![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Bokeh trzeba było przebierać szybko mała Gwiazdę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Raczkowanie
|
ULTRA śliczne te sandałki lasockiego
![]() A co do proszku to my nadal używamy-tzn płynu do prania dzieciowego ale tylko dlatego że mały ma atopową skórę. Ale przy starszym to szczerze mówiąc chyba tylko przez pierwszy miesiąc prałam w tym dla dzieci. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
a tak na marginesie to uwielbiam te porę dnia/nocy ![]() Dzieci śpią,ja mam chwilę ciszy....Martwię się tylko o mojego tz, bo miał dziś operacje przegrody nosowej i nie dość że daleko w szpitalu(tz jakieś 80km) to i obolały biedulek ![]() P.S. właśnie napisał mi sms że na po sąsiedzku ma 3 Ukraińców,którzy oberwali na Majdanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wlasnie, co z ta dzialalnoscia? insolito ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak potrzebuje pilnie jakas rzecz to wstawiam od dawna z naszymi, bo Kubie robie pranie gdzies raz na 2 tyg ![]() Ależ Wam zazdroszcze ![]() Cudne dziewczyny! Ewcia outsiderka ![]() Z czego Hania sobie popija? ![]() Moj maly wyjec ani mysli spac. Od rana maruda straszna, nie buczy wlasciwie tylko jak je i spi ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-03 o 19:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak na marginesie to uwielbiam te porę dnia/nocy ![]() Dzieci śpią,ja mam chwilę ciszy....Martwię się tylko o mojego tz, bo miał dziś operacje przegrody nosowej i nie dość że daleko w szpitalu(tz jakieś 80km) to i obolały biedulek ![]() P.S. właśnie napisał mi sms że na po sąsiedzku ma 3 Ukraińców,którzy oberwali na Majdanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
Ultra, ja też jeszcze piorę w dzieciowym. Ostatnio jak się kończył to na próbę wypraliśmy w naszym, akurat nawet mieliśmy jakiś sensitive no i Małej się zrobiła bardziej sucha skóra. Może to był zbieg okoliczności i wina była gdzie indziej ale uznaliśmy że kupujemy nowe opakowanie dzieciowego. Pewnie jak znów się będzie kończył to znów spróbujemy z naszym.
Ja mam za to pytanie o szampon. My używamy Hippa i te włoski po nim tam gdzie są dłuższe się trochę jakby sklejają, nie wiem jak to opisać, robią się takie minidredy, jak próbuję przeczesać palcami to są splątane. Julci dopiero teraz część włosków zrobiła się dłuższa więc wcześniej nie było tego problemu. I zastanawiam się czy to wina szamponu czy tego że te włoski to taki puszek delikatny i po prostu tak mają. Powiecie jak jest u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Azs? My prawdopodobnie też mamy... Teraz szukam akergologa, a jesteśmy na, razie po sterydzie to wszystko poznikalo....choc ślady są..ale już widzę że znów zaczyna wtrącać...:banghead: ![]() ![]() A co do ósemek..miałam rwane 4szt...na szczęście jestem juz po..i faktycznie wszysko zależy od stomatologa. jednak sa też powiklania.. Ja takie miałam po wyrwaniu ostatniej ósemki (podobno dolne sa, szczególnie niewdzieczne, u mnie po prawie miesiącu odezwał sie bol po tym rwaniu, bo zrobil sie stan zapalny..gryźć-NIe, otwierać paszczy-Niw..i ból ból ból. 4 ketonale na dobe nie pomagaly, dlatego dziewczyny (LENOVA,DELI)...NIE WYRYWAJCIE KILKU ÓSEMEK NA RAZ....TO WBREW POZOROM NIE TAKIE TAM "PIARDNIĘCIE" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-03 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
-Ziemniaczki, mięsko gotowane, marchewka lub brokuły -kluseczki z kurczakiem - naleśniki -makaron ze szpinakiem i kurczaczkiem -ziemniaki , jajko sadzone Cytat:
![]() współczuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co te dzieciaczki tak chorują ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-03-03 o 19:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Nawijko napisałam co M. ugotował dzisiaj Blance
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Idę spać. Dobrej nocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |||
Zakorzenienie
|
Ogłaszam, że jesteśmy od dzisiaj ośmiozębne.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nawijka na pewno więcej na ten temat powie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do testowania... boję się ![]() ![]() ellmiątko kochane, zdrówka, szczęścia i dużo dużo seksu i radości ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- nawijko czekam na wyniki weryfikacji... niby wstępny etap przeszłam ale teraz będą analizować sensowność "biznesu" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
hmm... tu się nie zgodze;p bo u nas akurat był idealny moment na dzidziusia;> ale moze to wyjątek;p
ale slodkie dzidzioszki ![]() Cytat:
ja nie testuje;p bo mam okres ;] Nawijka, sciskam Cię mocno, ja też mam ten problem... chyba w k. sie troszke wygadam.
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam Wam pokazać sukienkę, którą kupiłam w sobotę na ciucholandzie - nie wiem, ile za nią zapłaciłam, ale z 3zł na oko, bo za torbę ciuchów (4 sukienki, 2 bluzki, sweter - dla mnie, 2 koszule eleganckie - dla Łukasza, 4 bluzy z kapturkiem, 4 pary legginsów, 3 bluzeczki, 2 sukienki - dla Oliwii) zapłaciłam 30zł, także...
![]() ![]() Co myślicie? Wiem, wiem - nie mój stajl, ale w wakacje lubię takie rzeczy nosić. Kolory przekłamane, bo sukienka jest w pięknych, zimnych odcieniach - zimny róż, turkus, biel. Cudna. A materiał taki lekki, lejący. Co w ogóle myślicie o maxi? Ja kocham. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I cieszę się, że Bartulo Sylwietty też już ma się lepiej. W ogóle tyle dzieci teraz u nas choruje ![]() Cytat:
![]() Ja też się chyba nie doczekam ![]() ![]() Cytat:
Nawijko u mnie rzadko Domcia je drugie danie. Przeważnie je zupkę z warzywami i mięskiem i tyle, a jeśli chodzi o drugie to coś skubnie od nas jeśli się nadaje. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Co do proszkow...my z uwagi na podejrzenie AZS używamy dzieciowego cały czas...
Do kąpieli emolienty...jedynie główkę myje od urodzenia BD a że u nas dużo włosów od zawsze..ja jestem zadowolona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
A Nawijko co do 2DANIA... U nas zazwyczaj jest tresciowa zupka..warzywka z mieskiem...czasem daje cos co jemy, pulpecik z kasza gryczana/jaglana/ziemniaczki do tego ogoras solony/buraczki/kapustka pekinska...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() MaJulMi z racji tego ze Nadia ma już dość długie kudły (mniej więcej do brody) kupiłam jej odżywkę do włosów,cięzko było to rozczesać po dzieciowym szamponie. Wiecie co, martwi mnie to co się dzieje na Ukrainie. Słyszałyście o tym ultimatum które podobno Rosja dała Ukrainie? Kurde to tak blisko mnie..Dobrze że TŻ nie ma ostatnio kursów na Kijów.. Z dwojga złego już te na Moskwę są lepsze.
![]() |
#1158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w emolientach nię kąpię bo szczerze mówiąc po nich było jeszcze gorzej,więc teraz czysta woda i pupala i włosy też BD. I kochana- idź z małym do alergologa i poproś o skierowanie na testy ale z krwi. Raz zrobią kuku a być może dowiesz się co szkodzi Antosiowi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i rajstopki też chciała Hani zdjąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też Ci odpisałam ![]() Cytat:
A co do proszków. My już długo pierzemy w normalnym. Tylko przez pierwsze 3 m-ce prałam w dzieciowym. Tak siedziała akurat ![]() ![]() Tu dla porównania Hania z Darią. Daria ma tylko jakby drobniejszą buzię. Ale rozmiarowo są takie same ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-03-03 o 20:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do wloskow - MaJulMi, nie wiem czy to samo mamy na mysli, ale u nas tez cos podobnego jest, taki "filc" sie tworzy mimo ze wloski sa rozczesane grzebieniem (palcami tez ciezko rozczesac). Mam wrazenie, ze to wcale nie zalezy od szamponu, a od delikatnosci dzieciecych wloskow. My co prawda uzywamy BD, ale pamietam, ze u mojej siostry po J&J czy Nivea bylo to samo. U kuzynki podobnie. Cytat:
![]() ![]() Swoja droga, podziwiam, ze mozesz zasnac o 21. Choc pewnie jakbym wstawala o 5-6 to tez bym juz byla dawno padnieta! Cytat:
Cytat:
![]() widze, ze sporo nas z tym problemem... Cytat:
Wg mnie poszerza Cie, ewentualnie wyglada jakby byla o rozmiar za duza w pasie (nie chodzi o dlugosc oczywiscie ![]() A co do maxi - uwazam, ze sa ok (sama nie mam, bo nie trafilam jeszcze jakiejs fajnej), ale nie kazdej figurze pasuja. Podobaja mi sie na wysokich dziewczynach (nie mam w tej chwili na mysli Ciebie, bo nie wiem ile masz wzrostu). |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Lady, dziękuję za komplement, ale moje UU to nic szczególnego...
![]() ![]() Bijkora, mnie też to martwi, właśnie śledzę na WP stronę, gdzie automatycznie pojawiają się newsy na ten temat - TŻ dzisiaj ją włączył i tak oglądamy już kilka godzin... Boję się, serio... Myślicie, że Polsce nic nie zagraża? Nawijko, nie jestem wysoka - mam 168cm, ale nie przeszkadza mi to w noszeniu maxi, uwielbiam je. Uważam, że wyglądają cudownie też na filigranowych osobach (do takich nie należę oczywiście) połączone z butami na koturnie. A co do kroju, to ona dość dobrze leży, jest troszkę luźna, ale to mi się podoba w niej, będzie bardzo wygodna podczas lata... Ale faktem jest, że ja nie mam zbyt ładnie zarysowanej talii (typ figury o nazwie "kielich"), więc raczej po prostu tak wyglądam na co dzień, we wszystkim... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-03 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, widzialam, dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znając naszych polityków to wciągną Nas w jakieś g.ó.w.n.o. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i ogólnie podobaja mi się maxi, ale jakoś nie mogę znaleźć idealnej dla siebie; mam jedną spódnicę i już w tamtym roku rozglądałam się za sukienką, ale nic ciekawego nie było
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
Black ja myślę że Polska jest w niebezpieczeństwie, zaraz po Ukrainie. Widząc imperialistyczne zapędy Putina, wszystko jest możliwe.Najpierw Krym, potem Kijów i dalej na zachod.. Psychiczny człowiek. Mniej więcej wiem co się teraz na Rosji dzieje, bo Tż niedawno zdał mi relację. Rosjanie teraz się cieszą że mają takiego znakomitego przywódce, że doprowadzi ich kraj na szczyt. Jakies plakaty robią proputinowskie, krzyczą na ulicy "niech żyje Wladimir". Ale im łby sprał.. Zachodzę w głowę czemu jeszcze nikt nie próbował go trachnąć, aż tak dobrą ochronę ma ?
![]()
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego - uwazam, ze swietnie wygladasz w sukienkach typu wczorajszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale Wam zazdroszczę tego spotkania ![]() dokładnie:/
![]() |
#1168 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byc moze nieswiadoma jest zupelnie i dzieki Tobie zacznie baczniej przygladac sie zakupom. a jesli Cie opieprzy - no coz - zawsze sie znajdzie jakas dewota na tym swiecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() o jakie cudownosci!!!!!!!!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
PHILIPS Respironics Family ?
a kupiłaś go na all czy jakoś stacjonarnie? kurde, bo muszę mieć na już i nie wiem co robić
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.