Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 15:27   #4920
asienka213
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
Jak mnie wszyscy wkurzają.. masakra nie urodziłaś jeszcze a masz już skurcze a jak się czujesz a jak myślisz ile jeszcze nie powinnaś spać lepiej posprzątaj albo okno umyj to urodzisz..
Przecież to nie wyścigi i nie rodzi się na zawołanie i na pstryknięcie palcami mam dość wysiadam.. siedze i płacze ile można słuchać takich rzeczy wyłączyłam już komórkę..
no cos Ty, nie placz nie przejmuj sie tymi durnymi pytaniami Bardzo dobrze, ze wylaczylas tel, teraz to dopiero da im wszystkim do myslenia

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
A ja, pod warunkiem ze nic w weekend sie nie wydarzy, to w poniedzialek ide do szpitala - a ponoc moze sie wydarzyc bo mam rozwarcie
Ale znacie mojego gina - wielu szczegolow to on nigdy nie zdradza, wiec nie wiem jakie to rozwarcie jest
Ale mam nadzieje ze do poniedzialku wytrzyma.
No i teraz czekam na ktg - ale nie czuje zadnych skurczy wiec mam nadzieje ze nic sie nie zapisze bo ja chce ten weekend jeszcze w domu spedzic
ale Kacper sie nie obrocil ??
trzymam zeby wytrzymal

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Bedzie egoistycznie , ale nie moge sie pohamowac -
Marco dzisiaj zostal wypisany do domu

Nadrobie, jak sie naciesze wszystkimi moimi trzema chlopcami
Co moze troche potrwac

Prosze wiec o wyrozumialosc
ale wiesci dzisiaj u was wielki dzien

mariola, spokojnie, Ty wiesz ze my jestesmy nadzwyczaj wyrozumiale

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
A propos, ja już nie wiem, jak te ciuchy układać - układałam rozmiarami i rodzajami, ale poprzykładałam np. sukienki 68 do 62 i nieraz są identycznie, a jedna nawet 62 była większa.. I jak to w miarę funkcjonalnie rozplanować? Idiotyzm.
ja tez tak segregowalam przykladajac, bo rozmiar rozmiarowi nie rowny I szlag mnie juz z tym trafial

Edytowane przez asienka213
Czas edycji: 2014-03-06 o 15:28
asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora