2014-03-08, 10:16
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: The Originals
Cytat:
Napisane przez bolly93
Davina ożyła bo ta najstarsza wiedźma zginęła, Thierry ją zabił.
|
aaa, okej rozumiem już 
Cytat:
Napisane przez Lilkaatl
Nie wiem czy pojde jeszcze kiedys. Zobacze czy bedzie mi Sie chcialo.to jest troche za dlugo, caly dzien trzeba tam siedziec. Teraz bylam jako featured extra, wiec I tak musialabym chyba poczekac abym znow mogla pojsc, chyba, ze nie pokaza mnie za duzo w tym odcinku. W sumie I tak mialam peruke I makijaz, wiec rozpoznac mnie by I tak byloby ciezko. Po tym razie wiem, ze musze wziac swoje ubranie, Bo to co mi wybrali bylo tak tragiczne, ze zastanawialam sie jaki grzech popelnilam, ze to mnie spotkalo  )) we wtorek chcieli mnie tez do vampire diaries, ale ze juz bylam w the originals, wiec odmowilam. Jeszcze raz pojde do vampire diaries, Moze jako traveler. Zobaczymy. Chce tez do Hunger Games I Moze do the walking dead. To wszystko od czasu zalezy, Bo mam stala prace I szkole, wiec z tym jest problem. Tu chcialam zobaczyc morgana, tzn. uslyszec go no I tak tez sie stalo 
|
No tak, na pewno ten czas spędzony na planie jest bardzo wyczerpujący fajnie, że miałaś taką okazję w ogóle się tam pojawić i takie coś przeżyć, zawsze to jakaś odmiana 
A Vampire Diares też nagrywają gdzieś w pobliżu Atlanty?
Aha(sorry, ze męczę pytaniami, ale taka już jestem ) hunger games to chodzi o ten film z jannifer lawrence? Kręcenie trzeciej części?
Czy może chodzi o coś innego? (bo może trzecia część filmu jest już nakręcona )
Maybe I should have something to eat
But food wont take this emptiness away
Im hungry for you my love
|
|
|