Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 19:06   #4647
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
EVI moze dlatego tłusta bo wędzona, makrele jak masz wędzona to tez jest tłusta, a jak smazysz cała rybę świeża to nie jest taka , jest normalna, wiec moze z halibutem tez tak jest , bo nie jadłam wiec pewna nie jestem

EVI to moze kup ten grzebyk na gnidy , bo mała wcale nie musi przynieść wszy ,ale jajca ,a tak to je wyczeszesz , powtarzać czynność co kilka dni. Takie zabezpieczenie.
może i tak

codziennie młodej włoski sprawdzam. I grzebyk mam tyż

sara
, ja chciałam włąśnie Igę. Kalinka też ładnie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Z robakami to mnie wkurza że zwierzaki odrobacza się "z urzędu" a dzieciaki jak zgłaszasz problem to badania zlecają.
włacha
Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Tak, wszyscy mamy w lux medzie.TZ z pracy ubezpieczyl taniej jest jak indywidualnie. Pakiet rodzinny.
ale głupia baba i to w prywatnej, jakby nie było, przychodni. Normalnie może skargę złóż na babola.

Z twoim tatą to sytuację ciężko skomentować, toż to masakra jakaś

A z tymi pasożytami, to ponoć zależy gdzie się da do badania. Dyrektorka przrdszkolna opowiadała, że jak syn był mały kilka razy pod rząd do różnych labów woziła i dopiero przy szpitalu dziecięcym wysżło pozytywnie. I tam pani laborantka mówiła, że często źle badają. Że to trzeba szukać jakiegoś białka, które one wytwarzają czy coś.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

Lind idź do lumpka, to przez 5-10 min znajdziesz kilka kilo takich malutkich ciuszków A takie małe ciuszki często w lumpku nówki
też miałam to napisać- zawsze jak grzebałam to zawsze dużo było takich mikrych i właśnie większość jak nowe

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Wróciłam od doktora i mam znowu zapalenie tchawicy Antybiotyk + góra innych leków i L4.
uuu kochana, współczuję bardzo . Normalnie chyba normę za parę lat wyrobisz

bao, cieszę się, że poprawę widać

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora