|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Jagatka! Słońce! Nie smuć się  to dopiero pierwszy cykl. Mam nadzieję, że szybciutko zaskoczycie. Leć spać, sen dobrze Ci zrobi  mam nadzieję, że jutro będziesz w lepszej formie 
|
Cytat:
Napisane przez malinOla1
Po to masz nas żeby pożalić się i powiedzieć o swoich wątpliwościach. Będziesz kontrolować mięśniaka, nie martw się na zapas. Znam osobę która zaszła w ciążę z mięśniakiem, on rósł w trakcie ciąży i bez problemu urodziła piękne zdrowie dzieciątko. Idź kochana wypoczywaj i nie myśl o wszystkim w czarnych barwach, musi być dobrze! 
|
Cytat:
Napisane przez vioris
Kochana nie płacz  To pierwszy cykl. Niepotrzebnie dziewczyny Cię nakręcały  Dlatego ja nie jestem za tym, aby komuś pisać że na pewno będą II kreseczki bo tempka wysoko. Człowiek nawet wbrew sobie zaczyna w to wierzyć a potem nadchodzi mega dół, bo wcale to nie jest pewne i niestety @ przychodzi. Ja już nie nakręcam nikogo, wręcz wolę sprowadzić na ziemię, bo jednak lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować 
|
Cytat:
Napisane przez meire
Jagatka, Kochanie moje.. Rozumiem, co czujesz.. W naszym przypadku stres jest jeszcze wiekszy teraz... Jak zajdziemy tez bedziemy sie baly jeszcze mocniej.. Starania to tez teraz koszmar, bo ciagle czlowiek bedzie myslal nad kazdym swoim njmniejszym ruchem, zeby w razie zajscia nie zaszkodzic... Ale od tego masz nas, zeby mowic o wszystkim, co Cie martwi... 
I rozumiem, ze czujesz sie zawiedziona i zmartwiona... Tez bym chciala zajsc od razu, zeby bylo lzej na duszy... Ale wiemy przeciez,ze to nie jest takie proste... 
Wyplacz sie dzis, wycisz emocje... A jutro wracaj do nas, jestesmy tu po to, zeby sie wspierac... 
Co do plamien... Widzisz.. Ja NIGDY przed # nie mialam plamien przed @.. A teraz sama widzisz, co sie ze mna dzieje..  organizm na pewno sie zmienil po tym wszystkim hormonalnie, moze teraz inaczej bedziemy reagowac... Ale to nie znaczy, ze nie bedziesz mama.. W koncu sie uda..  tylko nie zalamuj nam sie..  a skoro gin mowil, ze mimo miesniaka masz sie starac, to spokojnie.. Zajdziesz, urodzisz, a potem sie nim zajmiesz.. I tego sie trzymaj.. 
A jak bedzie Ci zle na duszy, to wal do nas, jak w dym.. ale bym Cie przytulila teraz normalnie, piczyndo kochana.. 
|
Kochane jesteście aż się wzruszyłam 
Vioris dobrze, że wyniki w porządku, ja tez radziłabym zbadać antyTG i TPO, pamiętasz na pewno że manieczka tylko jedno z tych dwóch miała spoooro podwyzszone dostała lek i.. ciąża 
Maskora, życzę duzo motywacji i siły w osiągnięciu planu... 
Chyba też się zgłoszę do Ciebie po ta dietę moje BMI jest w górnych granicach normy 
A! i nie zgadzam się na żaden dodatkowy wątek o dietach! to juz w ogóle wszystkie sobie stąd pódziecie?!?!? NIE! NIE! i jeszcze raz NIE!
MaamaaZuzi witaj i powodzenia 
Karoloo trzymam kciuki za owocna owulację 
A na endometrium wiesz... migdały, winko... 
Olgietka jak tam samopoczucie? 
God co to za pożegnanie? 
Widzę, że się tu dziś trochę działo...
Czas edycji: 2014-03-05 o 19:21
|