Rozeznanie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
MARZEC wymiankovvo.
jest to mój kolejny wątek wymiankowy - nie pozostało mi nic innego jak życzy Wam miłych wymian! zasady jak wszędzie 
treginsy, leginsy, koszulki i bluzy z printami, wzory azteckie, eko skóry, pikowane, rurki, bershka, pull'n'bear, h&m, mgiełki, koszule, body, ubrania sportowe, buty do biegania, torby sportowe, torebki mieszczące a4, białe trampki, baskinki, kominy, wszystko co lakierowane, eskimoski, oficerki, jazzówki, kalosze, stringi, bokserki, biustonosze w rozmiarze D, rajstopy r3, podkolanówki, koc w zebrę, sprzęt kuchenny, firanki/zasłony 400cm, pościel, ubrania męskie w rozmiarze XXL (tylko i wyłącznie nowe). Perfumy - słodkie zapachy, tusze do rzęs, henna do rzęs, podkłady (nie za jasne i nie za ciemne), musy, róże, cienie do powiek, bronzery, żele do kąpieli, balsamy.
ZAPRASZAM! moje rzeczy są wystawione na różnych portalach więc mogą znikać! ____________ -kurtka HOUSE nowa, rozmiar L - dopsowana, śliczna, ale jednak nie pasuje mi do niczego.
-sukienka w pepitkę L/XL - posiada szelki, można je krzyżować - stan bdb.
-ROLKI - rozmiar 40/41 - byłam w nich raz, wszystko z nimi okej. SPRZEDANE
-Kurtka/Płaszcz pikowana - rozmiar L/XL/XXL wspaniała jednak z duża na mnie - stan bdb (posiada odpinany kaptur)
-Płaszcz szary - dobry na L/XL/XXL ze względu na to, że można przeszyć guziczki. Stan bdb (kaptur nie jest odpinany). -biały sweterek z BIAŁYMI KOKARDKAMI - nie lubię go, rozmiar uniwersalny. DOKŁADKA! -bluzka z kokardkami z ekoskóry - stan idealny, rękawy podpinane - rozmiar uniwersalny. -sukienka Reserved - NOWA Z METKĄ (była droga jak widać) rozmiar z metki S, ale ja noszę L i była dobra. 
-branża TSL 
-germanistyka 
-handmade for kids 
-dbam o włosy - jest już 60cm 
Edytowane przez angelika_blanka
Czas edycji: 2014-04-04 o 11:32
|