2014-03-06, 15:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez paulina_radom
Jak mnie wszyscy wkurzają.. masakra    nie urodziłaś jeszcze a masz już skurcze a jak się czujesz a jak myślisz ile jeszcze nie powinnaś spać lepiej posprzątaj albo okno umyj to urodzisz..
Przecież to nie wyścigi i nie rodzi się na zawołanie i na pstryknięcie palcami mam dość wysiadam.. siedze i płacze ile można słuchać takich rzeczy wyłączyłam już komórkę..
|
no cos Ty, nie placz nie przejmuj sie tymi durnymi pytaniami Bardzo dobrze, ze wylaczylas tel, teraz to dopiero da im wszystkim do myslenia 
Cytat:
Napisane przez teQiba
A ja, pod warunkiem ze nic w weekend sie nie wydarzy, to w poniedzialek ide do szpitala - a ponoc moze sie wydarzyc bo mam rozwarcie 
Ale znacie mojego gina - wielu szczegolow to on nigdy nie zdradza, wiec nie wiem jakie to rozwarcie jest 
Ale mam nadzieje ze do poniedzialku wytrzyma.
No i teraz czekam na ktg - ale nie czuje zadnych skurczy wiec mam nadzieje ze nic sie nie zapisze bo ja chce ten weekend jeszcze w domu spedzic 
|
ale Kacper sie nie obrocil ??
trzymam zeby wytrzymal
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Bedzie egoistycznie  , ale nie moge sie pohamowac -
Marco dzisiaj zostal wypisany do domu
Nadrobie, jak sie naciesze wszystkimi moimi trzema chlopcami 
Co moze troche potrwac
Prosze wiec o wyrozumialosc 
|
ale wiesci   dzisiaj u was wielki dzien 
mariola, spokojnie, Ty wiesz ze my jestesmy nadzwyczaj wyrozumiale 
Cytat:
Napisane przez mmhym
A propos, ja już nie wiem, jak te ciuchy układać - układałam rozmiarami i rodzajami, ale poprzykładałam np. sukienki 68 do 62 i nieraz są identycznie, a jedna nawet 62 była większa..  I jak to w miarę funkcjonalnie rozplanować? Idiotyzm.
|
ja tez tak segregowalam przykladajac, bo rozmiar rozmiarowi nie rowny I szlag mnie juz z tym trafial
Czas edycji: 2014-03-06 o 15:28
|
|
|