2014-03-06, 15:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
[QUOTE=Debrah;45459058
Wróci mu to 
A jak @?  
myślałam o Was w kontekście tego co pisałaś o rozpieszczeniu Kuby i jego mamusiowatości.. Czy u Was w zasadzie nie było tak od zawsze, że zawsze potrzebował mega dużo bliskości i uwagi i mało kiedy - okresowo - jest tak, że bawi się sam?
[/QUOTE]
@ wróciła 
wiesz co, u nas Kuba zawsze był bardzo mamusiny, ale to co dzieje się od jakiś 3 m-cy to naprawdę nie wygląda fajnie.
Nie jestem w stanie nic zrobić, nawet umycie zębów to wielki problem najlepiej, żebym sobie z nim siedziała na podłodze.
Do tego dochodzi to, że Kuba całkowicie odstawił smoczka i nikto go już teraz nie uśpi, więc mam podobnie jak Deli czuję się trochę tym przytłoczona
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Hej, jestem tylko na zasadzie wpadam-wypadam, bo własnie wrocilismy z IP.
|
biedny Bartulo oby jak najszybciej przeszło 
jak się Bartuś dzisiaj czuje?
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Nie, nie mam w tzcie, bo wlasnie on twierdzi, ze... powinnam już skończyć kp, ze ja przyzwyczaiłam, ze nie da jej sie inaczej uspić i w ogóle. Wkurza mnie to, bo to ja siedze z Amelką 24/24 na dobe, wiadomo, t. też z A. zostaje, ale ja jade na zajęcia tylko, wracam jak najszybciej(chyba ze mega szybkie zakupy w biedrze.. aptece), nie moge nigdzie wyjsc z koleżankami, chyba ze wezme Amelke.. mam doła z tego powodu. Tzt jeszcze do mnie z tekstem, ze ja nadwyrężam czas t. bo se jezdze po miescie, no ale dokumenty same się nie złożą.
Amelka usnela, ide szybko przeczytam materiały bo wczoraj się nie udało, a za 20 min trza wyjechać... ech.
|
mam Kochana identycznie 
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
Jutro wracam do pracy 
nie macie pojęcia jak się stresuję 
|
będę trzymac kciuki 
dasz radę 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Wybaczcie, ze tak na szybko, nie odnoszac sie do Was.
Macie gdzies przepis na te slynna pizze nancy? 
|
miałam pisać ale Lady wrzuciła 
tak tak z mlekiem i jajkami, dla mnie ważne jest to, że nie trzeba ręcznie wyrabiać bo ja trochę leniwa jestem 
Cytat:
Napisane przez neti1
Dziewczyny wrzućcie te dwa przepisy na ciasto do k. proszę..  ..aha i co sądzicie o kurteczce (30 zł z wys).
|
bardzo fajna kurtałka 
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
Jeszcze tylko brakuje żebym i ją się tutaj rozlozyla :/
Gardło mnie boli, mięśnie, że o głowie już nie wspomnę.
Ją chce do domu !!!!?
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
|
biedna trzymaj się 
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
Załącznik 5605615
a to moja mała joginka
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
|
omajgad jak ćwiczy 
witam się, podczytuję na telefonie ale nie umiem z niego pisać :/
nie zacytowało mi tylko małej 
Kochana nie mogę uwierzyć w to, co piszesz po prostu jestem zszokowana jak tak można w ogóle mówić tulę Cię mocno
|
|
|