|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
czesc
mój syn nie przyswoił ze dzis sobota -ze można długo spac.... i pierwszy raz wstał chwile po 6 ! warczał ,skakał ,głaskał ,tulił ,tańczył ,atakaował ...... ...udawała m ze spie ...ale wrazenia na nim zbytnio nie zrobiłam ...
tz już się zlitował i wziął go na zabawy do salonu ....
niedawno wstałam i jestem w gorszym stanie niż o 6 
Cytat:
Napisane przez scarlett26
nic nie mów, ja swej chaty chyba nigdy nie sprzątnę raz a dobrze, męczymy Z teraz, żeby poszła spać, szaleje w wannie, a ja po dzisiejszym upiornym dniu choć marzę, żeby się położyć, muszę jeszcze gnać do Rodziców, bo Mamie tak wysiadł kręgosłup, że nie może się ruszyć.... Godzina drogi w jedną stronę, chcę żeby Z jeszcze zasnęła zanim pojadę, sama się źle czuję, ale TŻ też.... mam już dość wszystkiego.............. ..........
|
łoooo się nazbierało 
mam nadzieje ze dziś będziesz miała lepszy dzień
Cytat:
Napisane przez cathlyn
I mam pytanko do doświadczonych mam - jak długo dziecko w wózku śmiga? W sensie jak długo używałyście i w jakim celu - bo takie 2,5-3 letnie to już chyba na własnych nogach, czy jednak wózek na spacery? Jak to jest?
|
wszystko chyba zależy od dzieci -ich checi,mozliwosci oraz od tego jaka droga do przebycia .....
moje dzieciaki do niecałego 2 r.z , po tym okresie z Kuba wozka już nie używałam w ogole a z Ninka sporadycznie jak mielismy spacer z duza iloscia km (ona mniej wytrzymała niż Kuba była ),ale to naprawdę rzadko .
Warto wspomnieć ze jednak ja korzystam z auta wiec nie jestem mama co robi np.zakupy z wozkiem a potem musi wracac pieszo iles tam km z dzieckiem i tobołami ....
Cytat:
Napisane przez klementyna1
Dzieki laseczki;*
Dzis troche lepiej, ale ogólnie w pracy osttanio miałam jakies akcje, z mama tez dogadac sie nie moige, jakos tak nieciekawie...mam wyrzuty,że za mało z K. spędzam czasu, Tż mówi, ze od 14.00 to juz mamuje ciagle...ehhh przesilenie wiosenne jak nic;p
|

Cytat:
Napisane przez Tasia34
Nie nadrabiam dzis forum, troche przelecialam i padam na pysk... Ale dzien owocny - zarelko czesciowo zrobione na jutro, ja bylam (sama!  ) w Zlotych Tarasach - kupilam sobie buty, chuste-szal, i oczywiscie dla Krzysia kubeczek, ksiazeczki i na sprobowanie ciasteczk jablkowe Hippa 
Plus ☠☠☠☠☠☠☠ki ;-)
|
plus co?
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
Dziewczyny, mam tydzień masakrozę. Sporo niedobrego się niestety dzieje, kilka godzin temu przeżyłam coś okropnegp. Wieczorem spadły mi drzwi od lodówki. Chwilę wcześniej wzięłam Wojtka na ręce, a siedział dokładnie w miejscu, gdzie te drzwi spadły.
Pani, jak ochłonęłam, to przypomnieliście mi się Wy i Wasz żyrandol.
.
|
o matko ! dobrze ze nic się nie stało .....
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
Cytat:
Napisane przez Demeter
Dziś przeglądałam tez zabawki i podesłałam TŻ coś drogiego i wg. mnie zbędnego  czyli
http://allegro.pl/auto-na-akumulator...992001052.html
A on co stwierdził? "Że to w sumie nie takie drogie i mu kupimy kiedyś"
Byłam w cięzkim szoku, bo TŻ dziś mi marudził, jak tyle książeczek kupowałam  no i generalnie nie jest rozrzutny. Ale jednak autko wypasione to chciałoby się mieć dla synka 
|
my mielismy tego typu 3 auta - w tym jeden to hammer 2 osobowy nawet się nie przyznam za ile kasy .... .... szybko się akumlator rozładowywał , w jednym się skończył ....najwięcej zabawy mieli dorośli .Mielismy tez motor taki -harleya ....dzieci znajomych usiadły we 3 i motor padł .
za zakupy 
czytelnik prześliczny 
Cytat:
Napisane przez despa
Nestelle jak wieczor?
Moj chlop wlasnie z imprezy firmowej wrocil, oj bedzie go glowa bolala jutro, sesese...a ze dziecko mlodsze jak go widzi w domu to szaleje, to chyba pocierpi troche 
|
nie no u nas az tak to nie ...tz zszedł pietro nizej -czyli do biura .bo nie chciał hałasować w domu . siedzieli do 12 . przyszedł i grzecznie poszedł spac ....chuchając oparami trochę .... .
a wieczor taki seeee -zrobiłam maseczki ,naolejowałam włosy ,w tv nie było niczego fajnego , książki nie chciało mi się czytac jakos .... nuda ..... wisiałam na tel.
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891
Wiem co przeszłas. Na nas ostatnio spadły drzwi pokojowe. Wysuneły się z zawiasów i upadły mi na plecy jak trzymalam małego. Dostałam w plecy. Chwile wcześniej on sam siedział w tym miejscu.
|
oooo ooooooł !
masakra z tymi wypadkami !
siedze i kminie .. co tu najpierw zrobić a nic mi się nie chce , tz na siłce od rana ... skad on ma sile ?
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------
......................... ..... Wszystkiego NAJ dla
......................... ....... JANKA  
i
......................... .......... KAROLKA  
.........
......................... .....
Czas edycji: 2014-03-01 o 09:48
|