Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 13:03   #949
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Nie wiem jak z komarami ale wczoraj jak była u mnie położna to akurat zapytałam ją o tą ochronę przeciwsłoneczną i powiedziała mi że absolutnie nie. Dopiero po pół roku życia dziecka można. Tak więc tzreba będzie sobie inaczej radzić. Miejsca zacienione zwłaszcza jak będzie duszno na dworze bo jak postawimy budę w wózku to podobno może być jeszcze gorzej a jak nałożymy dodatkowo moskitierę to już w ogóle.

Aaa z komarami, muchami itp. robactwem powiedziała że moskitiera, może też być jakaś firanka. Czyli chyba też na początku niczego się nie używa.
W domu powiedziała że w okna moskitiery i trzeba jakoś wytrwać. U mnie zwłaszcza bo my mieszkamy na ostatnim piętrze i nad nami jedynie strych i dach no i w lecie jest zazwyczaj sauna w pokoju. Na dworze jest lepiej niż w domu. No i mieszkamy tuż przy parku i do rzeki jest niedaleko więc komarów i nie tylko zawsze mamy pod dostatkiem
My mieliśmy w tamtym roku moskitierę na oknie i była super może z jeden komar się jakimś cudem przedostał a tak spokój

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a pamiętacie, że wiecie że jutro tłusty czwartek
Oj tak

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
U rp_77, tż dzwonił, że już paczkę ma. Wieczorem już będę miała w domu A jak u Ciebie, jest już??

Za wizytę, ja mam taki ucisk i właśnie lekarz mówi, że taka moja uroda, że młoda ma mało miejsca no i biorę magnez i nospę

Pytania pospisuj, te o których piszemy, zobaczymy co na to położna
Szkoda, że nie ma zajęć. Co do jogi, musiałabyś pójść na zajęcia jako obserwator i pogadać z instruktorem, czy taka forma ruchu jest dobra dla ciężarnej

Gratuluję udanej wizyty Jak tam zdrowi już jesteście???

I jak tam glukoza??Smakowała:brzyda l:?? Oczywiście za wyniki.
Ja też dziś zadzwoniłam i ponoć zabrakło im jednej rzeczy, którą zamówiłam mają dzisiaj dostać i mi wysłać więc max do piątku ma przyjść

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora