|
|
#1021 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Hej
![]() Cytat:
A Yae świetna ![]() Cytat:
Ale jak już oba były zawiązane i ja przestawałam coś przy nich robić to ona też traciła już zainteresowanie ![]() A propos butów, teraz w smyku online jest 20% rabat na buty Bartka więc jak któraś ma zamiar kupować to można obejrzeć stacjonarnie a kupić tu jeśli się powtarzają: http://www.smyk.com/marka/bartek/wiosna-lato ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Hope, współczuję narzucania się teściowej ze słodyczami. Ja widzę po swoich t. że też by mieli takie zapędy (nawet jak tego nie mówią to często widzę że uważają że wymyślamy z niektórymi naszymi poglądami) ale na szczęście bardzo rzadko się widujemy i na krótko... |
|||
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra powodzenia z biznesem!!!
Jak wam tak dobrze idzie to będzie coraz lepiej trzymam kciuki!!! ![]() Idę spać, dziecię zasnęło (ostatnio standard, że zasypia sam w łóżeczku ) mimo że się dzisiaj wyspałam to jakaś rozbita jestem, ciągle spać i spać i spać, niczym w ciąży z bąblem
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Moje dziecko wreszcie śpi. Dziś znowu pobudka o 6.00 ![]() Jakoś cięzko widzę to jak do pracy wrócę..... Idę nadrabiać. Na szczęście tylko 4 str.
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc dziewczynki
![]() U nas straszna nocka i nie wiem o co chodzi Blanka obudziła się o 24 z krzykiem i płakała ,krzyczała, piszcałą przez jakieś 15 min non stop, potem się uspokoiła na chwilę a potem znowu to samo, mleka nie chciała, pić nie chciała, smoka nie chciała, tulić się nie chciała, siadła na łóżku i płakałą , odpychała nas od siebie, sposób z jej ulubioną piosenką nawet nei zadziałał , potem dałam jej ibum i ponosiłam chwilę i się uspokoiła, potem zasnęła na 10 min i potem znowu koncert W końcu wyciągnęłam jej jakąś moją książke i zaczęłam głośno opowiadać co tam jest i wtedy dopiero jakby się ocknęła i obudziła no i zaczęła się bawić. Jeszcze spory czas minął aż zasnęła.Nie wiem wydaje mi się że coś jej się przyśniło, czegoś się przestraszyła. Wczoraj było u nas trochę gości więc może dlatego, no i oczywiście u moich rodziców w pokoju non stop lecą wiadomości włączone...Blanka niby nie ogląda no ale coś tam na pewno do niej dochodzi. Jak Wam pisałam w sobotę miałam usuwaną ósemkę... miałam mieć usuwane dwie ale nie dałabym rady. I tak z gabinetu wyszłam, a raczej mąż mnie wyprowadził bladosinozioelona. teraz ogólnie nie boli, ale moment odchodzenia znieczulenia był straszny, no i rwanie niby na znieczuleniu ale czułam bo korzeń tej ósemki siedział przy zatoce przynosowej , o mały włos a bym zemdlała . Ale ja to zawsze musze być jakimś ciężkim przypadkiem meneq- Yae jest świetna Bokeh-Haniulka fajnie wózeczek prowadzi, już niedługo pewnie zacznie sama chodzić ;] Charlizz- super , że już w domku jesteście, zdrówka ! Sylwietta- dla Was również zdrówka , a zachowanie szanownego.... bez komenatrza większego ![]() Ultra- Trzymam za Was kciuki ! Na pewno wszystko się ułoży po Twojej myśli ![]() Jakajaka- Brawa dla Krzysia za chodzenie ~! ![]() Ellmi - sto lat sto lat !!!! ![]() |
|
|
|
#1026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tobie też współczuję tych zębów, ja po usunięciu 8 jadłam papki przez 2 tygodnie ![]() Ellmi - sto lat sto lat !!!!
|
|
#1027 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla tż no ale przynajmniej obiad zrobił ![]() A pogrubione Cytat:
jestem pod wrażeniemCytat:
Cytat:
![]() rosół na śniadanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Słodko wygląda. I jak ubrana slicznie Cytat:
Cytat:
|
|
#1028 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Zdrówka!
A co do zdjęcia z rolek na fb to Super że już w domu jesteście! Cytat:
za pracę!Cytat:
Pierwszy! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta ale pisałam troszkę na forum latem jak mój synek miał ogromne problemy ze skórą.
Z racji że na szczęscie funkcjonujemy juz normalnie- postanowiłam sie odezwać bo przyznam się bez bicia że i tak was podczytuję ![]() jakajakaja - my mamy buciki wiązane,Elefanten. Wg mnie idealne...zwłaszcza dla dzieci z pulchnymi stópkami bo ładnie można wyregulować. A wiązanie trwa chwilę. (p.s. witam w klubie kwiatowych maniaczek- ja od 14lat pracuję w kwiaciarni ![]() I jeszcze do dziewczyn,które maja rwać ósemki.NIE BÓJCIE SIĘ. Ja myślałam że zejdę na zawał a potem dziękowałam pani że zrobiła to tak bezboleśnie. Ja 2 tyg temu wyrywałam górną ósemkę(tzn miałam ją "dłutowaną" i powiem tak- poza tym że nie było przyjemnie to nie bolało. Od razu po wyjściu z gabinetu wzięlam tabletki przeciwbólowe i potem na noc. Grunt to wybrać dobrego stomatologa bo nie każdy potrafi rwać ósemki. |
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak tam ze skórą? lepiej troszkę? Ultra- trzymam kciuki Jakaja- brawa dla Krzysia, woooow
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaż już jest na blogu, jakby ktoś chciał zobaczyć...
|
|
|
|
#1032 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak mówiłam, a nagle z dnia na dzień Daria sama zrobiła pare kroczków.
Na razie sie boi ale czasem idzie sama ![]() Ty też się doczekasz. Cytat:
ale artystka Cytat:
dla męża. Szkoda że my mamy jeden pokój ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oglądaliśmy i też się bałam a tż potem mnie jeszcze straszył Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1033 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
prawie caly tydzien. Ale klnal, ze ciezko, nie mozna z domu wyjsc, mala marudnik, bo chora i nic w domu zrobic nie moze cwaniaczek dopiero zobaczyl co przezywalam przez 7 miesiecy siedzenia w domu kiedy nie bylam w stanie sama zniesc wozka hle hle hle ![]() Cytat:
W lato na pewno bedzie przydatna. Kosz dla mnie jest spoko, wchodzi spora reklamowka z zakupami i specjalnie sie tego nie odczuwa podczas jazdy. Jest leciutki, spokojnie wnosze go z ponad 10 kilowa kluska na 1 pietro, gdzie ja serio jestem cipa i kiedys ledwo nioslam 5 kilo ziemniakow :P Bardzo zwrotny, w sklepach super sie jezdzi, bo ma obrotowe, przednie kolka. Wjezdzam w wiekszosc sklepowych alejek(tylko biedra jak zawsze kiepsko zorganizowana i syf, wszystko porozrzucane wiec ciezko). Trzeba uwazac w autobusach kiedy jest mokro i koleczka sa zapiaszczone, bo mimo hamulca moze troszke sie ruszac. Najlepiej jakbys wsadzila sobie mlodego wozka, bo siedzisko jest dosc plytkie, dla nas ok. Super regulacja oparcia! Ja znalazlam na allegro fajna oferte nowke za 220 zl Nie wiem czemu jest tyle negatywnych opinii w necie, ludzie chyba nie rozumieja roznic miedzy wozkami na piankowych kolach, a tych na pompowanych- wiadomo, ze to nie ten sam komfort. Cytat:
Wykupila nas inna firma, zamkneli moj dzial, mnie przeniesli, duzo osob zwolnili Mam nadzieje, ze Ci sie uda, korpo wysysa kazda minute zycia
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
ellmi, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Cytat:
za ginekologaCytat:
Zaraz lecę zobaczyć ![]() Nadrobiłam szybko. Daria śpi już godzinkę. Czekam aż się obudzi i jedziemy na spotkanko
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, trzymam kciukasy za gina ja też dziś idę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1037 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozrabiara mała Igi też by właził na wszystko. Ostatnio ma fazę na wywracanie pudła z zabawkami do góry dnem i włażenia na nie.Cytat:
Cytat:
![]() Ooooo elllmi strasza o rok? No to dużo miłości, szczęścia i spełnienia marzeń! Cytat:
Cytat:
Musi sie udać ![]() Cytat:
I Tobie też współczuję bardzo bo przeżywałaś pewnie mocno jak ona tak biedna się męczyła Cytat:
I pokaż jakie buciki kupiliście.
|
|
#1038 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ode m nie też Elllmi! |
|||
|
|
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze...proszę o kciuki bo żona mojego brata jest na porodówce od wczoraj od godziny 20. Miała już cc (mój chrześniak 1,5 roku), teraz chciała naturalnie. Czekamy na Zosię.
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-03-03 o 11:47 |
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1041 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!!!
![]() to miał być miły dzień, a wyszło jak zwykle wstaliśmy z TŻ, poszliśmy sobie pobiegać oczywiście ja mam jakieś głupie fochy, nie umiem się ugryźć w język, pokłóciliśmy się i tyle z tego było aktualnie siedzę w bibliotece i zaczynam pisać, w tak wisielczym humorze, że szok!Cytat:
super!!! Cytat:
Cytat:
plagiatu w całej tej pracy mgr się boję najbardziej. pisanie, promotorka, obrona to pikuś, ale ten plagiat spędza mi sen z powiek ![]() Cytat:
niby wiem, że dziecko powinno samo wyczuć granicę, ale mojej granicy wytrzymałości jakoś nie wyczuwa ![]() Cytat:
Cytat:
zrób test, plissss!!! nie wytrzymam do środy ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ellemi, sto lat!
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
ellmi sto lat w szczesciu i milosci!!
illusion kciuki dla bratowej!! ewulko a co poradzisz, jesli Anna zacznie wchodzic na wszystko jak Yae? |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Póki pamiętam- Elllmi sto lat,sto lat ...!
![]() :party :Fifania- jasne ,że Cię pamiętamy Hope- ![]() To teraz ja ![]() Moje dziecko poprzestawiało się całkowicie,ma już tylko jedną drzemkę w ciągu dnia,w południe,trwa ok 2-2,5 godz. Jak miał dwie potrafiło się skumulować 3 godziny,ale to różnie,zależy jaki miał dzień.Ostatnio akurat bywało tak,że spał rano ok 1h30m i później już w ogóle także chyba lepsza jedna a konkretna. I wiem przynajmniej,że spać pójdzie na pewno. Jeśli chodzi o spanie na noc to chodził po 21,a teraz po przestawieniu po 20 -tu akurat jakiejś większej różnicy nie ma. Nooooooooo czasem zdarzy się po 19-ale musi być bardzo wymęczony w ciągu dnia ![]() To odnośnie spania. Teraz pocieszenie dla Silver- Oskar znowu zaczął budzić się w nocy na jedzenie,mimo że nic się nie zmieniło z posiłkami za dnia I już jestem głupia w tym temacie :confuse d:A tak było fajnie już ![]() W sobotę z małżem byliśmy na zakupach,kupiłam sobię kurtkę za jego namową,o taką http://sklep.cropp.com/odziez-damska...eddate/a/11618 a tak naprawdę napaliłam się na tą http://sklep.cropp.com/odziez-damska...eddate/a/11577 (więc nie uniknione że po nią tam wrócę,bo jak ja sobie coś ubzduram to ameno ).No a wczoraj na all zamówiłam torebajkę o taką http://allegro.pl/listonoszka-torebk...994140348.html A dziś dopiero zamówię buty ![]() Także zakupowo można powiedzieć udany weekend-od dawien dawna
|
#1044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ona to mały szogun, lubi się "Rzucać" i nie patrzy gdzie, już nie raz się walnęła o różne rzeczy, no ale jakoś jej to nic nie nauczyło ![]() na łóżko nasze też wchodzi, ale tam jest dużo miejsca i jakoś sama doszła do tego, że może się rzucać tylko na środku no nie wiem co bym zrobiła, ale ja generalnie wszystko widzę w czarnych barwach ![]() i mój komentarz nie miał na celu obrażenie cię czy skrytykowanie, a raczej pochwalenie twojego stoickiego spokoju
|
|
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
Gocha na fb napisała że Ewa ma zapalenie płuc i są w szpitalu
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej
![]() ![]() no to zdrówka dla nich duuużo!
|
|
#1047 |
|
Rozeznanie
|
![]() Lady - rób test ![]() Lenova - współczuję nocki ;( Black - jaki makijaz Little - no dokładnie. A teraz mamy taki fajny luz w pracy. Tzn. nie to, że nie mamy co robić, wręcz przeciwnie, ale jest tak... no kurde, no za☠☠☠iście jest ![]() Illusion - kciuki za bratową Ewulka - powodzenia w pisaniu Mała - fajnie, że weekend udany! I które buty w końcu? ![]() Dziewczyny, bardzo bardzo dziękuję Wam za kciuki
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wcale tak nie odebralam Twojego komentarza, spokojnie. Tylko wiesz, uwazam ze jesli sie nie przewroci, to sie nie nauczy i moze wlasnie dlatego Twoja Ania sie "rzuca"? |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
o nie a jak tam Blanusia Fewciowa i chore uszko? Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-03-03 o 13:05 |
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
kurdę,przerażają mnie te cholerne szpitale![]() Kciuki za poprawę zdrówka małej
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

Ale jak już oba były zawiązane i ja przestawałam coś przy nich robić to ona też traciła już zainteresowanie
Nie chciałabym za parę miesięcy wracać do korpo 
Jak wam tak dobrze idzie to będzie coraz lepiej
Blanka obudziła się o 24 z krzykiem i płakała ,krzyczała, piszcałą przez jakieś 15 min non stop, potem się uspokoiła na chwilę a potem znowu to samo, mleka nie chciała, pić nie chciała, smoka nie chciała, tulić się nie chciała, siadła na łóżku i płakałą , odpychała nas od siebie, sposób z jej ulubioną piosenką nawet nei zadziałał , potem dałam jej ibum i ponosiłam chwilę i się uspokoiła, potem zasnęła na 10 min i potem znowu koncert
W końcu wyciągnęłam jej jakąś moją książke i zaczęłam głośno opowiadać co tam jest i wtedy dopiero jakby się ocknęła i obudziła
no i zaczęła się bawić. Jeszcze spory czas minął aż zasnęła.

damy radę
22.05.2008
14.08.2011
no ale przynajmniej obiad zrobił
Mieliśmy jechać z tż do kościoła, a tu się okazuje, że kluczyków nie ma! Przeszukaliśmy na szybko, ale trzeba było iść, trafiło się nam fuksem, że i do i z mieliśmy transport.
Chyba nie muszę pisać, kto je tam dał
i odniosłam w końcu sukces 

Generalnie nie umie się z nią pobawić - zabiera jej zabawki, a nawet powiedziałabym, że wyrywa... Dodam, że są to Oliwki zabawki, ale to już tak na marginesie... Odpycha ją czasem, zdarzyło jej się przewrócić Oliwę. Ja nic nie mówię. NIC - a dlaczego? Bo moja siostra się od razu obraża! Dzisiaj mój mąż zwrócił uwagę Zosi, żeby nie wyrywała Oliwce zabawek - na co moja siostra z oburzeniem "Łukasz, ja widzę, nie jestem ślepa", więc powiedziałam jej, że może i widzi, ale często nie reaguje, bo taka jest prawda, a ja nic nie mogę powiedzieć, bo od razu obraza majestatu - oczywiście siostra się uniosła, popłakała i poszła do innego pokoju... I tak jest zawsze. Nikt nie mówi nic jej dziecku, tzn nikt z nas dwojga, bo od razu wielki foch, a ona sama nie zawsze zwraca uwagę na zachowanie swojej córki i moja Oliwa jest poszkodowana, bo zostanie przewrócona, odepchnięta albo pozbawiona swojej własnej zabawki... Z siostrą nie da się gadać na ten temat.
) i Filip jest chory

a tż potem mnie jeszcze straszył
A pisałaś kiedyś o ewentualnych problemach w pracy? To już ok jest ?