|
marzec..nowe ZARA, ASOS, Adidas bluzy River Isl, buty i wiele innych
NiEAKTUALNY! ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU!
Na początek kilka spraw organizacyjnych:
-dopiero zaczynam, więc wysyłam jako pierwsza. Paczuszka dojdzie cała i zdrowa - wysyłasz Ty
-bardzo chciałabym moją kolekcję pomniejszyć, może kilka moich za mniej Twoich? (oczywiście biorąc pod uwagę koszty rzeczy)
-część jest wystawiona na portalach aukcyjnych i też na innym z wymiankami. Bardzo więc proszę nie blokujcie mi rzeczy. coś Ci wpadnie w oko - pisz - wysyłam jak coś znajdę u Ciebie.
ps. buty noszę w roz 40, a ciuch raczej S, małe M ewentualnie. Chętnie przyjmę ciuszki dla dziewczynki na 2-3 lata (92cm, 98cm, 104 cm)
wszystkie używane ubrania są w dobrym stanie, bez dziur, kulek itp. większość jednak całkiem nowe
1. Sukienka Zara Nowa z metkami. ma dwie w rozm S i M. Dopasowana, ołówkowa dołem i kaskada falban.
2. Sukienka Zara nowa roz. S - unikat!! frędzle, pięknie podkreśla sylwetkę!! z tyłu wąskia wstawka optycznie wyszczuplająca. z lycrą. mam jeszcze roz L
3. Spódniczka marmurkowy jeans Terranowa roz S nowa z metkami
4. Spodenki bermudy biodróweczki Zara. UZywane, roz S z kieszeniami. Lekko rozciągliwe
5. Eko skóra nowa sukieneczka tuba z metką (czarny/grafit) stradivarius roz. S. (na metce Xyde, ale zakupiona w firmowym sklepie Stradi. w Anglii)
6. Kombinezon Zara. nowy z meką roz S. Bombowy!! nie do dostania u nas. Najmodniejsza dzianina dresowa szara i lekka, przewiewna góra z guziczkami. Unikat!! nie ma
7. Letnia sukieneczka Atmosphere. odcięty pas (może na zdjęciu nie widać przez ten wzór) ale mocno podkreśla talię. nowa z metką roz S
8. Spodnie River Island roz 10 nowe. materiał imitujący skóre....niestety kiepsko pada światło i wyszły na bardzo błyszczące, a nie są takie
Edytowane przez Balbinka07
Czas edycji: 2014-05-12 o 18:20
Powód: dokładka
|