Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 14:23   #2106
joanna2228
Wtajemniczenie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
kobieca intuicja mi mówi że wpuściłaś mnie w maliny, jak coś to lanie na dupsko będzie
no i pięknie, niech córa rozwija talent

będziemy grzeczne
Nie no co ty , ja nie z tych

Cytat:
Napisane przez Lillian_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny witam się znowu po długiej abstynencji - podczytywałam was czasami jako gość ale się nie udzielałam.
Byłam dziś u Gina na połówkowym ale... nie znam płci
ona się jakoś skupiła na szukaniu tej płci nie wiem czy wszystko sprawdziła bo nic nie mówiła, żadnych przepływów nie badała chyba, no nic dosłownie nic nie wiem nie znam wielkości, wagi, dziecka i płci też nie znam wiel tylko tyle że BYĆ może to dziewczynka bo jej się wydaje że widziała wargi sromowe, ale nawet palca za to nie da sobie uciąć tak mi powiedziała. ide ryczeć chociaż jestem szczęśliwa to dobry ginekolog raczej myślę że jak by coś było nie tak to by od razu reagowała nie olewa sobie poprpstu mało mówi tka się pocieszam. A żeby wkupić się w jej łaski powiedziałam ze mamy wspólnych znajomych.

No i wielki plus dla niej wypisała mi l4 bez proszenia się.

jak myślicie potwierdzi się z tą płcią? ja jej mówie wydaje mi się że to chłopak, a ona "nie wiem czy pani przypuszczenia się potwierdzą bo wydaje mi się ze to są wargi sromowe ale nawet palca bym nie dała sobie uciąć"
Dziwne ja mam z połówkowego 5 stron wydruku i opisane wszystko więc minimum powinna ci powiedzieć

Cytat:
Napisane przez simka234 Pokaż wiadomość
Mi też co mnie widza to ....,,czesc Grubasku,,,... udusić tylko i porównanie ze moja siostra miała mniejszy brzuch w tym czasie

Ehhh a ja przytyłam 6 kg od poczatku ciąży a że mi brzuszek wywaliło to co na to poradzę, gin mowi ze mały jest duży...wiec musi sie gdzies zmiescic ten moj skarb
Ale beznadzieja najgorsze co mogą to tak powiedzieć lipa , ludzie nie mają wyczucia
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora