|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Demeter - jaki macie wózek? Bo mamy chyba taki sam
A ciuszki świetne ale nic nie pobije zaczytanego kawalera
|
|
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
Tasia, szczęścia!
Dziewczyny, mam tydzień masakrozę. Sporo niedobrego się niestety dzieje, kilka godzin temu przeżyłam coś okropnegp. Wieczorem spadły mi drzwi od lodówki. Chwilę wcześniej wzięłam Wojtka na ręce, a siedział dokładnie w miejscu, gdzie te drzwi spadły. Pani, jak ochłonęłam, to przypomnieliście mi się Wy i Wasz żyrandol. Sorki za pamiętniczek, idę spać i życzę Wam (i sobie...) spokojnego weekendu.
|
#2493 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czytelnik mały Cytat:
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#2494 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś się napaliłam na stoliczek edukacyjny, ale ceny tych fajnych z kosmosu Licytuję używkę pierwszy raz w sumie ![]() Cytat:
Cytat:
Hmmm to jest EMJOT MIYO ALU, też taki masz? Cytat:
dobrze, że się nic nie stałoAno zdarza się mu ![]() ------------- Dziś męczymy Kubcia cały dzień pytaniami: Gdzie jest kotek kiccci kiccci? Gdzie jest tata? Jak na razie raz pokaze, raz nie...---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Dziś przeglądałam tez zabawki i podesłałam TŻ coś drogiego i wg. mnie zbędnego czylihttp://allegro.pl/auto-na-akumulator...992001052.html A on co stwierdził? "Że to w sumie nie takie drogie i mu kupimy kiedyś" Byłam w cięzkim szoku, bo TŻ dziś mi marudził, jak tyle książeczek kupowałam no i generalnie nie jest rozrzutny. Ale jednak autko wypasione to chciałoby się mieć dla synka
|
|||||
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Corka dobrze, ze Wam sie nic nie stalo
Nestelle jak wieczor? Moj chlop wlasnie z imprezy firmowej wrocil, oj bedzie go glowa bolala jutro, sesese...a ze dziecko mlodsze jak go widzi w domu to szaleje, to chyba pocierpi troche
|
#2496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupki!
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Despa - czytalam, nie pierwszy raz zreszta.. owszem, troche pasuje. Musze sie zastanowic. Mialam maksymalnie ograniczyc J. lekarzy itp... Zobaczymy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej!
|
#2499 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
łoooooo takie fajowe rzeczy w Pepco??? Muszę jechać ale u mnie pewnie już nic nie ma ![]() A Czytelnik pierwsza klasa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podpinam się i lecę bo Mikołajowi się już cierpliwość skończyła i nie chce dłużej sam siedzieć w łóżeczku
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Tez w lumpku nabylam.
CR ciarki normalnie.... Dziś jazda do t. Ciekawe co tym razem wymysli
|
#2501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2502 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mój syn nie przyswoił ze dzis sobota -ze można długo spac.... i pierwszy raz wstał chwile po 6 ! warczał ,skakał ,głaskał ,tulił ,tańczył ,atakaował ...... ...udawała m ze spie ...ale wrazenia na nim zbytnio nie zrobiłam ...tz już się zlitował i wziął go na zabawy do salonu .... niedawno wstałam i jestem w gorszym stanie niż o 6 ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze dziś będziesz miała lepszy dzień Cytat:
moje dzieciaki do niecałego 2 r.z , po tym okresie z Kuba wozka już nie używałam w ogole a z Ninka sporadycznie jak mielismy spacer z duza iloscia km (ona mniej wytrzymała niż Kuba była ),ale to naprawdę rzadko . Warto wspomnieć ze jednak ja korzystam z auta wiec nie jestem mama co robi np.zakupy z wozkiem a potem musi wracac pieszo iles tam km z dzieckiem i tobołami .... Cytat:
Cytat:
plus co?Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
.... szybko się akumlator rozładowywał , w jednym się skończył ....najwięcej zabawy mieli dorośli .Mielismy tez motor taki -harleya ....dzieci znajomych usiadły we 3 i motor padł . za zakupy ![]() czytelnik prześliczny Cytat:
nie no u nas az tak to nie ...tz zszedł pietro nizej -czyli do biura .bo nie chciał hałasować w domu . siedzieli do 12 . przyszedł i grzecznie poszedł spac ....chuchając oparami trochę .... . a wieczor taki seeee -zrobiłam maseczki ,naolejowałam włosy ,w tv nie było niczego fajnego , książki nie chciało mi się czytac jakos .... nuda ..... wisiałam na tel. Cytat:
masakra z tymi wypadkami ! siedze i kminie .. co tu najpierw zrobić a nic mi się nie chce , tz na siłce od rana ... skad on ma sile ? ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- ......................... ..... Wszystkiego NAJ dla ......................... ....... JANKA i ......................... .......... KAROLKA ......... ![]() ......................... .....
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-03-01 o 09:48 |
||||||||
|
|
|
#2503 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
No własnie czyli te auta to taki bajer pic na wodę Jak dla mnie za drogie, wolałabym coś innego kupić za taką kasę.
|
||
|
|
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów!
|
|
|
|
#2505 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).znam rodzinki gdzie sa zadowoleni ..... nawet odważyli się stwierdzić ze to dla tego ze dali dużo i lepsza jakość ..... phi! jakby jakość zalezała od ceny......ja dałam za jeden kilka razy tyle -wozek by można nowy kupic .... a akumlator poszedł raz dwa -cena nowego 1/3 auta .... razem ze wszystkim za taka inwestycje to quada bym prawdziwego dla dzieciaka kupiła. takie moje tam doświadczenia.....
|
|
#2507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra zbieram się na spacerek do mamy, bo piękna pogoda. |
|
|
|
|
#2508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
A to nie, mam inny ale szelki i stelaż są prawie identyczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Matko....masakra |
|||
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się przyłączam do życzeń dla Karolka i Jasia My już wróciłyśmy z basenu obiad ugotowany zanim wyjechałyśmy, teraz czekam aż mała się obudzi nakarmię i idziemy się poszlajać ![]() |
|
|
|
#2510 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
witamy się w dniu 1 urodzin Karolka ![]() niestaty jakiś kaszelek złapał mam nadzieje ze to nic poważnegoa wogóle to Karol się nauczył ze jak wracam ze sklepu to kupuje bułkę i mu daję i teraz jak wchodzę do domu z siatką to biegnie i szuka w siatce bułki jak nie moze znaleźć to wyciaga ręke i mowi daj nie planowałam tego ale którejś nocy wisiał na mnie od 1 do 4.30 i nie dał sie odłozyc i miałam juz dosyć powiedziałąm że nie ma cyca płakał i płakał lulałam ja potem tż po 30 min zrobiłam mu mleka w butelke a ten mi krzyczy "am" to mowie cyca nie ma am jest w butelce i wypił całe 90 ml a potem poszedł spać ululany na drugą noc do 3 jeszcze karmiłam od 3 nie jak chciał robiłam w butelke mówiłam ze to jest am cyca nie ma i już poszło sprawniej wypił cyca daje rano przed pracą po powrocie i na noc czasami łapie mnie za bluzke i zagląda ale mówie mu ze nie ma cyca robie mleczko w butelke i wypija ładnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fakt ze szybko się najadam ale czasami idę za smakiem a potem cierpię
|
|
#2511 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no a że Roszek cały dzień nie spał wow podziwiam nawet ja bym sie chetnie przespałą a tu taki maluszek bez drzemi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my już po chrzcinach widzę ucieło mi cytaty Pani za usg ze wsio oki za wszystkie postępy naszych smyków
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Jasia i Karolka z okazji pierwszych urodzin wszystkiego NAJ
![]() Byou jak sprawuje sie fotelik? Znalazlas jakies wady? (szykuje sie do zakupu )
|
#2513 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej! Witam się w 1 urodziny mojego ukochanego synka
bardzo dziękuję za życzenia Malpkowemu Karolkowi również 100 lat w zdrowiu i szczęściu i samych radosnych chwil ![]() Nestelle, do mycia twarzy wieczorem używam takiego żelu-maseczki z Kanebo (wash&mask czy coś takiego, nie pamietam a nie sprawdze teraz bo na spacerze jestem). Na rano mam żel z clarinsa z serii daily energiser czy jakoś tak cere mam mieszaną, z rozszerzonymi porami, z tendencją do błyszczenia, czasem pojawiają się jakieś niespodzianki ale od porodu, odpukać, rzadko. Co do efektow, to jak pisałam skóra jest gładka, taka jakby pobudzona, na początku jednak było gorzej bo pojawiło się kilka pryszczykow (ale po kosmetyczce też zawsze wyglądałam gorzej, dopiero po paru dniach było widać efekt ) niestety wciąż mam sporo zaskórników ale tu się cudów nie spodziewałam, może po jakiejś maseczce z glinka będzie lepiej. Może też w przyszłości kupie inną szczoteczke na wymianę. No i jeszcze super efekt to wchłanianie kremu po czyszczeniu, czuć jak skóra "pije" ten krem ![]() Z tego co się orientuje to chyba można ją zwrócić po 30 dniach jeśli nie spełnia oczekiwań, no ale trza by to sprawdzić. A w sephorze ja mam dni vip do 9.03, ale może ty na goldzie masz inaczej. Demeter, super zakupy, czytelnik Corka, Ewkaa, dobrze że ani wam ani dzieciakom nic sie nie stało, brrr Tasia, brawo za zakupy. Pytałaś o chrzciny, chyba się nie wypowiadałam w temacie - my nie chrzcimy. Malpka, brawo za odcycowanie ![]() więcej nie pamiętam ![]() miłego popołudnia |
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Halooo to ja pisałam z wami jakieś 20 stron wstecz
![]() nie zaglądałam zbytnio z powodów czysto osobistych. Ale znów podczytuję i przymierzam się by troszkę popisać ![]() Brawo za wszystkie poczynione zakupy dziecięce i nie tylko. CR masakra z tą lodówką, strach pomyśleć co mogło się stać ![]() Tasiu spóźnione najlepsze życzenia, zdrówka i dużo uśmiechu ![]() No i oczywiście dla KArolka i Jasia ![]() Kolorowych snów… Uśmiechu od ucha do ucha… Pięknych bajek na dobranoc… Własnego pieska i kotka… Co dzień nowych przygód… Butów siedmiomilowych… Gwiazdki z nieba… Wspaniałych przyjaciół… I wesołej rodzinki…
|
|
|
|
#2515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Karol to jest gość nadrobiłam
|
|
#2516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Janku, słoneczko!!! Wszystkiego pięknego!!!!!
Karolku, słonko!!! Wszystkiego pięknego!!!! z okazji drugich urodzin ![]() ![]() ![]() Tasiu, niech marzenia się spełniają!!! Pięknie, komunikatywnie i na temat! ![]() Torres się komunikuje jedynie za pomocą wskazywania ręki. Robi takie przeprosty, że myślę, że mu kiedyś łokieć wyskoczy.... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w sumie tańsze niż Korres![]() ![]() ![]() (nie wiem jaki wzięłam... pani douglasówka powiedziała: nawilżacz dla każdego )Cytat:
![]() poza tym w "kocmołucha" przenigdy nie uwierzę. czekam na relację ![]() T. pcha krzesło na kółkach stoliczek edu nie idzie gładko po naszym dywanie, ale krokiem skokowym tyż daje radę ![]() przyjaciółka wczoraj mi mówiła że jej córa od 17 mż już tylko nóżki. jakoś nie widzę tego u T. ![]() Córka, mam nadzieję, że już lepiej. z drzwiami faktyczna masakrencja... Bzinka, polowałam dziś na kubek Hani i nie kupiłam. Tj. kupiłam, ale inny. I oczywiście T. ma w nosie ![]() Byliśmy u t. dla mnie idealnie przyjechaliśmy o 15:30, od razu poszłam do przyjaciółki, wróciłam o 19ej, a dziś o 8:30 już w drodze powrotnej. Wyjazd - marzenie
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-03-01 o 18:10 |
||||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna ja też zakupiłam ten fotelik tylko że jeszcze mi nie dosłali
liczyłam że wczoraj przyjdzie a tu klops może w poniedziałek ? choć jeszcze wiadomości nie dostałam żeby wysłali jak przetestuje w przyszłym tygodniu o ile dotrze to moge się również wypowiedzieć.---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- CR dobrze że nic się Wam nie stało ale jak drzwi od lodówki mogą zlecieć nie wyobrażam sobie tego i wy życiu bym nie przepuszczała że coś takiego może się stać. Ewkaaa u Was też z tymi drzwiami dobrze że też wszystko u Was się szczęsliwie skończyło Moje dziecko chyba się przestawiło i nie potrzebuje już dwóch drzemek w ciągu dnia tylko jedną i po prostu wcześniej idzie spać. Zobaczymy jak to dziś będzie. Pani no kocmołuch pod względem pielęgnacji twrzy bo ja jeszcze w życiu żadnych kremów do buzi nie używałam i nawet nie wiem od czego by tu zacząć, nie no właściwie przepraszam latem i zimą jakiś ochronny z filterm choć tej zimy to już totalnie nic. Jedno co wiem to jak skończę kp to pierwsze co to wizyta u dermatologa a przed ciążą miałam taką śliczną cere bez przebariweń, wyprysków, zakórników itp. ehh życie :Cojest:---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Pani no i za udaną wizytę u teściówki ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Przypomniało mi się jeszcze odnośnie włosów Nestelle pisałaś o Kerastase i cenie u fryzjera ja od kiedy odkryłam ten sklep zamawiam tam po pierwsze darmowa wysyłka po drugie często 10-15-20% rabaty na produkty albo promocje typu kup i jakiś otrzymujesz gratis i ceny dużo niższe niż w naszych salonach fryzjerskich
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od t. Masakra taka, ze się nawet na forum nie nadaje do opisywania. Walnelam się juz do wyrku, muszę odpocząć...
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JANKU, KAROLU ![]() Chłopaki!!!!!!!!!
|
|
#2520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

A ciuszki świetne ale nic nie pobije zaczytanego kawalera

Licytuję używkę pierwszy raz w sumie 
dobrze, że się nic nie stało
Jak na razie raz pokaze, raz nie...
czyli
za zakupki!

100 lat kochana 

.... szybko się akumlator rozładowywał , w jednym się skończył ....najwięcej zabawy mieli dorośli .Mielismy tez motor taki -harleya ....dzieci znajomych usiadły we 3 i motor padł . 

05.07.2008
(szykuje sie do zakupu