2014-03-04, 06:03
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
Napisane przez debesciara
Wpadam tylko dać znać. Mała ma zainfekowany mocz dostała antybiotyk, jutro mam zrobić wynik jeśli nie będzie poprawy to szpital. Lekarz w ogóle coś mówił o bliznach na nerkach  nawet nie wiem co to znaczy... i w ogóle że teraz będzie konieczne usg jamy brzusznej, tak generalnie to brzmiało, jakby te bakterie zrobiły już niezłe spustoszenie.
A na domiar złego kazał mi dziś wziąć mocz na posiew przed podaniem antybiotyku, więc ja małą przez pół godziny z mamą (bo tż w pracy) molestowałam żeby zrobiła siusiu bezpośrednio do jałowego pojemnika. Kiedy wreszcie się udało, dałam małej antybiotyk, położyłam spać i zaniosłam mocz do lodówki olśniło mnie że użyłam złego pojemnika [niejałowego]. Po prostu  x10000. Jestem załamana. Jak można taki błąd zrobić? Oby tylko antybiotyk zaczął działać bo inaczej pakujemy się do szpitala i to m.in. przez mój cholerny błąd 
|
Spokojnie. To pewnie jakieś zwykłe zapalenie. A co do pojemnika to pamiętam, że kiedyś się sikało do słoiczków i nikt nie zgłaszał uwag
Cytat:
Napisane przez malwiska
jestem, padam na twarz... nadrobiłam te dwie strony ale tak pobieżnie ... zmęczona jestem jak nigdy- tyle się nagadalam
męczące sie tłumaczenie komuś swojej pracy... jest tyle informacji że szok
najgorsze jednak jest to że nie mogłam wejść na wizaz z telefonu bo nie chce mi się połączyć
idę już spać bo naprawdę jestem padnięta
do jutra
|
Coś o tym wiem. Ale mój stażysta jest dość kumaty, szybko łapie, więc nie mogę na niego narzekać.
Cytat:
Napisane przez Vegetka
kurcze kupiłam dziś termometr kąpielowy i patrzę że woda ma 39 stopni taka leje zawsze od poczatku ciazy...  mam nadzieje ze nie zaszkodziłam dziecku
|
Gdybyś zaszkodziła to już dawno dostałabyś jakiś "znak" ze środka brzuszka, więc wszysko jest ok. Poza tym ta temperatura nie jest jakaś wysoka
Witam się z rana Chciałam się pochwalić, że wczoraj pierwszy raz poczułam kuksańca po przyłożeniu ręki do brzuszka 
I pytanko: pijecie zwykłą parzoną kawę? Bo ja wypijam jedną dziennie i ostatnio jedna kobieta tak na mnie spojrzała jakbym mord na własnym dziecku popełniała
|
|
|