Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 10:54   #1041
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

dzień dobry!!!

to miał być miły dzień, a wyszło jak zwykle wstaliśmy z TŻ, poszliśmy sobie pobiegać przyszliśmy, zjedliśmy śniadanie, uspałam Anię i mieliśmy wypić wspólną kawę... i nie wszyło oczywiście ja mam jakieś głupie fochy, nie umiem się ugryźć w język, pokłóciliśmy się i tyle z tego było niby się pogodziliśmy, no ale niesmak pozostanie aktualnie siedzę w bibliotece i zaczynam pisać, w tak wisielczym humorze, że szok!

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
jesteśmy już od'południa w domu, jak jutro znajdę chwilę to Wam napisze wszystko w klubie. Generalnie wszystko ok
padam na twarz

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app

super!!!

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość
Dziękuję za linka
A co do pracy mgr, pamiętam ten ból, troche mi się z moją zeszło A jeśli chodzi o system plagiat to jak wychodzi że niby jest to promotor lub promotor i recenzent mają przejrzeć pracę pod kątem fragmentów które system zaznaczył i oceniają czy to faktycznie plagiat. Więc w takim przypadku jak Ty piszesz z cytowaniem ustawy i tak by wyszło że jest ok. No tylko bez sensu się stresować jakby Ci tak powiedzieli że system Ci wykrył plagiat więc rozumiem po co kombinujesz z przerabianiem ustawy, też tak robiłam, pisałam o funduszach inwestycyjnych i też się trochę odwoływałam do ustaw
Powodzenia w pisaniu [COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ale jeśli dasz przypisy, podasz źródło, to możesz słowo w słowo z ustawą; przynajmniej jak ja pisałam, to w ten sposób plagiat nas przepuszczał
no właśnie u nas ciąg 7 słów to już wykrywa, więc prawdopodbnie nawet jak coś sama wymyślę to przecież takie zdanie, tym bardziej o maśle maślanym ktoś wymyślił plagiatu w całej tej pracy mgr się boję najbardziej. pisanie, promotorka, obrona to pikuś, ale ten plagiat spędza mi sen z powiek

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
majulmi na jeden posilek ma przypadac 40-50g warzyw i owocow.
Spedzilismy mily weekend u t. a dzis Yae odsypia. Zafundowala mi 3,5h drzemke
Poza tym szaleje w najlepsze, pokaze Wam, co robi od wczoraj wieczora. Tak, staje, nozka puszcza sobie melodyjke i tanczy Załącznik 5601636
cudowna jest ale podziwiam cię, ja bym na zawał zeszła niby wiem, że dziecko powinno samo wyczuć granicę, ale mojej granicy wytrzymałości jakoś nie wyczuwa

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
No to już oficjalnie. Nie wracam do starej pracy. Składam jutro wniosek o urlop wychowawczy. Dziwnie mi z tym, że zostaję tylko z pracą na własny rachunek. Chyba się... boję? Niby wiem, że oni już dawno zorganizowali sobie robotę beze mnie, a ja już od równie dawna działam bez nich, z naprawdę fajnymi ludźmi, ale kurczę, jednak coś w żołądku ściska, że to tak oficjalnie.

Trzymajcie kciuki, by nam wyszło Nie chciałabym za parę miesięcy wracać do korpo

To się wygadałam. Dziękuję za uwagę
powodzeeeniaaaa!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ultra powodzenia z biznesem!!! Jak wam tak dobrze idzie to będzie coraz lepiej trzymam kciuki!!!

Idę spać, dziecię zasnęło (ostatnio standard, że zasypia sam w łóżeczku ) mimo że się dzisiaj wyspałam to jakaś rozbita jestem, ciągle spać i spać i spać, niczym w ciąży z bąblem także tego..... w środę ginekolog
,

zrób test, plissss!!! nie wytrzymam do środy

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
I jeszcze...proszę o kciuki bo żona mojego brata jest na porodówce od wczoraj od godziny 20. Miała już cc (mój chrześniak 1,5 roku), teraz chciała naturalnie. Czekamy na Zosię.
no to pewnie że trzymamy kciuki i czekamy na czerwone niusy

ellemi, sto lat!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora