2014-03-05, 15:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Napisane przez Moderna
o materacach to jeszcze w czasie ciazy duzo pisalyssmy i te kokos-gryka wlasnie nie sa polecane dla alergikow, i ogolnie tez sa odradzane, oprocz tego one nie odpowiedniej cyrkulacji powietrza, przez co moga zatrzymywac wilgoc w srodku, a to dobra pozywka dla plesni - silnie alergizujacych.

a Bartus to ma to obnizone napiecia, tak?
|
o materacu też to słyszałam i dlatego polecono nam inny, i cieszy mnie to
tak obniżone
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
Achna - nie zadzwonilam - napisalam Smsa "ze mam nadzieje ze udalo mu sie wszystko pozalatwiac" , po godz dostalam zwrotego ze Tak i ze ma nadzieje na kolejne spotkanie 
- ale gosciu mieszka i pracuje jakies 60km od Bergen, ale Kto wie Moze Kiedys (szczegolnie ze wie iz mam syna, bo pytal sie czy z rodzina tu jestem). Ja mu ze prawie - zdziwil sie wiec mu mowie ze z synem i siostra tez mieszka w miescie - on a co z mezem -- a ja Jaki maz, po co maz i sie zaczelam smiac
Aaa i to Cosik na mym koncie to pomoc socjalna z Navu ;-) teraz czekam na kase od szefa ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no no
za kasę
Cytat:
Napisane przez pani22ka
Agateczka... widziałam posta, widziałam rozjaśnione, ale jak się odnieść  
szczerze pisząc nie bardzo rozumiem... też się nie odnosisz do wszystkich (nie ma obowiązku!!!!  ). pojawiasz się -znikasz - piszesz, że będziesz pisać - pojawiasz się - obiecujesz i znikasz. Zostań z nami!
Twój synek jest prześlicznym chłopczykiem. robicie dla niego co możecie. jest zdiagnozowany, rehabilitowany, doopiekowany.
sama widzisz, że każde dziecko ma swoje tempo. jeden jest Karolkiem, drugi nie jest. jeden potrzebuje więcej uwagi, drugi nie potrzebuje jej zbyt wiele.
nie smutaj tylko pisz.
|
może i fakt, ale ja nie zniknęłam na miesiące tylko na trochę a udzielam się od dawna z wami fakt mniej lub więcej ale raczej jestem na bieżąco, dlatego głupio się poczułam pisząc a nie zostałam zauważona. no ale nie ważne. Po prostu wydaje mi się że w ogóle na forum są osoby mniej lub więcej aktywne, tak samo mniej lub więcej lubiane. Ale to tylko forum.koniec wywodu.
Tak wiem że nie wszystkie dzieci będą Karolkiem, wiem też że diagnoza i rehabilitacja to już krok do przodu, ale ja nawet nie porównując wiem że od początku mój syn jest zupełnie inny niż reszta dzieci. I mimo wszystko nie zamieniłabym go nigdy ale są rzeczy które mnie bardzo przygnębiają i nikt nie potrafi mnie zrozumieć nawet w domu.
Cytat:
Napisane przez nestelle
pisz dla towarzystwa ..tak po prostu .nie porównuj .
na pewno to ciężkie jeśli dzieci nie sa na podobnym etapie ......ale to nie wyścig .
i często tak będzie nawet w przyszłości . nasze dziecko może nie chcieć się bawic z innymi dziecmi , albo nie umiec czegos .... nawet w szkole można się poczuc samotnym bo inne dzieci to a nasze nie .....
Bądź
tez fakt . 
|

nie porównuję już od dawna, bo to w niczym nie pomaga, wiem że dzieci mają różne tępo ale ja chciałabym aby choć trochę był mobilny a tak nawet nie mam się czym pochwalić. Niestety nikt mnie nie rozumie nawet w domu i dlatego jest mi tym bardziej ciężko. ot tyle w temacie.
|
|
|