![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: The Originals
A mi szkoda Klausa, nie dość, że Reb tak okrutnie go zdradziła i dowiedział się o tym w ten, a nie inny sposób, to jeszcze potem Elijah... Rozumiem, chronił siostrę, ale ta mina Klausa, jak zobaczył, że kolejny raz wszyscy się od niego odwrócili... łamiąca serce. Tak, był niedobry, zamykał ich w trumnie na całe lata, ale z drugiej strony, stara się, chciałby zdobyć ich zaufanie, polepszyć stosunki, a zawsze dostaje od nich po
![]() Odcinek, moim zdaniem, bardzo dobry, wcale się nie nudziłam i ciekawa jestem, jak to się dalej rozwinie. ![]()
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Ja chyba jako jedna z nielicznych tu lubie Hayley (pomimo sztucznych scen z Elijaha i sztucznej walki o rodzine, której nigdy nie wiedziała), obawiam się że może stracić w moich oczach po narodzinach. Jak myślicie, jak ułożą się między Klausem a rodzeństwem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Przyczajenie
|
Wlasnie wrocilam z planu The Originals! Bylam tam od 16 do 5 rano!! Zimno bylo, sceny mialam w przewiewnej bluzeczce I spodnicy (niestety okrutne), jak nie bede chora to sie uciesze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak główni bohaterowie? Rozmawiałaś z nimi? ![]() I dlaczego lepiej było na VD? ![]()
![]() |
![]() |
#515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też bym poszła na taką statystkę, tylko po to, żeby zobaczyć na żywo tych wszystkich aktorów i porobić sobie z nimi zdjęcia ![]() Dawaj nam koniecznie relacje z dalszych nagrań! ![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny patrzcie co w prawej ręce trzyma Klaus: http://vd24.pl/galeria/displayimage....794&fullsize=1
Myślałam, że wszystkie kołki z białego dębu zostały spalone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Ciekawe w takim razie dla kogo kołek jest przeznaczony. Reb czy Elijah? Oboje go skrzywdzili, chociaż obstawiam blondynę. W VD pamiętam, że był wątek o jeszcze jednym kołku, ale ni chu chu kto i z kim i dlaczego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#519 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
Koniecznie musisz isc, opowiadaj jak najwiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak Joseph Morgan na żywo się prezentuje? ![]() czekamy na dalsze relacje! ![]() Cytat:
![]()
biegam, tańczę i pompuję od 14.03.14 ![]() noticemysoul Is there a cure for this pain Maybe I should have something to eat But food wont take this emptiness away Im hungry for you my love Edytowane przez Tusia forte Czas edycji: 2014-03-02 o 14:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I to całkiem dobrze, nie pajacuje jak dżoana krupa. ![]() Podobno czasem odwiedza babcie w Warszawie. Także Warszawianki możecie się kiedyś zdziwić jak spotkanie Stefana w Stolicy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wlasnie nie bylo morgana! Bardzo chcialam go zobaczyc, tzn. bardziej uslyszec! Uwielbiam jego akcent!! Ha. Moze bedzie we wtorek badz srode. Posluchalam Elijah, wiec to tez bylo ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Konto usunięte
|
Ale mamy mały spoiler, że powróci Davina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45414064]Ale mamy mały spoiler, że powróci Davina
![]() A mi jej jakoś brakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do fanek "The Originals" - pokochałam ten serial od pierwszego odcinka, a Klaus jest boski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a gdzie nagrywacie teraz te sceny? Cytat:
![]() ja tam za Daviną kompletnie nie tęsknie, no ale może wnieść do serialu trochę mocnej akcji ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Konto usunięte
|
Najnowszy odcinek rewelacja *_* Jestem wielką fanką retrospekcji, a znów zobaczyć paskudną mordę Mikaela i usłyszeć jego siarczyste "BOY" w stronę Klausa, to już było w ogóle wybornie. Elijah jak zwykle zagarnia prawie całe moje serducho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45446139]Najnowszy odcinek rewelacja *_* Jestem wielką fanką retrospekcji, a znów zobaczyć paskudną mordę Mikaela i usłyszeć jego siarczyste "BOY" w stronę Klausa, to już było w ogóle wybornie. Elijah jak zwykle zagarnia prawie całe moje serducho
![]() Kurczę nie wiem dlaczego ale jak dla mnie to Klaus jest bardziej do Mikaela podobny niż Eliajah a to on jest przecież jego prawowitym synem. Już nie chodzi o sam wygląd (a i tak jest bardziej podobny) to samo jego zachowanie jest identyczne. Chyba, że biedna Kluska tak chciała, żeby ją ojciec/ojczym zaakceptował, że we wszystkim go naśladował i sam się taki stał...
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45414064]Ale mamy mały spoiler, że powróci Davina
![]() a ja się cieszę, że ona wraca. brakuje mi jej tam. ![]()
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie znów słaby odcinek
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
Jednak sie wybralam na plan we wtorek I srode. Nagrywalismy po 14 godzin. Bylam wykonczona I spalam wczoraj dlugo ha. W koncu zobaczylam I uslyszalam Klausa. Jego glos I akcent to sama slodycz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Będziesz jeszcze kiedyś na planie? ![]() A tak a propo odcinka to chyba coś przeoczyłam, bo nie zrozumiałam jakim cudem ożyła Davina ![]()
![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Davina ożyła bo ta najstarsza wiedźma zginęła, Thierry ją zabił.
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
Ja również bardzo chętnie czytam opowieści prosto z planu, wybierasz sie jeszcze kiedys ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy pojde jeszcze kiedys. Zobacze czy bedzie mi Sie chcialo.to jest troche za dlugo, caly dzien trzeba tam siedziec. Teraz bylam jako featured extra, wiec I tak musialabym chyba poczekac abym znow mogla pojsc, chyba, ze nie pokaza mnie za duzo w tym odcinku. W sumie I tak mialam peruke I makijaz, wiec rozpoznac mnie by I tak byloby ciezko. Po tym razie wiem, ze musze wziac swoje ubranie, Bo to co mi wybrali bylo tak tragiczne, ze zastanawialam sie jaki grzech popelnilam, ze to mnie spotkalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.