Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 20:02   #1377
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Hej kochane, normalnie drże o dziecia bo od rana do teraz zmieniałam pampka 18 razy..... Mały zasnął niedawno, oprócz tej biegunki nie dolega mu gorączka, apetyt ma sredni, nie wymiotuje, tylko cholera jasna- pic nie chce!!!!!! Z orsalitem ni pierona mu nie przechodzi przez gardło, miseszam mu z herbatą, tez wyczuwa i odmawia to mu kropelkę soczku dolewam, niby sie nie powinno zeby biegunki nie zaostrzac ale inaczej nie wypiłby ani kropli błedne koło by mi sie robiło.... I ta biegunka taka w kazdym pampku sluzowata.....

I widziałam na fesjsie, że u Meduzki tez mała złapała A cóz to za boom na choroby nam sie przypałetał na wątku

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Aha i szukam kurteczki wiosennej dla Antonia..gdyby któraś ..gdzieś....coś
Neti uzywka Cie interesuje? niedrogo na tablicy są
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
nikomu nie oddam moich książeczek, nikomu, nawet jak śpię! słodziaczek mój swoją drogą, mogłabym zrobić kompilację pozycji, w jakich zasypia moje dziecię, przeglądam zdjęcia i rżę ze śmiechu za każdym razem
genialny jest Pietraszko
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Pokazałam powyżej jaki mamy. Dawałam tego pingwina igiemu do zabawy dzięki czemu nie bał się go później. Ja maseczki akurat nie uzywałam bo inhalowaliśmy na kaszel mucosolvanem, ustnik ten tylko do buźki wkładałam, młody u mnie na kolanach i bez problemów. Lekarz mówił że gdyby się nie dawała to można po prostu tą parą dmuchać w oklicach ust jak się bawi np albo w czasie snu.
u nas identyko tez mucosolwanem sie inhalowalismy
a co do sukienek maxi- ja tez mam 165 cm i jak zakładam to nie taką szerszą jak ma Black na fotce (strasznie mi sie ona podoba) tylko weższą i do tego sandaly na koturnie wysokiej- troche mnie wtdey do góry wyciąga

dziekujemy za wszystkie kciukasy
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora