Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
dzień dobry!!! 
to miał być miły dzień, a wyszło jak zwykle wstaliśmy z TŻ, poszliśmy sobie pobiegać przyszliśmy, zjedliśmy śniadanie, uspałam Anię i mieliśmy wypić wspólną kawę... i nie wszyło oczywiście ja mam jakieś głupie fochy, nie umiem się ugryźć w język, pokłóciliśmy się i tyle z tego było niby się pogodziliśmy, no ale niesmak pozostanie aktualnie siedzę w bibliotece i zaczynam pisać, w tak wisielczym humorze, że szok!
Cytat:
Napisane przez charlizz
jesteśmy już od'południa w domu, jak jutro znajdę chwilę to Wam napisze wszystko w klubie. Generalnie wszystko ok
padam na twarz
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
|
super!!! 
Cytat:
Napisane przez MaJulMi
Dziękuję za linka 
A co do pracy mgr, pamiętam ten ból, troche mi się z moją zeszło  A jeśli chodzi o system plagiat to jak wychodzi że niby jest to promotor lub promotor i recenzent mają przejrzeć pracę pod kątem fragmentów które system zaznaczył i oceniają czy to faktycznie plagiat. Więc w takim przypadku jak Ty piszesz z cytowaniem ustawy i tak by wyszło że jest ok. No tylko bez sensu się stresować jakby Ci tak powiedzieli że system Ci wykrył plagiat więc rozumiem po co kombinujesz z przerabianiem ustawy, też tak robiłam, pisałam o funduszach inwestycyjnych i też się trochę odwoływałam do ustaw 
Powodzenia w pisaniu  [COLOR="Silver"]
|
Cytat:
Napisane przez elllmi
ale jeśli dasz przypisy, podasz źródło, to możesz słowo w słowo z ustawą; przynajmniej jak ja pisałam, to w ten sposób plagiat nas przepuszczał 
|
no właśnie u nas ciąg 7 słów to już wykrywa, więc prawdopodbnie nawet jak coś sama wymyślę to przecież takie zdanie, tym bardziej o maśle maślanym ktoś wymyślił plagiatu w całej tej pracy mgr się boję najbardziej. pisanie, promotorka, obrona to pikuś, ale ten plagiat spędza mi sen z powiek 
Cytat:
Napisane przez meneq
Czesc!
majulmi na jeden posilek ma przypadac 40-50g warzyw i owocow.
Spedzilismy mily weekend u t. a dzis Yae odsypia. Zafundowala mi 3,5h drzemke
Poza tym szaleje w najlepsze, pokaze Wam, co robi od wczoraj wieczora. Tak, staje, nozka puszcza sobie melodyjke i tanczy Załącznik 5601636
|
cudowna jest ale podziwiam cię, ja bym na zawał zeszła niby wiem, że dziecko powinno samo wyczuć granicę, ale mojej granicy wytrzymałości jakoś nie wyczuwa 
Cytat:
Napisane przez Ultra81
No to już oficjalnie. Nie wracam do starej pracy. Składam jutro wniosek o urlop wychowawczy. Dziwnie mi z tym, że zostaję tylko z pracą na własny rachunek. Chyba się... boję? Niby wiem, że oni już dawno zorganizowali sobie robotę beze mnie, a ja już od równie dawna działam bez nich, z naprawdę fajnymi ludźmi, ale kurczę, jednak coś w żołądku ściska, że to tak oficjalnie.
Trzymajcie kciuki, by nam wyszło  Nie chciałabym za parę miesięcy wracać do korpo
To się wygadałam. Dziękuję za uwagę 
|
powodzeeeniaaaa!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Ultra powodzenia z biznesem!!!  Jak wam tak dobrze idzie to będzie coraz lepiej  trzymam kciuki!!!
Idę spać, dziecię zasnęło (ostatnio standard, że zasypia sam w łóżeczku  ) mimo że się dzisiaj wyspałam to jakaś rozbita jestem, ciągle spać i spać i spać, niczym w ciąży z bąblem  także tego..... w środę ginekolog 
|
,
zrób test, plissss!!! nie wytrzymam do środy 
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
I jeszcze...proszę o kciuki bo żona mojego brata jest na porodówce od wczoraj od godziny 20. Miała już cc (mój chrześniak 1,5 roku), teraz chciała naturalnie. Czekamy na Zosię.
|
no to pewnie że trzymamy kciuki i czekamy na czerwone niusy 
ellemi, sto lat!
|