Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 06:03   #1907
svelta
Rozeznanie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
Wpadam tylko dać znać. Mała ma zainfekowany mocz dostała antybiotyk, jutro mam zrobić wynik jeśli nie będzie poprawy to szpital. Lekarz w ogóle coś mówił o bliznach na nerkach nawet nie wiem co to znaczy... i w ogóle że teraz będzie konieczne usg jamy brzusznej, tak generalnie to brzmiało, jakby te bakterie zrobiły już niezłe spustoszenie.
A na domiar złego kazał mi dziś wziąć mocz na posiew przed podaniem antybiotyku, więc ja małą przez pół godziny z mamą (bo tż w pracy) molestowałam żeby zrobiła siusiu bezpośrednio do jałowego pojemnika. Kiedy wreszcie się udało, dałam małej antybiotyk, położyłam spać i zaniosłam mocz do lodówki olśniło mnie że użyłam złego pojemnika [niejałowego]. Po prostu x10000. Jestem załamana. Jak można taki błąd zrobić? Oby tylko antybiotyk zaczął działać bo inaczej pakujemy się do szpitala i to m.in. przez mój cholerny błąd
Spokojnie. To pewnie jakieś zwykłe zapalenie. A co do pojemnika to pamiętam, że kiedyś się sikało do słoiczków i nikt nie zgłaszał uwag

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
jestem, padam na twarz... nadrobiłam te dwie strony ale tak pobieżnie ... zmęczona jestem jak nigdy- tyle się nagadalam
męczące sie tłumaczenie komuś swojej pracy... jest tyle informacji że szok
najgorsze jednak jest to że nie mogłam wejść na wizaz z telefonu bo nie chce mi się połączyć
idę już spać bo naprawdę jestem padnięta
do jutra
Coś o tym wiem. Ale mój stażysta jest dość kumaty, szybko łapie, więc nie mogę na niego narzekać.

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość

kurcze kupiłam dziś termometr kąpielowy i patrzę że woda ma 39 stopni taka leje zawsze od poczatku ciazy... mam nadzieje ze nie zaszkodziłam dziecku
Gdybyś zaszkodziła to już dawno dostałabyś jakiś "znak" ze środka brzuszka, więc wszysko jest ok. Poza tym ta temperatura nie jest jakaś wysoka

Witam się z rana Chciałam się pochwalić, że wczoraj pierwszy raz poczułam kuksańca po przyłożeniu ręki do brzuszka
I pytanko: pijecie zwykłą parzoną kawę? Bo ja wypijam jedną dziennie i ostatnio jedna kobieta tak na mnie spojrzała jakbym mord na własnym dziecku popełniała
svelta jest offline Zgłoś do moderatora