Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez fifania
ULTRA śliczne te sandałki lasockiego 
A co do proszku to my nadal używamy-tzn płynu do prania dzieciowego ale tylko dlatego że mały ma atopową skórę. Ale przy starszym to szczerze mówiąc chyba tylko przez pierwszy miesiąc prałam w tym dla dzieci.
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------
a tak na marginesie to uwielbiam te porę dnia/nocy 
Dzieci śpią,ja mam chwilę ciszy....Martwię się tylko o mojego tz, bo miał dziś operacje przegrody nosowej i nie dość że daleko w szpitalu(tz jakieś 80km) to i obolały biedulek 
P.S. właśnie napisał mi sms że na po sąsiedzku ma 3 Ukraińców,którzy oberwali na Majdanie. 
|
Zdrowia dla TZ 
Cytat:
Napisane przez bijkora
podobają mi się maxi ale na kimś, ja w takiej sukience czułabym sie jak w worku  Ładnie wyglądasz
MaJulMi z racji tego ze Nadia ma już dość długie kudły (mniej więcej do brody) kupiłam jej odżywkę do włosów,cięzko było to rozczesać po dzieciowym szamponie.
|
A możesz napisać jaką odżywkę kupiłaś?
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
My używamy NIVEA 2w1 płyn + szampon. Nic się nie dzieje
|
Dzięki za odpowiedź 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
 za zębolka
Co do wloskow - MaJulMi, nie wiem czy to samo mamy na mysli, ale u nas tez cos podobnego jest, taki "filc" sie tworzy mimo ze wloski sa rozczesane grzebieniem (palcami tez ciezko rozczesac).
Mam wrazenie, ze to wcale nie zalezy od szamponu, a od delikatnosci dzieciecych wloskow. My co prawda uzywamy BD, ale pamietam, ze u mojej siostry po J&J czy Nivea bylo to samo. U kuzynki podobnie.
Szczerze? Ale nie obraz sie ok?
Wg mnie poszerza Cie, ewentualnie wyglada jakby byla o rozmiar za duza w pasie (nie chodzi o dlugosc oczywiscie  ).
A co do maxi - uwazam, ze sa ok (sama nie mam, bo nie trafilam jeszcze jakiejs fajnej), ale nie kazdej figurze pasuja. Podobaja mi sie na wysokich dziewczynach (nie mam w tej chwili na mysli Ciebie, bo nie wiem ile masz wzrostu).
|
Czyli pewnie kwestia włosków i na razie tak może być... Dzięki za odpowiedź 
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Lady, dziękuję za komplement, ale moje UU to nic szczególnego...  Takie tam, bimbałki średnie na jeża.
Bijkora, mnie też to martwi, właśnie śledzę na WP stronę, gdzie automatycznie pojawiają się newsy na ten temat - TŻ dzisiaj ją włączył i tak oglądamy już kilka godzin... Boję się, serio... Myślicie, że Polsce nic nie zagraża?
Nawijko, nie jestem wysoka - mam 168cm, ale nie przeszkadza mi to w noszeniu maxi, uwielbiam je. Uważam, że wyglądają cudownie też na filigranowych osobach (do takich nie należę oczywiście) połączone z butami na koturnie.
A co do kroju, to ona dość dobrze leży, jest troszkę luźna, ale to mi się podoba w niej, będzie bardzo wygodna podczas lata... Ale faktem jest, że ja nie mam zbyt ładnie zarysowanej talii (typ figury o nazwie "kielich"), więc raczej po prostu tak wyglądam na co dzień, we wszystkim... 
|
Black, ja nie widziałam innych Twoich zdjęć ale po sobie widzę że praktycznie zawsze spódnica / sukienka maxi trochę poszerza, zwłaszcza jak się stoi przodem w bezruchu. Natomiast mi się zawsze podoba jak takie sukienki zachowują się w ruchu, są takie zwiewne, kojarzą mi się z latem. Mi sie podoba 
Cytat:
Napisane przez misiaeel
piękna ta sukienka  uwielbiam maxi i sukienki i spódnice. marzy mi się taka dresowa, tylko znaleźć nie mogę:/
mnie przeraża to, co się tam dzieje:/ Putin jest nieobliczalny..

ale Wam zazdroszczę tego spotkania
dokładnie:/
|
Dresowa jest tu tylko dość droga...
http://riskmadeinwarsaw.com/browse/6...dresowa-p.html
PS. Jest też wersja dla maluchów, od rozmiaru 92 http://riskmadeinwarsaw.com/browse/1...or-kids-p.html
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
ja bym delikatnie ale zwrocila jej jednak uwage 
byc moze nieswiadoma jest zupelnie i dzieki Tobie zacznie baczniej przygladac sie zakupom. a jesli Cie opieprzy - no coz - zawsze sie znajdzie jakas dewota na tym swiecie 
|
Zobacze czy jeszcze ją spotkam, może akurat jak ja będę mieć Mała w nosidle to coś naturalnie rozmowa wyjdzie...
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
my tez mamy Hippa, mlody ma dlugie wloski i u nas jest ok, ma mieciutkie i puszyste, zwlaszcza po nocy ma szopencje
u nas tak samo 
|
Dzięki za odpowiedz
|