Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 10:45   #684
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Naprodukowałyście masakrycznie dużo postów!

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Już nie będę pytać bo wiem że to ciężki temat dzięki!

Gratuluję też mi się marzą, fajne kolory. Gdzie kupiłaś?

Fajne ceny na ebayu, ale ja się jakoś nie mogę przekonać do niego, nigdy jeszcze tam nie kupowałam.
Na ebay-u

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Fajne te klapki. Mi z nowej kolekcji podobają się oczywiście classic heels czerwone. Tylko dla mnie są za niskie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ale te 37 po ile schodziły? kurde, 300zł to dla mnie maks, a za używane to i tak słabo
Różnie, ale 37 chodzą wyżej niż 36.

Cytat:
morelle chyba kiedyś podawała... z 12cm?
Tak 12-12,5 cm

Cytat:
podam Wam jak będę przy kompie linka do aukcji z podrobkami, żebyście je też zgłosiły. napisałam do sprzedającej, że to podróbki, podałam linka do bloga (ladypoison?) na którym są cechy podróbek a bezczelna baba odpisała, że kupiła je w butiku vivienne i wie, że są oryginalne!!! gdybym miała czas i pieniądze to kupiłabym je i zgłosiła na policję, nienawidzę oszustów
Cytat:
Ja jak znajduję jakieś podróby to wysyłam do sprzedającego m.in. tego linka: http://shinysyl.com/jak-rozpoznac-or...enne-westwood/
To najnowszy tego typu wpis. Na youtubie też jest taki fajny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=WYchTB3N3Z0
Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Ciekawe kiedy allegro zdejmie aukcję
Cytat:
No dokładnie, masakra... dlatego mam nadzieję, że im więcej zgłoszeń na dany przedmiot tym lepiej, bo na pewno nie są w stanie ogarnąć wszystkich aukcji ani nie znają się na wszystkich produktach... myślałam o tym, żeby wysmarować do obsługi maila z takimi aukcjami i linkami do wyjaśnień jak rozpoznać podróby, bo ta sprzedająca mnie naprawdę wkurzyła

a co powiecie na te flokowane patchuli?
Cytat:
Zgłosiłam do allegro i wysłałam Pani informacje co grozi za sprzedaż podróbek. Ciekawe czy coś odpisze. Albo jest głupia albo bezczelna.
Zgłaszanie do allegro nic nie daje. Oni nie ściągają takich aukcji. Odpisali mi kiedyś, że nie są w stanie ocenić czy to podróbki.... Ja w sobote też napisałam do jednej laski, że piękne podróby. A ona mi odp, że kupiła je jako oryginalne, na jakiej podstawie wnioskuję, że to podróbki i żebym się liczyła ze słowami Darowałam sobie odpisywanie. Jak jest tempą idiotką, żeby wystawiać takie aukcje to niech sama poszuka w necie jak wyglądają oryginały. Nie będę jej podsuwać gotowego rozwiązania. Beszczelna baba.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora