|
|
#631 |
|
Zaczytanie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
też mi wpadły Gosiu w oko
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#635 |
|
Kocia mama
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
to jest nas całkiem sporo
są boskie!
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
zmierzyłam. ma ok. 12,5cm.
i platformę mają ok. 1,5-2cm.i ten kolor jest super.
Edytowane przez Snula Czas edycji: 2014-03-01 o 23:48 |
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na answear amazonista były kiedyś za 160zł, bo znalazłam jakiegoś linka... Wygodnie Ci się w nich chodzi?Może kupisz sobie lody na allsole z kodem?
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie miałam jeszcze okazji w nich śmigać po naszych cudownych chodnikach, bo kupowałam zimą. nie kuś! ja już sama nie wiem co chcę. haha. czaję się na te ultragirl heel ciągle, jakoś nie dają mi spokoju... niedługo składanie wniosków o stypendium, jak dam radę się wcisnąć w 10% najlepszych na roku to poszaleję. ![]() mam też kilka upatrzonych modeli z Mel, ale to tak jak Ty poczekam na promocje na schaffie, to pewnie zejdą poniżej 100zł. |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjdą ~260zł - tanie jak barszcz Jestem dziś sama w domu i się nudzę, zamiast zrobić coś konstruktywnego to wyszukuję melissy i coś chciałabym sobie kupić, mój zakupoholizm się odzywa ![]() może dla otrzeźwienia zrobię porządek w szafie ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- na danielfootwear też -25% i działa na przecenione, ale ta wysyłka... musiałyby ze trzy osoby zamówić, żeby się opłacało. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mogę się za bardzo rozpieszczać. też powinnam zrobić porządek w szafie, ale tak bardzo mi się nie chce... ech, ledwo semestr się zaczął, sobota, noc a ja się uczę. paranoja. |
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A tak na marginesie... robi się coraz cieplej i przydałyby się jakieś fajne Melissy na ten okres przejściowy... ale pomysłów brak - szpilki odpadają :-( Drama musiałam sprzedać,a Lemon nie za bardzo do mnie przemawiają :-((( Patchuli mi chodzą po głowie, ale boję się, że kupię większe i będą za duże lub w moim rozm będą za małe
Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-03-02 o 09:31 |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ale sie na nie nakrecilam ze musze je miec JUZ
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie sprawdzałam z kodem, bo nie wiem gdzie się go tam wpisuje. Ok, udało się. Działa kod na przecenione, przesyłka 17Ł. Nic jeszcze nie kupiłam, tylko sprawdzam ![]() Na answear kod OUT14 na 10%. Edytowane przez sternik Czas edycji: 2014-03-02 o 10:53 |
|
|
|
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z kolei Beige nigdzie już nie widziałam...
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam od koleżanki jakieś woski yankee, których ona nie używa, ale jakoś w moim kominku ich nie czuć niby się topią i w ogóle, ale wcale zapach nie wypełnia całego pokoju... mam może zły kominek? Cytat:
![]() To może poluj na Drama rozmiar większe? Ja wciąż nie wiem co zrobić z moimi... W lemonach byłoby Ci teraz za zimno raczej... no i są bardziej sportowe na Patchuli też myślę, że jest za wcześnie. http://www.danielfootwear.com/women-...-fabric-p47937 tu są fioletowe 40 Cytat:
albo na któreś dance hits.Cytat:
morelle nosi czasem 36/37 + jest szczuplutka, ale i tak w standardowym rozmiarze były za małe... czyli znowu - trzeba brać większe http://www.danielfootwear.com/women-...p-wedge-p24629 może te? Co prawda Ivory, ale wyglądają ładnie
|
||||
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już, ale to i tak chyba na razie za zimno :-/
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- [QUOTE=sternik;45399124]Przy dwóch parach w koszyku, pokazuje mi za przesyłkę Ł17. Ale nie sprawdzałam z kodem, bo nie wiem gdzie się go tam wpisuje. to może pomyliłam sklepy, ale tak coś kiedyś Któraś Dziewczyna pisała, ze się wycwanili ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- [QUOTE=Olcia;45400476] Ja też myślę, że Patchuli raczej większe, ale boję się, że będą za duże/ za szerokie itd... no i chyba reflektuję na czarne - lepiej chyba te 'misiowate, zamszowe' niż święcące... kiedyś były za 40 Ł na Theshoegallery, ale ciągle miałam wątpliwości i nie kupiłam... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i o ile te paski mi się podobają na zdjęciu, to znając mnie potem zaczęłyby mi przeszkadzać. i bądź tu mądry. ![]() ale bardziej skłaniam się ku tym, bez kolorowego paska na kostkę. O TAKIE ceną proszę się nie sugerować, taka strona wyskoczyła akurat w googlach.
Edytowane przez Snula Czas edycji: 2014-03-02 o 16:58 |
||
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=malgoska_78;4540203 7]Mam już, ale to i tak chyba na razie za zimno :-/
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- [QUOTE=sternik;45399124]Przy dwóch parach w koszyku, pokazuje mi za przesyłkę Ł17. Ale nie sprawdzałam z kodem, bo nie wiem gdzie się go tam wpisuje. to może pomyliłam sklepy, ale tak coś kiedyś Któraś Dziewczyna pisała, ze się wycwanili ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
na theshoesgallery jeszcze są te za 40f Cytat:
może to kwestia kominka, to taki zwykły do olejkow..mnie też ten kolor się najbardziej podoba i były na nonnon za 41f, ale już są za 62 i wykupili mój rozmiar. myślę, że te ivory wyglądałyby super do jeansów ![]() podam Wam jak będę przy kompie linka do aukcji z podrobkami, żebyście je też zgłosiły. napisałam do sprzedającej, że to podróbki, podałam linka do bloga (ladypoison?) na którym są cechy podróbek a bezczelna baba odpisała, że kupiła je w butiku vivienne i wie, że są oryginalne!!! gdybym miała czas i pieniądze to kupiłabym je i zgłosiła na policję, nienawidzę oszustów
|
||
|
|
|
#652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To najnowszy tego typu wpis. Na youtubie też jest taki fajny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=WYchTB3N3Z0 Edytowane przez sternik Czas edycji: 2014-03-02 o 16:45 |
|
|
|
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
napisz jak możesz czy guma jest miękka, czy pięta jest chociaż odrobine cofnieta i czy stopa "idzie" ci w nich do przodu po rozgrzaniu?
Pyati jak możesz to prosba moja o taki sam opis twoich mel pop beżowych
Edytowane przez amirose Czas edycji: 2014-03-02 o 16:55 |
|
|
|
#654 |
|
Kocia mama
|
Ok, jeszcze dzisiaj ogarnę
![]() Edit: Wkładka ma dokładnie 24 cm i jest to rozmiar 37, jak już pisałam ja mam troche luzu (mam stopę 23,5) ale nie klapią, miałam je już ubrane na zewnątrz i są bardzo wygodne, takie mięciutkie. Już pisałam, że zapach jest bardziej wyczuwalny, idąc czułam zapach butów :P Ja mam taką prośbe, ma może któraś z Was mel fresh? Bo chciałam kupić te z nowej kolekcji, ale zastanawiam się czy nie powinnam wziąć 36 skoro w tych mam trochę luzu... Tamte mają to do siebie, że mogą klapać. Edit drugi :P Mój mąż mówi, że mają jednak 23,5
Kociara ![]() Edytowane przez pyati Czas edycji: 2014-03-02 o 18:29 |
|
|
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4020722685 to jest link. Zgłaszajcie dziewczyny, bo ta pani bezczelnie zaznaczyła jeszcze w aukcji, żeby wystrzegać się podróbek!!! a blog pina-fashion to ladystar, przepraszam za pomyłkę ![]() Cytat:
![]() a co do mel fresh to nie wiem, bo nie mam, ale co z tego, że kupisz mniejsze=ciaśniejsze jak paluchami możesz szorować po chodniku ryzykowne ![]() http://www.riccardo.pl/ona/buty-dams...jo-32108-01479 tu jest podana rozmiarówka i nawet 37 niby ma 23cm więc tym bardziej ostrożnie z tymi mniejszymi
|
||
|
|
|
#656 | |
|
Kocia mama
|
Cytat:
Znalazłam właśnie przed chwilą. Ale może w rzeczywistości mają trochę więcej :P Chyba musze zrezygnować w takim razie z tego modelu, bo będą klapać na bank. Mąż mi zmierzył i mówi, że mają jednak 23,5
Kociara ![]() Edytowane przez pyati Czas edycji: 2014-03-02 o 18:26 |
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;45404779]
OMG... nie wiem czy Pani jest tępa czy bezczelna - masakra jakaś !!! Ciekawe kiedy allegro zdejmie aukcję
|
|
|
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snula też pisała, że się bała klapania w takich modelach i że o dziwo tego nie ma ![]() Cytat:
myślałam o tym, żeby wysmarować do obsługi maila z takimi aukcjami i linkami do wyjaśnień jak rozpoznać podróby, bo ta sprzedająca mnie naprawdę wkurzyła a co powiecie na te flokowane patchuli? |
||
|
|
|
#659 |
|
Kocia mama
|
Mi się podobają bardziej flokowane niż normalne
Ale raz widziałam dziewczyne w tych nude-pudroworóżowe i miała strasznie stopy z boku obtarte- pełno plastrów i całe czerwone stopy i trochę się przestraszyłam Ale na stopie bardzo ładnie wyglądały.
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie powiem, bo te też ładne, dlatego się zastanawiam ![]() Ja jeszcze w moich patchuli nie chodziłam więc nie wiem jak z wygodą za to kiedyś na giełdzie odzieżowej widziałam podróbki Patchuli bardzo przypominające oryginał...może ta dziewczyna miała podróbki? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

są boskie!
i platformę mają ok. 1,5-2cm.

ja już sama nie wiem co chcę. haha. czaję się na te ultragirl heel ciągle, jakoś nie dają mi spokoju... niedługo składanie wniosków o stypendium, jak dam radę się wcisnąć w 10% najlepszych na roku to poszaleję. 

Ale na stopie bardzo ładnie wyglądały.