Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
ellmi, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Idę spać, dziecię zasnęło (ostatnio standard, że zasypia sam w łóżeczku  ) mimo że się dzisiaj wyspałam to jakaś rozbita jestem, ciągle spać i spać i spać, niczym w ciąży z bąblem  także tego..... w środę ginekolog 
|
za ginekologa
Cytat:
Napisane przez fifania
hej dziewczyny. nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta ale pisałam troszkę na forum latem jak mój synek miał ogromne problemy ze skórą.
Z racji że na szczęscie funkcjonujemy juz normalnie- postanowiłam sie odezwać bo przyznam się bez bicia że i tak was podczytuję
jakajakaja - my mamy buciki wiązane,Elefanten. Wg mnie idealne...zwłaszcza dla dzieci z pulchnymi stópkami bo ładnie można wyregulować. A wiązanie trwa chwilę.
(p.s. witam w klubie kwiatowych maniaczek- ja od 14lat pracuję w kwiaciarni
I jeszcze do dziewczyn,które maja rwać ósemki.NIE BÓJCIE SIĘ. Ja myślałam że zejdę na zawał a potem dziękowałam pani że zrobiła to tak bezboleśnie.
Ja 2 tyg temu wyrywałam górną ósemkę(tzn miałam ją "dłutowaną" i powiem tak- poza tym że nie było przyjemnie to nie bolało. Od razu po wyjściu z gabinetu wzięlam tabletki przeciwbólowe i potem na noc.
Grunt to wybrać dobrego stomatologa bo nie każdy potrafi rwać ósemki.
|
wpadaj częściej
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Makijaż już jest na blogu, jakby ktoś chciał zobaczyć... 
|
Zaraz lecę zobaczyć 
Nadrobiłam szybko. Daria śpi już godzinkę. Czekam aż się obudzi i jedziemy na spotkanko