Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Hejka.
U nas dziś super nocka. Spanie od 20 do 3.30 - mleczko i dalej spanie do 7.00. oby tak dalej 
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje
Hejka jansie chcialam tylko przywitac i napisac ze bardzo tesknilam. Sciagnelam aplikacje forum bo z przegladarki w tel mi nie dziala, nie przelaczaja sie strony, nie da sie nic napisac. A teraz ide nadrabia zeby wiedziec co u was ... ale chyba tylko ta czesc. Wiecej nie dam rady ... buziole lasencje. Strasznie fajnie tu z wami byc znowu ... mam nadzieje ze tym razem uda mi sie byc na bieżąco ... chociaz wszystkie dotychczasowe próby konczyly sie fiaskiem ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Hej Aśka. Nie znikaj już tak 
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Hej kochane, normalnie drże o dziecia bo od rana do teraz zmieniałam pampka 18 razy..... Mały zasnął niedawno, oprócz tej biegunki nie dolega mu gorączka, apetyt ma sredni, nie wymiotuje, tylko cholera jasna- pic nie chce!!!!!!    Z orsalitem ni pierona mu nie przechodzi przez gardło, miseszam mu z herbatą, tez wyczuwa i odmawia to mu kropelkę soczku dolewam, niby sie nie powinno zeby biegunki nie zaostrzac ale inaczej nie wypiłby ani kropli  błedne koło by mi sie robiło.... I ta biegunka taka w kazdym pampku sluzowata.....
|
Jejku zdrówka !!
Cytat:
Napisane przez neti1
SZCZELCIE SE wspólne jedno konto...będziecie podglądać nas wszystkie fejsbukowiczki  :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|