Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 21:17   #3744
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
alez jestem dziś zmęczona...
podawanie Hani antybiotyku to jakaś masakra, pluje, odpycha łapkami już nawet rozmawialiśmy, że chyba lepsze by były zastrzyki no ale pediatra nam powiedziała że nie wolno teraz zapisywać zastrzyków takim maluchom, że to tylko w szpitalu...
no ale najważniejsze że Hania coraz lepiej

ja jeszcze co do karmień
ja przystawiam do piersi coś pewnie koło 10 razy na dobę, aktualnie chyba nawet częściej bo Hania zamiast raz budzi się w nocy 3-4 razy. i nie widzę w tym absolutnie nic złego
tyle że czasami widać że chce się po prostu napić, bo ssie minutkę może dwie i więcej nie chce. a za godzinkę mamy normalne karmienie generalnie w dzień karmię co około 2 h, w nocy z reguły raz no tylko teraz częściej.
i ku pokrzepieniu serc tych, które nie mają ochoty walczy z dzieckiem np w nocy - nie zamierzam niczego jej oduczać dziecko kp które budzi się w nocy raz czy dwa razy to dla mnie luksus, może gdyby budziła się co 2 h to bym kombinowała, ale tak? święte prawo niemowlaka kp jeść w nocy oduczy się. sama. albo z moją delikatną pomocą, gdy będzie to trwało zbyt dlugo, ale na pewno nie będzie to oparte na płaczu dziecka.
nie wierzę że na cokolwiek jest już za późno
u nas tez karmienie co 2h w ciągu dnia, a w nocy mamy dwie pobudki na szamke i poki chce to bedzie jadl
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że Endżi ma jutro bardzo zajęty dzień, więc wiesz co, kupię ci bilet i przylatuj, ale z synkiem i pączkami ok?
hahaha nie ma sprawy
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora