie. Ja mam już gotowe plastry drewniane z brzozy okrągłe na stoły, na nich wazony ze słoików lub własnie z tych wazonów z gipsowką i słonecznikami, ewentualnie polnymi kwiatami + świece (2 tygodnie urlopu spędzone w domu i trochę nadrobiłam spraw weselenych)

Nie mam zdjęć sali. Ogólnie sala prostokątna z prostokątnymi stołami

Lg_ago piękna inpiracja chyba dzisiaj zapanował na wątku rustykalny klimat
U mnie będzie kontrolowany chaos Nie ma tak. Wszystko będzie dokładnie przemyślane i zaplanowane, żeby wpisywało się w klimat naturalności !
Skąd masz te plastry brzozy? Pochwal się zdjęciami !!
Bo ja mam tysiąc pomysłów, na nic się jeszcze nie zdecydowałam. Bo albo chciałbym żeby były bieżniki z juty tak jak na tym zdjęciu, albo w jakimś delikatnym szaro-niebieskim kolorze z lnu + metalowe świeczniki, wianek z gipsówki i białe świece. Lub właśnie drewniane podstawki i na nich słoiki, przewiązane sznurkiem z gipsówką i innymi polnymi kwiatami.
A tu kilka inspiracji z latarenkami Które też brałam pod uwagę. A jak ! Ja bym wszystko chciała !
A tu jeszcze podobne wianki, jak te we wczorajszym teledysku, do powieszenia na ścianę.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:30   #1603
cude
Zadomowienie

Cytat:
5 miesięcy

Ines, każda to czyta

W tym tygodniu skończymy nauki Wciąż nie mamy podbitej pierwszej katechezy I za tydzień dzień skupienia. Co się właściwie na nim robi?

Mama pytała czy może wysłać mi pączki paczką, bo nie jest pewna czy sobie kupię

5 miesięcy do imprezy, a my nic więcej niż wcześniej mieliśmy załatwione nie mamy. Także wszystko będzie raczej na ostatnie chwile.
W weekend jadę po suknię, w końcu (kupuję używaną)
Tylko nie mogę się zdecydować między dwiema 1, 2. Ostatnio wszyscy mówią, żebym wzięła coś bardziej podkreślającego kształty. Mieszają mi tylko w głowie
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:34   #1604
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Widzę, że nosisz okulary. Będziesz je mieć na ślubie? Trochę się obawiam zakładania soczewek ze względu na to, że będę musiała w nich wytrzymać non stop 24 h. (od 6 rano w sobotę do końca wesela (...) Trochę obawiam się doklejonych kępek... nigdy nie próbowałam tego łączyć, a zapalenie spojówek to jedna z tych rzeczy, których chciałabym uniknąć.
Też noszę okulary i nie mogę się zdecydować, czy wymienić je na soczewki, czy nie. Wszyscy dookoła, z makijażystką na czele, doradzają mi iść w soczewkach, tylko mój własny komfort (i K., któremu w soczewkach się nie podobam) doradza inaczej. Próbowałam nosić różne soczewki, ale one są chyba po prostu nie dla mnie - byłam u trzech "specjalistów" i nie będę się o nich wyrażać. Generalnie wszyscy dali mi do zrozumienia, że sobie wymyśliłam mój problem (mam bardzo "mokre" oczy i soczewki mi się na nich ślizgają, przy mruganiu często się przesuwają, zachodzą mgłą) - cyt. "ale nikomu nie jest za mokro w soczewkach, wszystkim jest za sucho i potrzebują kropli!". Mnie nawet po 8h w klimatyzowanym biurze było mokro, cóż poradzić w końcu metodą prób i błędów wybrałam najlepsze z tych najgorszych i zakładam je tylko, gdy sytuacja mnie zmusi (tańczę i czasem nawet występuję ).

Na występy przylepiam sobie sztuczne rzęsy (ale nie kępki, tylko cały pasek) - u mnie obywa się bez problemów, chociaż już dwa razy przy klejeniu zjechała mi soczewka (kleje wzmagają moją skłonność do łzawienia). Z klejów do rzęs polecam taki z Inglota (duo) - ja mam dużą tubkę, ale sprzedają też na małe fiolki (takie, jak testery perfum), chyba po 4-5 zł. Mam zamiar przynieść go na próbny makijaż i poprosić moją makijażystkę, żeby lepiła mi tym, bo trochę boję się uczulenia, a ten mam wypróbowany. Ewentualnie jedno oko moim, a drugie jej klejem
Stary 2014-02-26, 09:48   #1605
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...63219584_n.jpg

co powiecie na poprawiny??
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:10   #1606
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

wybaczcie, ale ostatnio nie wiem w co ręce włożyć w wolnych momentach staram się podczytywać, jak np teraz mam chwilkę przed pracą

Byliśmy u księdza spisywać protokół, to prawda trochę to trwało-spisywanie, potem pytania(notabene niektóre dość ciekawe ) spisywanie zapowiedzi itd itp, ale zszokowało nas jak ksiądz pod koniec zapytał nas "czy macie 50 zł za to pisanie?" no daliśmy to 50 zł, ale ile tych ukrytych kosztów już się robi
Przecież jak braliśmy zgodę z parafii TŻ na ślub w innej parafii to ksiądz oświadczył, że pary składają opłatę 100 zł za taką zgodę. No i znowu trzeba było zapłacić za sam ślub płacimy już niemało, ale okej-rozumiem, że tak jest ale te dodatkowe opłaty już mnie rozwalają
Plus tego taki, że formalności mamy już z głowy, trzeba zanieść zapowiedzi do Kościoła (gdzie podobno też sobie życzą pieniądze) a pierwszą spowiedz musimy odbyć do 9 marca

Nasturcja-pięknie wyglądasz
Atomoowka-widzę, że Ty lepiej wybrnęłaś niż my
Ines-wspaniałe relacje też będę takie robić! będzie super pamiątka
Kulbensikowa-u mnie podobne ceny z zespołem, 5000 za 1 dzień a 7000 za 2 uważamy, że 2 tys za same poprawiny to dużo, dlatego na 2 dzień bierzemy dj za 1000

Dziewczyny z 26 kwietnia - 2 miesiące do ślubu
czyli u mnie 2 miesiące i tydzień
Masakryczne te koszty dodatkowe ,my liczyliśmy 400 zł na kościół ale zapomniałam właśnie o tych "dodatkach"..

My za zespół za dwa dni płacimy ok 3500 a dokładnie 130zł/h więc wasze ceny wydają mi się kosmiczne..
Stary 2014-02-26, 10:11   #1607
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Yeah

Zostało jedyne 5 miesięcy

Impreza ?
no jasne
Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

5 miesięcy do imprezy, a my nic więcej niż wcześniej mieliśmy załatwione nie mamy. Także wszystko będzie raczej na ostatnie chwile.
Tylko nie mogę się zdecydować między dwiema 1, 2. Ostatnio wszyscy mówią, żebym wzięła coś bardziej podkreślającego kształty. Mieszają mi tylko w głowie

obie śliczne, szkoda, że tej 2 nie masz zdjęcia na sobie, bo to Ty na pierwszym zdjęciu? mi jednak ta 2 bardziej skradła serce, przez koronki, tylko tego kwiatka bym się pozbyła

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-02-26 o 13:31
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:13   #1608
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
wpadam tylko na chwilę, byłam u krawcowej, już widać efekty pracy i na dzień dzisiejszy moja suknia wygląda tak (tu był fotki)
sporo jeszcze brakuje, ale i tak jestem zadowolona
Załapałam się na zdjęcia podczas wieczornego nadrabiania wątku bardzo ładnie wygląda i pasuje do Ciebie.

Cytat:
Ja niestety jeszcze nie wybrałam orkiestry, mam kilka na oku do tego mam kilka telefonów do orkiestr z polecenia do sprawdzenia, więc jutro rozpoczynam akcję orkiestra! Ta co nam do tej pory odpisała , która nam się podoba, grają na żywych instrumentach , składa się z 5 osób krzykneła 4000zł za 1 dzień, 5700zł za dwa jak na moje oko sporo...musimy się z nimi spotkać!

Bardzo proszę o poradę odnośnie fotografa:
http://nanofotoblog.wordpress.co m/ będę wdzięczna za opinie!!

Znalazłam fajnego i nie drogiego kamerzystę...termin nasz ma zajęty jestem taka zła przez to
podobają mi się zdjęcia fotografa z sesji plenerowej, z przygotowań i ślubu mniej. Najważniejsze aby Wam się podobał
Cena za zespół dla mnie zaporowa.
Kamerzystów polecam Thorg studio (mają jakąś promocję na przyszły rok) oraz wite panther studio (od nich można kamerzystę i fotografa), tylko nie wiem jak z dojazdem.

Cytat:
nasturcjo Sukienka śliczna. Widzę, że nosisz okulary. Będziesz je mieć na ślubie? Trochę się obawiam zakładania soczewek ze względu na to, że będę musiała w nich wytrzymać non stop 24 h. (od 6 rano w sobotę do końca wesela
Nie do mnie pytanie, ale noszę soczewki. Kupuję miesięczne night&day i uwierz nic się nie dzieje. Najważniejsze aby dobrać właściwe soczewki.

Cytat:
Wpadłam tylko napisać, że pierwszy przemarsz po salonach i od razu w drugim kupiłam kieckę miała być uzywana, muślinowa, skromna, prosta. Mam księżniczkę tiulową ze zdobionym gorsetem

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które zamawiały buty z LA BODA lub znają się na nich bardziej - jak jest u nich z rozmiarówką? Do jakiego rozmiaru robią? A może podaje się długość stopy i robią je pod wymiar?
na stronie podane są rozmiary butów przy konkretnych modelach. istnieje możliwość wykonania innego niż dostępny na stronie

cude pierwsza suknia piękna

Byłam wczoraj w kwiaciarni dowiedzieć się o dekorację sali, samochodu i bukiety, najskromniejsza wersja 1.000 złotych (za wszystko)
Poniżej kilka inspiracji dla piwoniowych dziewczyn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dekoracje_sali_weselnej_dekori_374.jpg (58,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracje_sali_weselnej_dekori_372.jpg (88,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracje_sali_weselnej_dekori_390.jpg (54,0 KB, 24 załadowań)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:19
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:15   #1609
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
W tym tygodniu skończymy nauki Wciąż nie mamy podbitej pierwszej katechezy I za tydzień dzień skupienia. Co się właściwie na nim robi?

gratki za nauki my wczoraj byliśmy na 1. spotkaniu, jeszcze tylko 10
1. sukienka piękna druga też ładna, taka nietypowa

gratulacje wszystkim za załatwione sprawy

springtime skąd masz plastry? baaardzo podoba mi się ten pomysł, idę w rustykalne wesele z gipsówkami prawdopodobnie, jak mama usłyszy o słoikach to zawału dostanie

dzisiaj idziemy na poszukiwanie obrączek
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:16   #1610
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Zamówiłam na próbę ciasteczka z tej strony i są bardzo dobre, będę je brała!!! http://lolle.pl/
Bo z tej co chciałam (slubnezakupy) ponoć są niedobre... nie jestem pocieszona bo i tak muszę na ślubnych zakupach zrobić zakupy i byłaby jedna przesyłka, no ale...
Łooooo żesz, jakie drogie balony oni mają! Metrowy balon za 24 zł ja wczoraj zamówiłam za 8,50 zł na congee.pl

Widziałam było o okularach. Ja noszę okulary ale na ślub chcę soczewki. Nie chcę być PMką w okularach. Idę 25 marca do okulisty i zapytam co i jak. Jest to wygodniejsze, bo często jak ktoś mi składał życzenia to zahaczał o okulary, poza tym okulary zasłaniają oczy.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:17   #1611
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Masakryczne te koszty dodatkowe ,my liczyliśmy 400 zł na kościół ale zapomniałam właśnie o tych "dodatkach"..

My za zespół za dwa dni płacimy ok 3500 a dokładnie 130zł/h więc wasze ceny wydają mi się kosmiczne..
Tanio płacicie, my za jeden dzień płacimy 4400 zł;/
Stary 2014-02-26, 10:20   #1612
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:

wzięłabym tę 1szą

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:21   #1613
annic
Wtajemniczenie

ja też okularnica znaczy już nie do końca, bo w liceum przerzuciłam się na soczewki, a wadę wzroku mam od podstawówki. Naprawdę polecam soczewki, choćby się miało przetestować 10 000 rodzajów, żeby trafić na te właściwe. Ja swoich w ogóle nie czuję i czasem zapominam, że je mam i kładę się z nimi na noc Na swój typ trafiłam dopiero po którymś razie, więc nie warto się zniechęcać, jeśli jakiś typ/producent nie podpasuje
annic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-26, 10:28   #1614
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Witam się
Popołudniu będę miala czas na nadrobienie, a teraz sie tylko chwalę, że wczoraj dalismy save the date przyjacielowi TŻta i jego narzeczonej, akurat u nas byli wiex skorzystaliśmy z okazji, bardzo sie cieszyli

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:39   #1615
mala_czarna_21
Zakorzenienie

2 miesiące do ślubu

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:51   #1616
gornek
Zakorzenienie

Matko ile stron 😁 u mnie nadal nic nowego, 8 idę na tygodniowy urlop i w tym czasie mam do załatwienia USC, ksiedza, dograć kwiaty, samochod, noclegi, garnitur Tz i 1 poprawka mojej sukni, juz za parę dni zostanie mi tylko 2 miesiące 😍😍

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:53   #1617
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Matko ile stron 😁 u mnie nadal nic nowego, 8 idę na tygodniowy urlop i w tym czasie mam do załatwienia USC, ksiedza, dograć kwiaty, samochod, noclegi, garnitur Tz i 1 poprawka mojej sukni, juz za parę dni zostanie mi tylko 2 miesiące 😍😍

A zdradzisz gdzie będziesz czesana i malowana?
Stary 2014-02-26, 10:58   #1618
enzunio
BAN stały

Gratuluję wszystkiem 2. oraz 5. miesięcy DŚ!!

Cytat:
Znam Twój ból, ja chciałam koniecznie Glory Studio, a byli zajęci 2 lata przed moim terminem...

Cytat:
ja starego mam narzeczonego

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
O niee... Ja liczę, że dostaniemy to za free... tak jak zgodę...
Ciekawe ile nam za ślub zaśpiewają, chcemy dać 300 zł...
My chyba tylko jedną spowiedź będziemy mieli, tak myslę

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Nie w moim stylu

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
ja też okularnica znaczy już nie do końca, bo w liceum przerzuciłam się na soczewki, a wadę wzroku mam od podstawówki. Naprawdę polecam soczewki, choćby się miało przetestować 10 000 rodzajów, żeby trafić na te właściwe. Ja swoich w ogóle nie czuję i czasem zapominam, że je mam i kładę się z nimi na noc Na swój typ trafiłam dopiero po którymś razie, więc nie warto się zniechęcać, jeśli jakiś typ/producent nie podpasuje
Ja idę w soczewkach, nienawidzę ich nosić, ale nie lubię chodzić na imprezy w okularach, bo mam wielkie pingle z grubymi oprawkami, na co dzień są ekstra, ale nie do sukienki
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 11:06   #1619
gornek
Zakorzenienie

Czesana i malowana będę u moim mieście rodzinnym gdzie biore slub czyli w Jarocinie 😊 fryzjerkę mam sprawdzona od lat, a makijaż robie z polecenia fryzjerki w salonie obok niej 😊

gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 11:06   #1620
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Tanio płacicie, my za jeden dzień płacimy 4400 zł;/
u nas jest 4500 za jeden dzień ale ,że nasze rodziny chcą jeszcze grania pod domem to dodatkowy koszt 600 zł (300/dom).Początkowo u mnie tylko miała być ale rodzice tż niby mówili ,że rozumieją że to koszty ale to tak smutno będzie jak ostatni syn po cichu będzie z domu wychodził:P to niech mają:P 300 zł w prawo czy lewo przy tych całych kosztach już mnie nie dziwi;P

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
2 miesiące do ślubu
Gratulujeeee ! to już takie realne się staje. Pytałam Ci się wcześniej ,nie wiem czy widziałaś czy byliście na degustacji?ustaliliście menu
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości