Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 18:28   #4562
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
koleżanka mi dziś doradziła migdały na mdłości, więc jutro wypróbuję, ale jak na razie przechodzi mi po obiadach męża nie wiem, może po prostu mam te mdłości przez to, że w pracy jem kanapki, sałatki a obiad dopiero jak wracam czyli 16-17 godzina
No może może , niekiedy z głodu czy niewystarczającej ilości pożywienia niektórym jest niedobrze , choć ty w ciąży to wiadomo ciąża te może mieć na to wpływ.
A masz jakiś konkretny zapach który cię odrzuca , modli cię jak go czujesz , albo ci mega śmierdzi?
A ty pracujesz , nie miałaś się zwalniać , czekaj czy to jakiś staż , już się pogubiłam trochę . Do kiedy masz zmiar pracować L i co wkoncu ze studiami? Przerwa? Ciągniesz dalej ? Jak w końcu zadecydowalas ?

CURLY bardzo dziwne , kto ich tam wie . Wychodzi na to, ze nie ma co im ufać, trzeba być do końca być dociekliwym , upierdliwym , na bieżąco dopytywał i patrzeć na ręce , niech myślą co chcą .
50 lat to kupa czasu, ciekawe czy ja wytrzymam tyle z moim czubem

Mój mały z gwinta sól je , ble . Przechylił stolniczke i wyjada

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

MADZIWNIA ja kiedyś pod koniec ciąży, przebiegłym kawalek z 10 metrów za młodym, to mnie tak w cipie piorun przeszły, ze już więcej nie biegałam
Odpoczywaj
Tez muszę dziś popracować, tz mi nowa deskę kupił pare dni temu i ciagle mnie pyta " i jak i jak " , i żali się , ze kupił a ja nie prasuje .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2014-03-04 o 18:29
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora