2014-02-27, 21:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Wybaczcie że tak na szybciocha Was nadrobię ale padam ze zmęczenia,a Wy zaszalałyście z tymi stronami znów 
Dziś była u nas t. na obiedzie..... Daria nie chciała do niej iść..... tak to jest jak babcie tak mało widzi dla Darii to jak obca osoba........ sąsiadkę moją bardziej lubi.... nie wiem jak to będzie jak pójdę do pracy i Daria będzie musiała z nią zostać czasem 
Cytat:
Napisane przez Ultra81
Młoda spała dziś przez cały dzień tylko 40 minut, więc wiadomo - bywało różnie Nie bardzo wiedziała, czego chce, a ja nie bardzo wiedziałam, jak jej to dać. Zabrałam ją dwa razy na spacer, potańczyłyśmy, poczytałyśmy, 3483698 razy otworzyłyśmy i zamknęłyśmy pralkę, to samo z drzwiami i jest spoko
Powoli obiadki wracają do łask (chyba), dziś zjadła prawie pół tego po pierwszym roku życia. I w końcu przebiły się dolna i górna lewa czwórka  Została jeszcze prawa strona. Myślę, że to też daje jej się we znaki.
|

Brawo za ząbki!
Cytat:
Napisane przez fewcia
Mówi się "nie wie czego chce, ale chce tego bardzo"  nasz ulubiony wątkowy tekst z czasów noworodkowych 
|

Cytat:
Napisane przez hje
Pff, mój brat ma rozmiar buta 48 - NIE MA to nic wspólnego 
|

Cytat:
Napisane przez hje
Chyba na dupie, taki ćwok, że mu na pewno nie urosło nic  Ja tam zawsze wierzyłam w powiedzenie, że jak NOS jest duży... A on ma mały 
|
omg  
Cytat:
Napisane przez Ultra81
Bezpączkowa (Pstryczku  ) kolacja zeżarta. Młoda śpi, a tz poszedł zakupy zrobić. Kazałam kupić musli dla siebie, to już dwa razy dzwonił - pierwszy raz, że znalazł to, jakie chciałam, a drugi, że znalazł takie, w którym jest więcej rodzynek i czy może być  Zezwoliłam 
|

Cytat:
Napisane przez neti1
Widziałam to na żywo....Jola rządzi..to przecie nie jej pierwszy występ..klaszcze też pierwszorzędnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|

Cytat:
Napisane przez insolito
Dziękuję za kciuki za wynika Piotrusia  Niestety jest źle  Żelazo 30, przy normie od 50  I morfologia też do bani, mało co w normie 
|

Cytat:
Napisane przez marsi11
Ultra- jak Cię czytam to mam wrażenie,że jesteś z nami od początku
Ech.... jutro mi wypadła niespodziewana delegacje w śląskie strony, dziewczyny co prawda z czasem nie stoję najlepiej ale jutro wysyłam Slązakom pozytywne fluidy
|

Ultra, ja się zgadzam w 100% z tym co napisała marsi. Tez mam wrażenie jakbys była z nami od początku. Uwielbiam czytać Twoje posty i ZAWSZE się przy nich uśmieję
|