|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

- wiem, żartuję sobie
wiedziałam, że mi lekarka nadziei tylko narobiła na rychły poród i teraz mi się dni ciągną jak flaki z olejem... Choć z drugiej strony pasowałoby się z mężem pogodzić przed wyjazdem na porodówkę 
- http://www.ceneo.pl/25809891
http://www.bangla.babyonline.pl/dla-...atory-c108.htm tutaj ocena niby gorsza, ale i tak najlepsza z ręcznych mam nadzieję, że okaże się dobry 
Cytat:
Napisane przez ag9
Dzwonili niedawno ze szpitala, mam się jutro stawić na 7.30
Łóżeczko juniorowe naszykowane - pokazuję.
Mam tyle kocyków, że nie mam ich gdzie pochować i leżą w reklamówce 
|
jutro będziesz mieć dziecko 
Kącik świetny - koleżanka ma taką samą karuzelę i ponoć robi furorę 
Ja bym może pieluchy wywaliła gdzieś pod łóżko czy coś, a na tę półeczkę kocyki 
Cytat:
Napisane przez magduś2
|
Ooo - kolejny świetny - mnie się straaasznie ta naklejka na ścianę podoba 
Cytat:
Napisane przez virginia
Kurczę jak Wam wszystko dokładnie mówią. Ja tylko usłyszałam, że wyniki KTG w porządku. Aż się zastanawiam, czy nie wrzucić Wam tu opisu może Wy powiecie mi więcej?  Leżałam 54 minuty, na wznak bo na lewym boku nie można było wyłapać serduszka Malutkiej (ma je akurat po mojej lewej stronie), skurczy było podobno 6, to dużo? 
|
A co mają więcej mówić, skoro dobry? Tylko się cieszyć i nie analizować niepotrzebnie. U mnie potem też powiedzieli tylko, że zapis dobry, tylko ten brak aktywności na poczatku ich trochę zaniepokoił.
Chyba większe znaczenie ma siła skurczów a nie ilość, ale nie wiem.
Dobrze, że upadek nie był groźny - uważaj na siebie 
Cytat:
Napisane przez teQiba
No to mi teraz zmartwienie dałaś - ja mam gryka - kokos
A ponieważ się chwalicie kącikami to i ja się pochwalę, jak już zadałam sobie tyle trudu żeby zrobić zdjęcie 
|
Ja też, ale bez nerwów 
Brawo - 3 cudne kąciki, a każdy zupełnie inny Gdyby Ci dziewczynka wyskoczyła niespodziewanie, to "żenuły" nie będzie 
Cytat:
Napisane przez marima
Dawno mnie nie było  ale mamy problemy brzuszkowe, przykro patrzeć jak mój maluszek się tak męczy i coś go boli, i tak się wtula oplatając swoimi malutkimi rączkami moją szyję. od wczoraj piję herbatkę koperkową a mały dostaje dicoflor. mam nadzieję że to coś pomoże 
|
że będzie lepiej 
O matko, ale u mnie zamieszanie z tym KTG - lekarka kazała powtórzyć jutro, jutro nie ma lekarza na dyżurze, więc nikt mi go nie skontroluję, ewentualnie w czw. toteż lekarka kazała wysłać mi KTG MMSem, ja miałam usługę wyłączoną - niby wysłałam w końcu, ale nie wiem czy dobrze... Ludzie Bo jakby co, to będzie próbowała mnie wcisnąć dziś, ale ponoć ma sajgon, a jak KTG jej się spodoba to ten czwartek mógłby być ale myślę, że jest okej i w czwartek rano sobie na spokojnie zrobimy powtórkę.