Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 21:29   #910
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez CorkaCzarownic Pokaż wiadomość

ale fajna, chociaż ja kupiłam miseczkę i talerzyk

SPoko, możemy popełnić zbiorowe samobójstwo... Ulka jest tragiczna, ciągle wyje... Zrzucam to na karb skoku...

tż mi właśnie mówił ostanio o tej soli f.

a ten kleik to kukurydziany?

Basiaaaa moja Ulka je co dwie godziny, tylko,że ona 120 no i w nocy śpi ok. 9h, więc musi rano zjeść 150...

Ja padam na twarz. U nas kupy są super, ale problem z bączkami. Nie mam siły, po prostu jak zrobi kupę to 15 minut jest śmiech,a potem zaczynają się bąki. A jak nie ma bąków to jest maruda skokowa. Padam na twarz.

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

już są mamy listopad grudzień 2014
Długo przesypia, fajnie, bo mój na mm ok 5-6 ,a mała w sumie na cycu ale tak samo przesypia. Zresztą ona bardzo malutko je, daje jej z butli moje mleko to ok 70 ml co ok 4h w dzień.

Przyłączam sie do zbiorowego szaleństwa

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Wpadłam na szybko pochwalić się, że stroj dla malej kupiony i menuw knajpie dogadane będzie piknie,będzie pysznie
a potem nadrobie
Bedzie super imprezka

Ryba- dopajam, tzn opisze jak było dzisiaj
- 6 rano 150 ml mm
- 10:30 150 ml mm
- 13:30 100 ml herbatki
- 15:00 100 ml mm
- 17:30 30ml herbatki
- 18:00 150 ml mm

wodą poki co pluje, ale walczę z tym, bo wole wodę niż herbatki
teraz spi, nie za dużo daje?
Basiaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora