|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
No koszmar. Ale to musi chodzić o gardło, bo syrop prawoślazowy jest słodki i dobry - a też to samo, jakby nie mogła połknąć. Mnie gardło boli tak, że ledwo mówię, mam gorączkę itp - Mała na szczęście nie ma temperatury - ale skoro ja jadłam dziś tylko trochę sałatki na śniadanie, a dalej nic - to jej też musi być mega ciężko. Tylko że ja jestem dorosła, ja połknę każde świństwo bo wiem czemu to służy. A dziecko wymiot i koniec. Poza tym jest kochana, tuli się strasznie ten mały smarkatek, śmieje się, mimo gila do pasa i załzawionych oczek. Ale jak kaszlnie, to mnie to przeraża. Ibumu też nienawidzi - ma to samo! mimo że malinowe i słodkie cholernie. Nie podaję już, tylko czopki, bo ibumu się nie da. |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah o to dokładnie mi chodziło z zastrzykami.
Kochana myślę że w Waszej sytuacji zastrzyki będą najlepszym rozwiązaniem. Bo tak jak piszesz,problem z nie-jedzeniem się powiększy. ![]() Co do samopoczucia Twojego, to doskonale wiem o czym mówisz. Zjadłam dzisiaj...herbatę z miodem. Nie jestem w stanie nic przełknąć. Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
śpi już ponad 2 godziny, bida moja.
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla chorowwitkow małych i dużych
Wiecie co z Bartulem ? Mała Neti Dziękujemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1355 | |||
|
Zakorzenienie
|
O kurka
Cytat:
![]() robisz sama czy kupujesz? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
MAM DOŚĆ!!!
wiem że moje durnowata praca mgr to jest pikuś w stosunku do waszych chorowitków, ale kurde, siedzę w tej zasranej bibliotece już od 10 rano, a końca nie widać tak to jest z tą moją systematycznością ale przynajmniej ostatnie pół roku się tym nie przejmowałam
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black jak się czujesz? hope aż strach się Ciebie bać, szpiegu ![]() sylwia oby to nie było rota ![]() Debrah my kupiliśmy taki http://archiwum.allegro.pl/oferta/in...665176453.html pstryczkowa kupiła taki to ja od niej ściągnęłam ![]() ale co do sposobu użycia to nie pomogę, bo nie było okazji do sprawdzenia (i mam nadzieję, że długo nie będzie...) nawijko dla Kuby za piękną nockę ![]() marsi ja nie oglądam tv, bo Kuba wiecznie by miał nos w tv wsadzony :/ a podałabyś jakiś przepis na sałatkę z pesto? ![]() ![]() ![]() fewciu kciuki za wyniki ![]() nadrobiłam, Kuba dziś marudny strasznie, do tego caały czas musze być koło niego albo mieć go na rękach... Trochę się tym martwię...Wy ćwiczycie, pichcicie jakieś pyszności a ja nie moge nawet na 3 sek do kibelka skoczyć, bo załącza się płacz, jakbym go ze skóry obdzierała :/ byliśmy dziś na spacerze, spotkałam sąsiadkę z córeczką i chwile z nimi gadałam, to Kuba co zrobił? Rozryczał się, jakbym mu największą krzywdę zrobiła tż mówi, że to moja wina, wszyscy mówią, ze go rozpieściłam i że teraz nie da mi już żyć że zawsze tak będzie... ale co ja mam zrobić? On płacze a przez łzy woła "mama, maaaammma" to co mam zrobić?
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Wtajemniczenie
|
krowa, gojka - widzę was!!
|
|
#1359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czekam aż troche się wchłoną i zaczynam znowu, planuję biegać, ale jak dla mnie jeszcze jest za zimno i zaraz angina.... Może i ja bym zaczęła jakąś dietę??? Byłabym Ci wdzięczna, gdybyś znalazła chwilkę i opisała mi co jesz itp, chyba że to jakaś znana to nazwę.. Kiedyś byłam na dukanie i bardzo mi się podobała, jedzenie pycha, ale kurde droga ona... teraz nie mogę sobie na nią pozwolić....Chociaż może.....Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- oooo jak miło, że któraś zauważyła moją nieobecność.... : brzydal:
|
|||
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietasz, ze moj Kuba tez taki byl? No wlasnie, byl. W domu nie moglam ruszyc sie na krok, nawet do kibelka za mna chodzil i to w tempie ekspres. Łaził mi pomiedzy nogami jak cos gotowalam. Po prostu caly czas nie odkejal sie ode mnie. I ostatnio, gdzies z 2tyg temu mniej wiecej nagle cos sie ruszylo (wtedy kiedy zaczal pieknie cwiczyc bez placzu). Usmiecha sie do obcych osob (wczesniej nigdy), zagaduje ich swoim "tetete", "baabababa" i inne takie albo smieje sie w glos. W domu nadal najbardziej lubi szwedac mi sie pod nogami, ale przynajmniej nie wrzeszczy, kiedy wstaje od niego z podlogi. Sa tez chwile, kiedy bawi sie sam (max 10min, ale chociaz COS da sie zrobic ).Takze wytrzymaj jeszcze troszke taki etap niestety, jestes centrum jego swiata...
|
|
|
|
|
#1361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego ja ZAWSZE pytam kto tam zanim otworzę Cytat:
Daria też raz nie chciała antybiotyku. Więc wpadłam na pewien pomysł który pomógł. Ustawiłam w rządku wszystkie misie i udawałam że każdy miś pokolei pije lekarstwo a Daria z zaciekawieniem obserwowała. I jak przyszła jej kolej to wypiła (bo misie też piły). Potem pomagało za każdym razem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka, moja dieta nie ma nazwy. Po prostu mam pewne ograniczenia. Coś zjem, to czegoś nie mogę już zjeść.
Generalnie staram się zdrowo, ale lekko, przy okazji też smacznie. Bez słodyczy. Dzisiaj u mnie w domu pierogi na obiad, ale nie zjadłam - zrobiłam sobie zamiast tego kanapki z hummusem i rzodkiewką, zagryzłam jabłkiem i wypiłam 600ml zielonej herbaty. Czuję się tak lekko, a przy okazji jestem całkiem najedzona. I pyszne było, też.
|
|
|
|
#1363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pola nie pokazuje nic w książeczkach/w domu, nie naśladuje dźwięków jakichkolwiek, nie mówi nic, oprócz mama - czasem, dada, baba, no i po swojemu nawija cały czas. Cytat:
Ja nie kp, więc nie pomogę, bo biorę, co dają Ale szybkiego powrotu do zdrowia!Cytat:
![]() Cytat:
I tak sobie przypomniałam, jak kiedyś mówili, że Kim Dzong Un (i wcześniej też Il) jest psycholem, który w każdej chwili może wyje.bać cały świat w kosmos jednym przyciskiem. A Putin wcale gorszy nie jest Bym się nie zdziwiła, jakby coś teraz z Janukowyczem razem kombinowali...Od rozmiarów NOSÓW ![]() Pola dzisiaj spała do 8.30 ![]() Ku.wa, ale się cieszę, że jutro jedziemy do t. Już mnie chuj tutaj strzela
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-04 o 18:39 |
||||
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy okazji ma któraś doczynienia z autyzmem??? Szaja, nie pracujesz przypadkiem z autystami??? |
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakiego se schiza wkręciłam ja pierdziu, jeszcze mi brzucha wydęło wyglądam na lekko 5ty miesiąc, dobrze, że jutro gin bo inaczej bym zeszła na zawał
|
#1366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z wieczora,
młody padł po 19 a my z TZ zjedlismy właśnie romantyczną kolacje i teraz popijamy winko Cytat:
a Ty robisz sama? w zasadzie to każdą którą trzeba lać oliwą to polewam pesto choćby caprese ![]() Cytat:
oj tam Hamlet- Omlet co to za różnica ![]() Cytat:
Lady trzymam kciuki za rodzeństwo dla Pietraszka
|
|||
|
|
|
#1367 |
|
Rozeznanie
|
Debrah – no naprawdę mi przykro, nie wiem, co poradzić. Może faktycznie zastrzyki?
Fewciu – kurujcie się! Biedni Wy… U nas też tz trochę chory, mnie zaczyna w gardle drapać. Poobserwuję Młodą, jeśli cokolwiek jej będzie, to muszę przełożyć przyszłotygodniowe szczepienie. Ewulkaa – będzie lepiej, zobaczysz. Napiszesz, obronisz, zapomnisz ![]() Sylwietta – jak z Młodym? Nancy – moim zdaniem – jakkolwiek źle to teraz zabrzmi – to taki „mamowy etap”. Minie. I świadomość tego, że minie, czasami pomaga, przynajmniej mi Dużo siły życzę!Dziewczyny, dziękuję za zaproszenia na FB! Idę na fejsa rozpocząć proces identyfikacji nicków i nazwisk. Z góry przepraszam za żenujące pytania w stylu "czy Ty to TY" |
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra powalasz mnie
jesteś bardzo sympatyczną i pogodą osóbką ![]() Debrah strasznie Ci współczuję ale wydaje mi się tak jak dziewczyny mówia - zastrzyki - życzę Wam dużo zdrowia I zdrowia, zdrowia, zdrowia dla naszych chorych dzieciaczków i mam
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
nadrobialm Was ŚLICZNE fotki Debrah, sciskam Was mocno Mialam dzis szkolenie, jestem wypruta. jakos tak nie moge sie ogarnac po tej 2tygodniowej przerwie a rano jak sie budze to caly czas mysle ze nadal mam ferie ![]() jak wracam to nawet nie mam czasu wlaczyc tv i posluchac co z Ukraina... tyle co w necie jakies njusy na szybko stresci mi ktoras co sie dzieje? ![]() edit - juz pirazydrzwi doczytalam... "swietnie" jednym slowem sie dzieje :/ Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-03-04 o 20:36 |
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku...chyba nie ma co streszczac, bo po co sie denerwowac?
Ultra..ja,Ci sie sama zidentyfikowalam co By Ci ułatwić, aha no i niezla Ciebie lasencja ...z reszta jak prawie wszystkie na naszym wątku![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
marsi, boje sie
zgadzam sie z Hope przejrzalam Ultra wiecej Twoich zdjec i wiesz, chyba sie zakochalam a tak serio to zakrecona krejzolka chyba z Ciebie co? i figure masz marzenie, bosze, ile bym dala, zeby byc taka chudziutka ![]() Fewciu, kuruj sie bidulinko wysylam moj swiezo upichcony rosolek, szkoda, ze blizej nie mam to bym Wam podrzucila ![]() debrah, was tez tule, kurcze, patowa sytuacja z tymi lekami ;( dziecie dalej nie spi, ale jak wam mowilam, ze ten gejos cygan mi go obudzil, tak o 16 padl doslownie! na druga drzemke (ze zmeczenia to mi sie pokladal na ziemi kanapie w koncu przytulil sie do mnie i zaczal zasypiac wiec odlozylam do lozeczka zobaczyc, co sie stanie i....coz, zasnal ) takze teraz odchorowujemy ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- marsi, boje sie zgadzam sie z Hope przejrzalam Ultra wiecej Twoich zdjec i wiesz, chyba sie zakochalam a tak serio to zakrecona krejzolka chyba z Ciebie co? i figure masz marzenie, bosze, ile bym dala, zeby byc taka chudziutka ![]() Fewciu, kuruj sie bidulinko wysylam moj swiezo upichcony rosolek, szkoda, ze blizej nie mam to bym Wam podrzucila ![]() debrah, was tez tule, kurcze, patowa sytuacja z tymi lekami ;( dziecie dalej nie spi, ale jak wam mowilam, ze ten gejos cygan mi go obudzil, tak o 16 padl doslownie! na druga drzemke (ze zmeczenia to mi sie pokladal na ziemi kanapie w koncu przytulil sie do mnie i zaczal zasypiac wiec odlozylam do lozeczka zobaczyc, co sie stanie i....coz, zasnal ) takze teraz odchorowujemy
|
#1373 |
|
Zadomowienie
|
Hejka jansie chcialam tylko przywitac i napisac ze bardzo tesknilam. Sciagnelam aplikacje forum bo z przegladarki w tel mi nie dziala, nie przelaczaja sie strony, nie da sie nic napisac. A teraz ide nadrabia zeby wiedziec co u was ... ale chyba tylko ta czesc. Wiecej nie dam rady ... buziole lasencje. Strasznie fajnie tu z wami byc znowu ... mam nadzieje ze tym razem uda mi sie byc na bieżąco ... chociaz wszystkie dotychczasowe próby konczyly sie fiaskiem ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiadaj co u Ciebie, jak młoda
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-03-04 o 21:06 |
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za ginekologaNO WŁAŚNIE!! ![]() ![]() ![]() Ultra, ale laseczka z Ciebie. Śliczne masz fotki na fb Idę oglądać "Devious Maids". Ale się wkręciłam
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi TZ ostatnio kupil w Lidlu, ale w szklanym sloiczku bylo ![]() Kupuje, ale jak przyjdzie mi w koncu sprzet to bede robic Cytat:
klekajcie narody!!!!!!!!!!!Sie hieny na Ultrę rzucily ![]() Swoja droga - Ultra, ladnie sie tam zabawiacie ![]()
|
||
|
|
|
#1377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, normalnie drże o dziecia bo od rana do teraz zmieniałam pampka 18 razy..... Mały zasnął niedawno, oprócz tej biegunki nie dolega mu gorączka, apetyt ma sredni, nie wymiotuje, tylko cholera jasna- pic nie chce!!!!!!
błedne koło by mi sie robiło.... I ta biegunka taka w kazdym pampku sluzowata..... I widziałam na fesjsie, że u Meduzki tez mała złapała A cóz to za boom na choroby nam sie przypałetał na wątku Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do sukienek maxi- ja tez mam 165 cm i jak zakładam to nie taką szerszą jak ma Black na fotce (strasznie mi sie ona podoba ![]() dziekujemy za wszystkie kciukasy |
|||
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest naprawdę super |
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wbijaj od razu, bez nadrabiania!!!!!!!!!! badzia tez tak mowila i co, zniknela... ![]() co u Was? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Sylwus, kurcze, zdrowka!!!!!!!! ja sie strasznie boje biegunki bo moj dziec to prawie nic nie pije w ciagu dnia. max 50 ml
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Tyż racja
Bosze, jaka jesteś piękna Też miałam to pisać, jakbym tak miała w pracy, to bym tam do końca życia chciała robić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

o ile kłopoty z jedzeniem, a co za tym idzie brak potrzebnych witamin, makro- i mikroelementów idzie ominąć podając jej Twoje, najbardziej wartościowe mleko, tak z antybiotykiem jest już gorzej 

Kochana myślę że w Waszej sytuacji zastrzyki będą najlepszym rozwiązaniem. Bo tak jak piszesz,problem z nie-jedzeniem się powiększy. 
może Hje będzie wiedzieć

Ja absolutnie nie miałam nic złego na myśli, ani wczoraj, ani dzisiaj - a chyba odebrałaś to jako lekkie przytyki. 
dla Kuby za piękną nockę 

wszystko się rozchodzi o kasę, wszystko, popieprzeńce. A zwykli ludzie na tym cierpią, bo dla nich jesteśmy tylko zabawkami.
Bym się nie zdziwiła, jakby coś teraz z Janukowyczem razem kombinowali...
Lady trzymam kciuki za rodzeństwo dla Pietraszka

a rano jak sie budze to caly czas mysle ze nadal mam ferie
za ginekologa
klekajcie narody!!!!!!!!!!!