2014-03-03, 20:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez hje
Pola zapieprza po całym domu, jakby miała motorek w tyłku 
A teraz wlazła do szuflady z kasetami VHS i po nich skacze 
|

Cytat:
Napisane przez marsi11
rany do gina mam na 21  ale mam stracha, bo dawno nie byłam
|

Cytat:
Napisane przez bokeh
|

Cytat:
Napisane przez fewcia
Witam Was Kochane!
Dziękuję Wam za ciepłe słowa  Mąż genialnie poradził sobie z Blanką, spała Mu 2,5h  a potem jeszcze 1,5h  Silver Kochana nie czytaj tego  Do tego zjadła kaszkę, zupkę i ugotował jej drugie danie - pulpecika, marchewkę z groszkiem i ziemniaczki. Jak przyszłam to leżeli na podłodze i się przytulali 
Kocham mojego męża najmocniej na świecie! (zaraz po Blance  ) Jak przyszłam i zobaczył, że się źle czuję, to usytuował mnie w łóżku,kazał leżeć. Blanka przychodziła co chwilę i się Przytulala  i głaskala mnie po głowie jakby mówiąc "mama nie martw się,będzie dobrze"
Ja wróciłam z pracy i padłam, mam gorączkę 39st i gardło tak boli, że śliny nie moge łykac, głowa mam wrażenie waży tonę  Także dzień dobry angino. 
:
|
Ogromne dla męża. A dla Ciebie dużo dużo zdrówka 
Cytat:
Napisane przez misiaeel
Daria chce podwędzić Hani kubek;p ale Hanna się nie daje 
|

i rajstopki też chciała Hani zdjąć 
Cytat:
Napisane przez bokeh
w ogóle musimy zorganizowac kiedyś w wiekszym gronie, bo teraz wyszło tak w 3
|

Cytat:
Napisane przez fifania
a tak na marginesie to uwielbiam te porę dnia/nocy 
Dzieci śpią,ja mam chwilę ciszy....Martwię się tylko o mojego tz, bo miał dziś operacje przegrody nosowej i nie dość że daleko w szpitalu(tz jakieś 80km) to i obolały biedulek 
P.S. właśnie napisał mi sms że na po sąsiedzku ma 3 Ukraińców,którzy oberwali na Majdanie. 
|
Uuuu biedny tż 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Dziekuje, ze jako jedyna sie odnioslas 
|
Ja też Ci odpisałam 
Cytat:
Napisane przez MaJulMi
Ja mam za to pytanie o szampon. My używamy Hippa i te włoski po nim tam gdzie są dłuższe się trochę jakby sklejają, nie wiem jak to opisać, robią się takie minidredy, jak próbuję przeczesać palcami to są splątane. Julci dopiero teraz część włosków zrobiła się dłuższa więc wcześniej nie było tego problemu. I zastanawiam się czy to wina szamponu czy tego że te włoski to taki puszek delikatny i po prostu tak mają. Powiecie jak jest u Was?
|
My używamy NIVEA 2w1 płyn + szampon. Nic się nie dzieje
A co do proszków. My już długo pierzemy w normalnym. Tylko przez pierwsze 3 m-ce prałam w dzieciowym.
Cytat:
Napisane przez hje
Daria malutka, czy tak siedziala?

|
Tak siedziała akurat na półleżąco 
Tu dla porównania Hania z Darią. Daria ma tylko jakby drobniejszą buzię. Ale rozmiarowo są takie same
Czas edycji: 2014-03-03 o 20:20
|
|
|